Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.081.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 2018 Gameplay i izledim pes 15 havası aldım umarım oyun o şekilde çıkar .. 16-17 nin kodlarında büyük sıkıntılar var bence tam bir fiyaskoydu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yemin ediyorum bakın psn listemden takip ediyorum, pes oynuyor, oynamadan edemiyor, gelip burda oyuna giydiriyor, itina ile Fifa misyonerliği yapıyor

Vay Arkadaş, birşeylere şartlanmış olmak ne tuhaf davranış bozukluğu böyle.

Bu arada myclub level kasma var mı yine oyuncuya? Lanet birşey çıkardılar, Level 50 Ronaldo ya bakıyorum 22 yaşındaki gibi oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Zaten psndeki arkadaşımızla aynı takımda olup Fifadaki gibi Puanlı klasman maçları oynayabilmeliyiz ve bu durum lagsız bir şekilde olursa 2ye2 ,3 e3 maçlar,myclup saçmalığını unutturur ,benden söylemesi.Sadece aynı konsoldan 2ye2 saçmalığı olursa bir anlamı kalmaz zaten..Ps4 cafede oynar gibi kafa dengi arkadaşlarla aynı takımda puan için mücadele edeceğiz,çok keyifli olacaktır.

hocam dikkat ettinizmi bilmiyorum oyuncu hareketleri top fiziği sanki biraz ağırlaşmış ve pes 2014 e benziyo gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

ya arakadaslar yanlıs anlamayın ama pes 18 bu akdar oara verlinirmi adamlar bu sene 2vs 2 kaldırmıslar bu sene geldi diye seviniyoruz allah askına :=) lisans yok momentum var oyuna mudahale var orta gol gecen sene ara top vardı her sen bi acık var . birde 240 tl para ver plusa para ver oldu ya vermeyin arkadslar su konamiye paralarınızı lütfne ben sattım pes 4 düde 17 yide dün rahatladım . emeklerinzie yazık

PES 2017'de momentum yok hocam. 10 maçlık online modunda bütün maçlar aynı oluyor. Momentum yok. Myclub'ı ise hiç oynamadım orasına yorum yapamam.

Fakat orta kafa gol rezilliği var. Orası kepazelik.
  • Topun ağırlaşması iyi olmuş.PES 2017 de gerek grafiksel eksikliklerden, gerekse topun aşırı hızlı hareket etmesinden dolayı, sahada topu bazen göremiyorduk..Oyuncuların hareketleri Pes 2017 deki gibi geldi ..2014 gibi olmasın ,benzeyecekse Pes 2015 e benzesin..2014 te bir sürü teknik sıkıntı ve oynanış problemleri vardı.
  • quote:

Topun ağırlaşması iyi olmuş.PES 2017 de gerek grafiksel eksikliklerden, gerekse topun aşırı hızlı hareket etmesinden dolayı, sahada topu bazen göremiyorduk..Oyuncuların hareketleri Pes 2017 deki gibi geldi ..2014 gibi olmasın ,benzeyecekse Pes 2015 e benzesin..2014 te bir sürü teknik sıkıntı ve oynanış problemleri vardı.

2014 gibi bir oynayabilirlik daha ne fifaya nede başka bi oyuna geldi ordaki oynayabilirliği kopyalasalar keşke
  • Pes 2015 ,2016 ve 2017'nin Pc versiyonu,Ps4 versiyonuna göre daha kötü grafiklerle çıkarılmıştı..Konami'den gelen açıklamaya göre,Pes 2018 en iyi grafikleri bu kez Pc de verecekmiş..Tabi bu demek değildir ki Ps4 versiyonu kötü grafiklerle çıkacak..Yalnız şu var;günümüzde bazı oyunlarda grafiksel olarak inanılmaz gelişimler yaşanırken Pes 2017, garip mat, parlak renkleri, yetersiz gibi görünen çözünürlükle,topun sahada bazen görünmemesiyle,sadece oynanış olarak değil, grafiksel ve teknik anlamda da sınıfta kalan bir oyun olmuştur..Arkadaş, her türlü grafik teknolojisi, elinin altında..Şöyle insanı oyunun içine çeken yemyeşil sahalar,sahada rahatlıkla gözlerin seçebildiği bir top ,saha kenarında ,yedek kulübesindeki oyuncu ve teknik heyetin grafiklerini tasarlayamıyor musun! Oyuna 179 tl istemeyi biliyorsun..Oynanış yerlerde,online laglı gecikmeli, grafik yok,lisans yok,Bayern yok!!Bu oyunun yapımcıları,bu oyunu, efsane haline, dünyada bir marka haline getiren Japon yapımcı Seabass a ve bu oyunun bugünlere gelmesini sağlayan playstation konsoluna dua etsinler..Hala onların mirasını yiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 16 Haziran 2017; 15:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mercansamet

ya arakadaslar yanlıs anlamayın ama pes 18 bu akdar oara verlinirmi adamlar bu sene 2vs 2 kaldırmıslar bu sene geldi diye seviniyoruz allah askına :=) lisans yok momentum var oyuna mudahale var orta gol gecen sene ara top vardı her sen bi acık var . birde 240 tl para ver plusa para ver oldu ya vermeyin arkadslar su konamiye paralarınızı lütfne ben sattım pes 4 düde 17 yide dün rahatladım . emeklerinzie yazık

Ps4 gibi bir platformu pes için satmak bence doğru değil üstadım.. ps4 de oynayabilecegin yığınla kaliteli oyun var gta 5 ,cod, batilfield , the lost of us , 2knba , fifa vs .. Bir oyuna endekslenmek bence yanlış ..

Pes için söylediklerine katılıyorum yanlız ben şöyle düşünüyorum bu sene eğer tam olarak istenen oyunu yaparlarsa ve ben ondan mahrum kalırsam ne olacak ? :))) Çünkü konami bu sene iyi yaptığını gelecek yıl batirabiliyor :)) örnek pes 15 pes 2018 çok çok keyifli bir oyun olursa ne olacak dostum bundan mahrum olacaksın ki bu kadar yıl pesin cilesini çektik 14 te önümüze yarım oyun koydular evet tam olarak oyun buydu yani tamamlanmisti yıl boyunca guncelleme geldi kobay olduk resmen .. 15 te tamam dedik 16-17 de batirdilar ..

Birde bhatti 18 için herkes online oynuyor bu sebepten online i daha kaliteli yapacaklarını belirtmiş online a bir düzenleme getirecekler yenileyecekler belli .. gameplayda orta kafa olayı az gibi geldi top farklı yerlere gidiyor ortalarda .. İnşallah o sorunda cozulurse tek problem lisans ve momentum ...lisans olayının çözümü yama yapmak zaten bütün takımları yama yapabilirsin..

Momentuma gelince bu yılki seviyesini bilmiyorum tamamen gameplayle alakalı .. orta kafa azalır oyun hızı biraz düşerse momentum etkisi otomatikman azalır .. ama şundan emin olun ki momentum her sene olacak arkadaşlar bu bir gerçek tamamen ticari politikalar sebebiyle ..

Ben bu sene de pre order yapacağım ve bu senede bakacam inşallah istediğimiz oyun çıkar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Topun ağırlaşması iyi olmuş.PES 2017 de gerek grafiksel eksikliklerden, gerekse topun aşırı hızlı hareket etmesinden dolayı, sahada topu bazen göremiyorduk..Oyuncuların hareketleri Pes 2017 deki gibi geldi ..2014 gibi olmasın ,benzeyecekse Pes 2015 e benzesin..2014 te bir sürü teknik sıkıntı ve oynanış problemleri vardı.

2014 gibi bir oynayabilirlik daha ne fifaya nede başka bi oyuna geldi ordaki oynayabilirliği kopyalasalar keşke

Yeni oyun çıktı cünyır Yasin damladı gene :)) göreviniz konuyu canlı tutmak demi hadi itiraf et :))) Nerde pessi63 nerde ahahahahah .. milleti mal yerine koymayın adminler ;)

• konami bu sene oyuna güveniyor heralde temmuzda açık beta yaptığına göre. daha önce hiç beta yaptıklarını hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lfc34 -- 15 Haziran 2017; 15:7:13 >
  • 11 den beri orjinal fifa alan biri olarak her sene ayni oyunu oynamaktan biktim momentumda cabasi.pes 18 liverpool dortmund gameplayini izledim oyun cok guzel geldi cok begendim.insallah pes alacam bu sene.

• PES 2018 - Beklediğimiz Değişikliklerden 5 Tanesi

• quote:

Orijinalden alıntı: lfc34

konami bu sene oyuna güveniyor heralde temmuzda açık beta yaptığına göre. daha önce hiç beta yaptıklarını hatırlamıyorum

Bakalım online da düzelme var mı daha önce de bir kere beta yayınlamıştı

Online da belli olacak iyi mi kötü mü 20 temmuz bekliyorum

• Gameplay'e baktım gözüme ilk çarpan şey pasların nokta atışı ayağa gitmesi. Toplar ayaklara öylesine bir kodlanmışki çizgisini bozmadan mıknatısla çekiliyor gibi gidiyor, göze net olarak batan bir yapaylık var. Hatta bazı anlarda oyuncunun bakış açısı yönünden vermesi pekte mümkün olmayan paslarıda kusursuz atması gerçek dışı bir görüntüye sebep oluyor. Tam olarak ps2 ve öncesi dönem gibi %100 arcade paslar. Birde o saçma kale filelerini hala düzeltmemişler, kale filesinin bozuk olduğunu anlayamiyacak kadar düşük bir vizyondan çokta başarılı bir iş çıkması beklenemez. Bu oyunla ellerinde kalan pes fanlarını memnun edebilirler ama 1 tane yeni oyuncu çekemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: lfc34

konami bu sene oyuna güveniyor heralde temmuzda açık beta yaptığına göre. daha önce hiç beta yaptıklarını hatırlamıyorum

Bakalım online da düzelme var mı daha önce de bir kere beta yayınlamıştı

Online da belli olacak iyi mi kötü mü 20 temmuz bekliyorum

Hocam bende PES 2017'de neredeyse hiç lag olmuyor. Maçların yüzde 90'ı yağ gibi akıyor.
  • Metacritic puanına göre zaten iki yıldır Pes fifanın önünde. Bu sene de liderliği korumaya çalışacak. Fifanın daha büyük hamle yapması lazım geçmesi için.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Asya dan ve Arap rakip gelince lag olmasa bile tuş gecikmesi oluyor bunlar dışında online fena değil

• Konu açıyorsun fifa ci olmana rağmen pes ile ilgili her türlü dalganı geçiyorsun

Geçen senelerdeki yazdığın yorumları biliyoruz pes konusunda birde konu açmışsın ilgilenmediğin bir oyun hakkında üstüne birde dalga geçer gibi atari resimlerini koymuşsun

Kaç yıldır burdayım böyle ana konu açan görmedim

Konunun ilk sayfasında olan atari görüntülerini silerseniz iyi olur

Oyunu seversin sevmezsin ama dalga geçerek konu açıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 15 Haziran 2017; 19:19:23 >
  • konu sahibi arkadaş pesi sabote etmiş resmen ilk resimleri gören adam almaz o resimleri silsin oyunun zaten satışı yok tüm bitcek
  • Vaybe 20 temmuzda onlinelı beta yayınlayacaklar ilginç

kendilerine güveniyorlar demek
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.