Bildirim
[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
La topu topu FIFA'daki lig sayısı kadar takım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onur89tr
La topu topu FIFA'daki lig sayısı kadar takım var.
Bu sadece takımların bir kısmı!
Üç büyüklerin olacağını göstermek için koydum sayfaya:-)
Kafanmı iyi senin mizahşör'lük yapıyosun! bide konu sahibi olacaksın..
Analdım da, ben takımlar derken lisanslı olanlardan bahsettim. O resimdeki takımlar dışında lisanslı takım varsa bilemem. Ancak Avrupadaki takımlara bakarsak bir lig bile etmediğini görüyorum. İspanya desen 2 takım var koca oyunda. Bunca İspanyolca yayın bunun için mi yani? FIFA İspanyollara daha fazla önem veriyor. 2 İspanya ligi de var. Türklere önem verilmesinde de FIFA'yı çok önde görüyorum. Yani konu sahibiyiz diye fikrimizi belirtemeyecek miyiz.
Tamam fikrini söylede bu her sene böyle anladık fifa lisans da iyi ne yapalım yani lisansı çok takan yok pesi oynayan kişiler için sizin için her zaman sorun olur yazmayim diyorum ama dayanamıyorum konu açmışsın niye açtığını çözemedim kaç senedir pes formunda kışkırtıcı alaycı yorumlar yapan sizsiniz birde üstüne pes konusunu açmışsın buna rağmen alaycı yorumların devam ediyor pes diyorum başka birşey demiyorum
Her sene aynı konu her sene aynı şeyler bıkmadınız mı
Oyunu beğenmiyorsunuz ne yaparsa yapsın almiyacaksiniz
Pes fifa konusu birde bunun üstüne pes mi fifa mi konusu açın herkes rahatlasın
Pes konusu diye giriyorum bir bakıyorum fifa ilgili şeyler var bırakın bunu artık fifa ile ilgili bir bilgi almak istesem fifa konusuna girerim
Fifa ile alakalı olan şeyleri burdan haber alıyorum
O zaman forumun ne amaci var
Ayrı ayrı konu açmanin da bir anlamı kalmıyor
20 temmuz gelsin online beta fifacilar gelir yine tuhaf yorumlar yapmaya başlarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Madem ligi lisanssız bir şekilde oyuna aktarabiliyorlar bundesliga veya diğer ligler için neden aynısı yapılmıyor modlanması kolay zaten. -
yıl olmuş 2017 halen pes-fifa tartışması yapanlar var. hey allahım iki oyunda oynayana göre çöp. nasıl derseniz , şimdi ben sene boyu fifa oynuyorum ağırlıklı, bana göre ağır çöp . sene boyu oynadığımdan bütün oyun bugları, momentum vs herşeyi görüyorum deneyimliyorum ve nefret ediyorum oyundan. aynı şekilde benim yaşadıklarımı pes oynayan adam da yaşıyor nefret ediyor oyundan. sene boyu bu iki oyunun ana konularına girerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
sonuç olarak ne oluyor peki ? bütün sene boyu yaşanan olumsuzluklar unutuluyor ve fifa-pes artık hangisini oynuyorsanız tekrar alıyorsunuz.
önce kendi oyunun çok iyi olacak ki gidip başkasını eleştirebilesin. senin oyunun çöp ise eğer, gidip diğer oyunun konusuna '' x oyun beş para etmez , bu sene yine ezecek y oyun '' diyemezsin
@onur89tr hocam yanlış anlama ben genel yazdım bunları sana istinaden yazmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 19 Haziran 2017; 9:47:44 >
-
Yüzde yüz katılıyorum sana...
Fifa oynayanlar espri yapacaklarsa, Fifa forumunda yapabilirler. Pes oynayan biri olarak söylüyorum ki,lisans zerre kadar umurumda değil. Zaten myclub oynuyorum. Ha klüp lisansı olmuş ha olmamış. Futbolcuların olması yeter ki var ztn. %99.8'i.
Bir de şu var ki, Fifa oynuyorsun ok de EA Sports un sahibi misin? Neden pazarlamasını yapıyorsun? Saçma sapan, çoluk çocuk işleri yapılmasın şurda. Çok seven varsa Fifa'yı,buraya gelip partizanlık yapan varsa, Şu şekilde uzayabilir ------------->
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaww hadi takimlari anladimta bari cakma isimle falan birsuru stad koyun oyuna arkadas, eskiden yapiyolardi bunlari artik bunlarida yapmiyolar iyice tembellestiler
Fenerbahçe var daaa bu sene"ama son yılların en kötü kadrosu ile olacak.
Rvp nin overalli 80 olursa ne hâlâ.
pes 2010 daki saha zemini ve formalar çok canlı idi.bu oyun motorunda,bu detaylar çok kötü.
Birde başlama vuruşunda,tek adam var artık.geriye verip öyle başlanıyor.15 16 17. Da başlama vuruşuyla birlikte,iki oyuncu iki pasla kaleci ile karşı karşıya kslyordu.şimdi mecbur geriye atmak zorunda.bir küçük bug dan da kurtulmuş olduk böylelikle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_GaL -- 20 Haziran 2017; 3:17:5 >
Oyunu pre order ile 179 tl ye aldım
Bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 20 Haziran 2017; 3:40:33 >
Fifa 17'de hemen hemen 4000 mac yapmis ve son birkac hafta haric (biraktim bu pisligi) butun Weekend ligleri oynamis biri olarak;
Artik Fifa'nin o Fut'taki kart sacmaliklarini gordukten sonra o moda uc saniyemi ayirmam daha. Para ugruna kafayi yedi herifler. Her oyuncunun yok tots yok boks cuks toty feto versiyonu. Her oyuncu 90 uzeri oldu lan. Ya bir modun bu kadar cilki cikartilir mi?
Kardesim bastan koyun o zaman daha her futbolcu 99 olsun ve diyin ki "bize para vermeden bu oyunculari vermicez" haah kafa rahat bitti gitti iste. Ne kasiyosunuz yok tots mots amaan if olmus cif olmus.
Burada fifa savunanlar o aptal modun para tuzaginin icinden cikamadiklarinin farkinda degiller.
Pes pislik mi evet pislik kardesim hem de en pisliginden. Yil oldu 2018 hala daha bir allahin kulu lagsiz oynayamiyor pesi. Ya su gecikmeyi bir cozun artik. Abi size oyunu lojistik firmasi mi yapiyor da veriyor disaridan yemek soyler gibi. Bu oyunu kim yapiyor lan biri cozsun sunu artik kac sene oldu ya.
Bu sene yine her zamanki ilk pesi alacagim. Segadan beridir bayila bayila oynadigim seri en azindan. Lag gecikme salakligini hala cozmemislerse mycluba da dokunmam. Top ac bunu ac sunu ac kadro diz ugras dur sonra lag gecikme. E ben napayim o kadroyu gecikme var bisey yapamiyorum ki?
İki taraf da birbirinden copluk kisacasi. Fifa pesin bir halt yapmamasindan dolayi gelen ozguvenle artik bagira bagira "oyuncularin cuzdanlarina tecavuz ediyoruz bilginiz olsun" diyor. Pes de aman full body control aman borussia dortmund deyip hala gecikme sorununu cozemiyor. Lisanslar umrumda bile degil bahsetmiyorum hic. Fifada lisans var da ne halt oldu her oyuncu 90 uzeri ay ne kadar guzel dur para vereyim ea e. Cok zor cunku adami 90 uzeri yapmak cok emek harcamissiniz. Rezil herifler. su pesteki lisans sorunu hic ilgilendirmiyor beni. Lag olmasin yeter olene kadar oynarim.
Futbol seven oyuncular olarak kan agliyoruz be surada. Su iki aptal firmadan baska bir cengaver ciksa gelse futbol neymis gosterse artik kuruduk bittik ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Haziran 2017; 6:26:19 >
-
pes daha ölmedi mi ya. kim alıp oynuyor bu çöp oyunu -
Bundan sonra futbol oyunları 2-3 yılda 1 çıksın , aynı oyunu ısıtıp ısıtıp karşımıza getiriyorlar birde tam oyun parası istiyorlar. Menüde birkaç değişilik yap , transferleri yap , 3,5 detay ekle al sana yeni pes2018 , yada fifa18 diye sat.
Hersene yapay zekayı geliştirdik deler , animasyon ekledik derler , altyapı iyi oldu derler. Kaleciler iyi oldu derler , oyunu alırız birde ne görelim geçen senenin aynısı
quote:
Orijinalden alıntı: french press
pes daha ölmedi mi ya. kim alıp oynuyor bu çöp oyunu
Bu başlık altındakiler oynuyor...
Sen niye oynamadığın oyunun başlığına girip gereksiz soru sorup,saçma görüşünü belirtiyorsun?
Sana göre çöp,bize göre altın.Var mı itirazın?
quote:
Ben alıp oynuyom... -
quote:
Orijinalden alıntı: ExTx
quote:
Bu başlık altındakiler oynuyor...
Sen niye oynamadığın oyunun başlığına girip gereksiz soru sorup,saçma görüşünü belirtiyorsun?
Sana göre çöp,bize göre altın.Var mı itirazın?
Bi bitmediniz arkadas ya alıp oynuyorum cop mop oynuyorum!!! -
Konunun fifa fanatiği arkadaşdan alınıp,aklı selim bir pes severin alması daha uygun olur gibi,yoksa bu tartışmalar sürer
Son bir şey yazmak istiyorum. Katılana da katılmayana da saygım var. Ama hakikati göremeyen arkadaşlara diyecek lafım yok.
Eski bir futbolcu olarak konuşuyorum ki,
FIFA daha çok özgürlük barındıran ve giderek geliştirilen bir SİMÜLASYON'dur.
PES ise basma kalıp varyasyonları olan, az gelişme gösteren ve arcade kültürüne çalan bir OYUN'dur.
Basit oynanabilirliği, yarı otomatik oynanışı ile ülkemizde becerikli beceriksiz çokça kesim tarafından PES oynanıldığı görülmektedir. Bu kişilerin sayısını ÇOK DAHA FAZLA PES OYNAYAN VAR olarak nitelendiren zihniyet bunu internet cafelere bakarak böyle yorumlasa da aslında satış rakamları hiçte öyle değildir. En basitinden örnek ile 2013 yılından beri FIFA'nın Türkiye satış rakamları PES'in satış rakamlarını 4'e katlamıştır (bu rakam konsol ve pc satış rakamları toplamıdır)
Asıl gerçek satış rakamları ise dünya geneline bakıldığında bariz bellidir. 2010 yılından bu yalan FIFA'nın dünya genelindeki satış rakamları PES'in 25 katıdır. Ve en acı tablo ise 2017 yılına aittir. FIFA 17 nin satış rakamı dünya genelinde PES 2017 nin TAM 40 KATIDIR!
Kendimi özetle takdim edeyim. 34 yaşındayım. Lise ve üniversite yıllarım WINNING ELEVEN ve PES ile geçti. Tabiki FIFA da alıyorduk ama her aldığımız FIFA belli bir süre sonra rafa kalkıyordu. 2010 senesinde FIFA büyük bir atılım gösterdi. Daha sonra bu atılım kendini 2012 - 2015 ve 2017 senesinde resmen devrime niteliğindeki gelişmelere bıraktı. PES ise 2013 yılında bir atılım yapsa da devamında FIFA gibi katlanarak kendini geliştiremedi. BU BİR GERÇEKTİR!
Yok oynanabilirlik, yok lisans, yok grafik... Arkadaşlar hepsini bir kenarı bırakın. Bir oyun alıyoruz ve eşşek gibi 200-300 TL para ödüyoruz. Tüm her şeyin en iyisi bizim hakkımız. Kimse kendini ben lisansa bakmam, grafik benim için önemli değil yalanı ile kandırmasın.
Mademki yıl olmuş 2017 ve oyunlar ateş pahasına satılıyorsa tüm hizmetlerin en güzelini almak bizim hakkımızdır! Ki günümüz teknolojisi de bunu bal gibi destekliyor. Hiç kendi kendimizi kandırmayalım, birbirimizi içi boş laflarla gazlamayalım.
Oynanabilirlik görecelidir. Sonuçta futboldan anlayan var anlamayan var. Futbol sadece tvden futbol izlemek DEĞİLDİR! Burayı anlayan anladı sanırım. Madem ki GERÇEKÇİLİK diyoruz o zaman dilediğimiz kadar aksiyonu alabilmeli, varyasyonu sahaya aktarabilmeliyiz değil mi? İşte FIFA bu konuda PES'in çok fazlaca önünde ne yazık ki... Grafik olarak da PES karakter teknolojisinde çok iyi bir kalite yakalamış olsa da totale bakıldığı FIFA nın yine çok önde olduğunu görürsünüz. Bunun içinde animasyon sayısından tutun, stad çizimleri, seyirciler, sevinçler, kamera açıları, ayrıntılar, atmosfer gibi onlarca şey sayabiliriz.
Oynanabilirliğe bakın. Karakter animasyonlarında FIFA onlarca defa önde. Yüzlerce farklı animasyon var. PES te ise belli bir süre sonra hep aynı şeyler cereyan ediyor. Topun fiziğine bakın. Daha tok, daha ağır dediğiniz top PES te her defasında köşelere, doksanlara bazuka gibi derken FIFA da ceza alanı içinden vurulan şutlar taca bile çıkıyor. FIFA da topun bir falsosu, bir dinamiği, bir etkileşimi varken PES te bu durum daha basmakalıp, daha belirgin, daha ezbere ne yazık ki... PES'te kalecilerin bazen doksandan top çıkarırken havada asılı kaldıklarını, frame eksikliği olduğunu, fiziğe yer çekimine aykırı yapay uçuşlar yaptıklarını da mı görmüyorsunuz?
Ayrıca meşhur lisans olayında da FIFA yüzlerce adım önde. EA SPORTS denen firma benden bir para kazanıyor ve sonra o parayı lisansa yatırarak bana yol köprü kaldırım olarak geri veriyor. PES fanları ise senelerce aynı yalana inanarak FIFA lisanslara ambargo koyuyor diyor. Öyle mi? Peki bu sene PES in %100 anlaşmalı olduğu BARCELONA - LIVERPOOL - DORTMUND nasıl oluyor da FIFA da da var? Demek ki her iki oyunda parayı bastırınca takımların lisansını alabiliyormuş öyle değil mi? Mesela lisanssız ligleri ele alalım. Madem ki lisanssız lig koyuyorsun ve sonra fanların sayesinde bu ligler yamalar ile lisanslanabiliyor o zaman neden BUNDESLIGA yı da kaçak köçek oyuna işleyip koymuyorsun demezler mi adama? Eğer birileri sana kör kütük aşık ise demezler aga. İşte PES fanboylarının sorgulayamadığı gerçekler budur. Koskoca Şampiyonlar Ligi lisansı PES'te değil mi? Neden şampiyonlar liginde yer alan takımlar bile halen tam değil o zaman? Hani lisans ambargosu hani FIFA'nın hain planları nerede peki? :) Arkadaşlar KONAMI denen firma RESMEN BİZE HAKSIZLIK EDİYOR !!!
Oynanabilirliğine alışkın olabilirsin ama sana yapılan "kandırma politikasına" nasıl HAK VEREBİLİRSİN. bu adamlar senelerce sırtından para kazandılar ama totale bakar mısın SENİN İÇİN, OYUNCU İÇİN BU OYUNA NE KOYDULAR, NE KATTILAR? Bu mudur müşteri memnuniyeti?
Daha nicelerini sayarım ama eski bir PES fanı olarak benim gibi gerçekleri göremeyenler, yapılan haksızlıkları yalanlar arkasına sığınıp kabul edenler olduğu sürece yazdıklarımın yarısından fazlasının bu konu içerisinde boşa gideceğini de biliyorum. Umarım KONAMI müşterilerine gereken değeri verir ve aklını başına alır. Yoksa yakında SILENT HILL gibi PES diye de bir oyun kalmayacak ve sizler de bu yıkımın ortağı olmuş olacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 20 Haziran 2017; 17:14:38 >
-
Arkadaş şu konunun başlığını değiştirin
Pes mi fifa mi olarak değiştirin
Yaa arkadaş ilgilenmediğin oyunun formunda ne işin var
Pes konusunda fifa ile ilgili şeyleri görmek zorunda mıyız
Merak etsek konusu var gireriz fifa konusuna bilgileri alırız
Ya ne zaman pes yeni oyun çıkaracak fifa destekçileri konudan çıkmıyor ne anlıyorsunuz bunu yapmaktan amaç nedir
Ben pes 2018 hakkında bilgi almak istiyorum
Bakıyorum yeni birşeyler yazmışlar mi pes hakkında ne yazmışlar diye bakıyorum
Yok fifa şöyle yok fifa böyle yok çok satmış lisans varmış stadyum varmış gerçekçilik varmış bilmem ne arkadaş biliyoruz neyin ne olduğunu her sene bunları yazmaktan bıkmadınız mı
Tamam açın pes mi fifa mi konusu orda sabaha kadar tartışalım
Konumuz pes 2018 konusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X