Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.081.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aferin sana Fifa çok güzel muhteşem.Şimdi bir daha pes 2018 başlığına yazmazsan,Pes oynayanlar olarak seviniriz.Nitekim Fifa zerre kadar umurumuzda değil.Fifa ile ilgili bir şey yazacaksan git Fifa başlığına yaz. Karşılaştırma yapacaksan da, yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi bu tarz bir başlık aç.

Başlığın ismini tekrarlayalım isterseniz? PES 2018 ok? Bıktık sizden.Ölene kadar PES oynuyorum var mı itirazınız? isterse kutudan adam yapsınlar inadına PES oynuyorum.Delirttiniz adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTx -- 20 Haziran 2017; 17:33:10 >
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Ben bu tür konularda fikirlerin tartışılabilmesinden yanayım. Tarafınızı belli edin. Ne de olsa demokrasi, fikirlerin çatışmasından, çoğunluktan yanadır. Sabit fikirli olmak doğru değil. Ben de zamanında PES oynadım. PES'i öve öve bitiremezdim. Ancak günümüzde o kadar da iyi bir durumda değil. Barcelona'ya dönük bir oyun oldu çıktı. Katılmadığım nokta ise, 2 firma da aynı lisansları alabilir, 3. bir futbol firması doğabilir fikrin. FIFA liglerle, PES ise tek tek takımlarla anlaştığından 2 firma da lisans alabiliyor. Yoksa atıyorum FIFA Bundesliga'yı aldı, PES Dortmund'u aldı, 3. firmanın Dortmund'u alma şansı kalmıyor. Ama bunlar dışında PES-FIFA kaderimiz birebir aynı.
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi Fifa'cı olarak.Konuyu kapat, Fifa vs Pes diye başlık aç o zaman. Sıkma canını,illa ki açan olur Pes başlığını.

Eğer burası Pes 2018 Ana Konu olarak geçiyorsa, bu başlığa giren Pes oynayan kişilerin okumak istediği Pes ile ilgili olaylar. Fifa ile ilgili şeyler değil.
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    Dostum FIFA ile ilgili yorum geliyorsa bu benim suçum mu? Millet FIFA'yı tercih etmiş. PES konusunda FIFA yorumlarının bu kadar yoğun olmasının sebebi FIFA'nın önde olması. Beni suçlamayın. Ben kimsenin ümüğünü sıkıp FIFA yorumu yapacaksın demiyorum. Ama 2 oyun da futbol ile ilgili olduğundan ister istemez karşılaştırma yorumları geliyor.
  • Bakın psn listemdeki 2 Türk 1 Rus Fifa cı, Pes17 nin bu yıl başarılı bir oyun olduğunu ve oynamaktan keyif aldığını söylüyordu, psn den konuşuyorduk, bana davet attılar, bakın Fifa oyuncuları şu golleri yedikten sonra şahsıma hakarete kadar giden sözler ettiler, oyuna atıp tutan falan,

"Oyunu satcam çok kötü vs."

https://youtu.be/uH71xHRHN9M

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Kardeş hep orta kafa oynamışsın ve hep Real Madrid'i seçmişsin. Hiç beğenmedim.
  • şimdi bu konuda pesçiler haklı. adam konuyu favoriye eklemiş belki oyunla ilgili yeni bir bilgi vardır diye giriyor konuya. 10 mesajdan 9 u fifa ile ilgili. fifa konusunda nasıl pes konuşulmuyorsa bu konudada fifa konuşulmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Ben Real Madrid i 2000 den beri tutan bir fanatiğim. Yoksa köy takımını seçip seni karşıma beklerim her zaman.

2 orta golü var bu arada iyi izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Ben Real Madrid i 2000 den beri tutan bir fanatiğim. Yoksa köy takımını seçip seni karşıma beklerim her zaman.

Bu video için değil. Diğer videolarında hep orta kafa oynamışsın. Çoğu gol orta kafa.
  • pes 2016 da çim renkleri çok güzel duruyordu ama 2017 de gözüm alışmadı bir türlü. umarım 2018 de yine 2016 gibi olur çim rengi. betaya az kaldı orada göreceğiz gerçi
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Ben her sene ikisinide alıyorum.sen fifaya 300 lira bayıl,11 tane birbirinden farkı olmayan aynı düz futbolcu ile oyna ,fifa severler neden anlayamıyor isterse fifa 100 kat daha fazla satsın isterse pesde bir tane dahi lisanslı takım olmasın.pesi alan oyun içi için alıyor neden anlamak istemiyorsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Bu video için değil. Diğer videolarında hep orta kafa oynamışsın. Çoğu gol orta kafa.

Yanlış gözlem yapıyorsun, orta kafayı kullananı hiç sevmem, ben ona uygularım. Oyunum çalımlar üzerine kurulu hep, konuşmaların havada kalıyor şu an

https://youtu.be/k-ydi34ShFY

https://youtu.be/laWDFCIMHVo

https://youtu.be/uJjnDpiAHUU

https://youtu.be/o3szJhdbSKU

https://youtu.be/3yRHZby1Mc8

https://youtu.be/55Vp-ljwgyE

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Diğer videolarına baktığımda yarısı orta kafaydı. Yani diyorsun ki karşı taraf orta kafa oynadığı için ben de ona orta kafa goller attım. Doğru mu?

Yine de Real Madrid işini beğenmedim Hepsi Real Madrid.
  • quote:

Diğer videolarına baktığımda yarısı orta kafaydı. Yani diyorsun ki karşı taraf orta kafa oynadığı için ben de ona orta kafa goller attım. Doğru mu?

Yine de Real Madrid işini beğenmedim Hepsi Real Madrid.

Beni tanımıyorsun Neyse oynayalım bi ara, psn id her zaman imzamda, konumuz pes18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 20 Haziran 2017; 19:8:48 >
  • Şimdi pesde 3 büyüklerde olacak fifayla bi karşılaştırma yapın,futbolcu özellikleri ve grafikleri,formalar.pesin daha önde olduğunu göreceksiniz
  • Arkadaslar konu dışı olucak ama..

14 yıldır fifa pes we oynamış biriyim. Ama hiç adam geçemiyorum. Arkadaslarla oynarken koşa koşa geciliyor ama makine karsisinca oynarken hic gecemiyorum gol atmak icin sadece pas ile oyun yapmaya calisiyorum bana bu konuda yardim edermisiniz? Oynadığim oyun pes 2013. Düzgün bir bilgisayar alana kadar pes13 ile yetiniyorum.
  • Golden sonra PES logosunun goruldugu ekran bi beni mi rahatsiz etti bilmiyorum ama eskiden atari donunca o tarz renkler kalirdi ekranda. Gozume hic hos gelmedi. Bu yilin basinda da gol tekrarlari cok kotuydu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Şimdi pesde 3 büyüklerde olacak fifayla bi karşılaştırma yapın,futbolcu özellikleri ve grafikleri,formalar.pesin daha önde olduğunu göreceksiniz

şaka yapıyor olmalısın :)

senin muhabbet şeye benziyor. Şükrü Saraçoğlu stadının kuzey yönündeki kale arkasına bakın, bir de Old Trafford stadının kuzey yönündeki kale arkasına bakın.
    ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNUN DAHA KALİTELİ BİR STAD OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ :)))

Bakın PES yada FIFA fanatiği değilim. İsteyene ekran görüntüsü yada ID verebilirim. Makinamda hem FIFA hemde PES mevcut.
    İki oyunu da alırım, test ederim, hemde günlerce aylarca oynar test ederim. Yani fanboy falan değilim ama hangisi iyi derseniz ELBETTE BÜTÜNÜYLE FIFA derim.

Şöyle yapalım mı? Madem karşılaştırma yapacağız. İki oyunda çıkınca takım lisansları, stad lisanslarının yanı sıra oyuncu yüzleri, formalar, krampon çeşitleri, top çeşitleri,
    stadyum detayları, tribün detayları, seyirci tezahuratları, animasyon çeşitliliği, frikik detayları, şut detayları, orta detayları, kayma koşma detayları, deformasyon detayları,
    hakem animasyonları, seyirci animasyonları......vs vs vs. Ne varsa karşılaştırmak yakışır değil mi? Öyle 3 büyükler karşılaştırması da neymiş :) madem para verip alıyoruz bir totale bakalım var mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Şimdi pesde 3 büyüklerde olacak fifayla bi karşılaştırma yapın,futbolcu özellikleri ve grafikleri,formalar.pesin daha önde olduğunu göreceksiniz

şaka yapıyor olmalısın :)

senin muhabbet şeye benziyor. Şükrü Saraçoğlu stadının kuzey yönündeki kale arkasına bakın, bir de Old Trafford stadının kuzey yönündeki kale arkasına bakın.
    ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNUN DAHA KALİTELİ BİR STAD OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ :)))

Bakın PES yada FIFA fanatiği değilim. İsteyene ekran görüntüsü yada ID verebilirim. Makinamda hem FIFA hemde PES mevcut.
    İki oyunu da alırım, test ederim, hemde günlerce aylarca oynar test ederim. Yani fanboy falan değilim ama hangisi iyi derseniz ELBETTE BÜTÜNÜYLE FIFA derim.

Şöyle yapalım mı? Madem karşılaştırma yapacağız. İki oyunda çıkınca takım lisansları, stad lisanslarının yanı sıra oyuncu yüzleri, formalar, krampon çeşitleri, top çeşitleri,
    stadyum detayları, tribün detayları, seyirci tezahuratları, animasyon çeşitliliği, frikik detayları, şut detayları, orta detayları, kayma koşma detayları, deformasyon detayları,
    hakem animasyonları, seyirci animasyonları......vs vs vs. Ne varsa karşılaştırmak yakışır değil mi? Öyle 3 büyükler karşılaştırması da neymiş :) madem para verip alıyoruz bir totale bakalım var mısınız?

Hocam yazinca da uzun yaziyon be cogu kisi de sonuna kadar okumuyodur zaten bosa yorma kendini istersen.

• Oyun çıkınca artık bu konuya girilmez. Çünkü dönen muhabbetin %90ı , coin aldım , siyah top geldi , myclub muhabbetleri olur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.