Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.081.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam en baştaki resimleride mi görmedin

@ErtugDark
  • Hallettim.. :)
  • valla kusura bakmayın ama oyunun grafikleri ve oynanışı beş para etmez. bunu ciddi ciddi almayı düşünen varsa oyun oynamayı bıraksın. hadi grafikleri geçtim, abi oynanışa dair hiç mi bir şey değişmez yapmayın etmeyin
  • Yav tamam arkadaş. Her şeyde olduğu gibi bu konu da yanlış analşılmış. Biraz espri katmak istedim hepsi bu. Niye konuyu açan kişiyi hedef alıyorsunuz. Gülüp eğleniyorduk şurda. Neyse yönetici değişiklik yapmış. Konudaki Xbox resmini kaldırıp PS4 kapağını koydum. Alın size her zaman olduğu gibi esprisiz ot gibi konu.

• resmen KINGDOM FOOTBALL oyunun oyun mekaniğini kullanmışlar gibi. ama genele bakın KINGDOM FOOTBALL inanın daha iyi.
    PES te de top oyunların ayaklarına resmen yapışıyor. rezillik!

abartmıyorum KINGDOM FOOTBALL daki top fiziği ve oynanabilirlik PES ten daha özgür.
    PES 2018 in öve öve bitiremediği ama ne hikmetse her sene ufak makyajlarla sunduğu oynanabilirliğine bakın birde bu oyunun oynanabilirliğine. topun gidişi, topu yerde sekmesi, şut pas ortalardaki fiziğine bakın. bu oyunun hızı yarı yarıya daha yavaş olacak var ya, tokatlar PESi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 17 Haziran 2017; 13:10:16 >

• Benim gozumde biri MOMENTUM 18, digeri LAG 2018 olarak geliyor. O yuzden ne degisiklikler olmus vs. hic merak etmiyorum. PES'i arkadaslarla keyifli vakit gecirmek icin alirim. Fifa'yi da kisa bir sure oynarim. Maalesef futbol oyunlari son yillarda artik online keyiften cok, cile veriyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

resmen KINGDOM FOOTBALL oyunun oyun mekaniğini kullanmışlar gibi. ama genele bakın KINGDOM FOOTBALL inanın daha iyi.

abartmıyorum KINGDOM FOOTBALL daki top fiziği ve oynanabilirlik PES ten daha özgür.
    PES 2018 in öve öve bitiremediği ama ne hikmetse her sene ufak makyajlarla sunduğu oynanabilirliğine bakın birde bu oyunun oynanabilirliğine. topun gidişi, topu yerde sekmesi, şut pas ortalardaki fiziğine bakın. bu oyunun hızı yarı yarıya daha yavaş olacak var ya, tokatlar PESi

Kaç senelik oyun bee

Bize mobil grafiğinde sunuyorlar şimdi

Biliyorlarki ne çıkarsak alıp oynayacaklar!

Oyuzden laglar,tuş geçikmeli oyunlar size müstak

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Gameplay'e baktım gözüme ilk çarpan şey pasların nokta atışı ayağa gitmesi. Toplar ayaklara öylesine bir kodlanmışki çizgisini bozmadan mıknatısla çekiliyor gibi gidiyor, göze net olarak batan bir yapaylık var. Hatta bazı anlarda oyuncunun bakış açısı yönünden vermesi pekte mümkün olmayan paslarıda kusursuz atması gerçek dışı bir görüntüye sebep oluyor. Tam olarak ps2 ve öncesi dönem gibi %100 arcade paslar. Birde o saçma kale filelerini hala düzeltmemişler, kale filesinin bozuk olduğunu anlayamiyacak kadar düşük bir vizyondan çokta başarılı bir iş çıkması beklenemez. Bu oyunla ellerinde kalan pes fanlarını memnun edebilirler ama 1 tane yeni oyuncu çekemezler.

Deli oluyorum ya dümdüz ileri bakıyor, ayak ileri hareket ediyor ama pas 90 derece sağa sola gidiyor gayet düzgün şekilde. Sene 2018 artık bu işin suyu çıktı. Yapamıyorlarsa bıraksınlar, 98 den beri Konami futbol oyunlarını oynayan biri olarak diyorum bunu. Gına getirttiler. Hevesle betayı deneyeceğim yine olmamışsa artık devrim tarzı yenilikler gelmediği sürece Pes'lere bakmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 17 Haziran 2017; 15:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

resmen KINGDOM FOOTBALL oyunun oyun mekaniğini kullanmışlar gibi. ama genele bakın KINGDOM FOOTBALL inanın daha iyi.

Pesin ,ps2 de efsane olduğu dönemlerde bir başka Japon firma olan Namco tarafından muhtemelen o dönemki Winning Eleven serileri örnek alınarak yapılan ve malesef çok beğenilmesine rağmen devamı gelmeyen bir futbol oyunu...Galiba hepimiz ,benzer şeyleri hissediyoruz.Abuk sabuk yapay zeka hatalarının olmadığı ,şunun gibi oturaklı bir futbol oyunu gelse ,fena mı olur?Namco vb Japon firmaları ,ps2 deki efsane winning elevenları yapan eski yapımcıları bir araya getirse,efsane peslerin izlerini taşıyan yepyeni bir futbol oyunu duyursalar...Çok mu zor ,yeni bir futbol oyunu yapmak?Varsın hiç satmasın,zarar ettirsin ne olacak.Pes 2018 duyuruldu ,hangimizde ps2 dönemindeki yeni bir Pes oyununun çıkacak olmasının heyecanı var?Pes 2016 ve 2017 deki ,tiki takalar,abuk sabuk defans hataları,yerinde bir türlü beklemeyi öğrenemeyen,rakibi karşılayamayan defans oyuncuları, sanki -10 hızındaki ağır ve gecikmeli maçlar.Artık yeni bir oyuna ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 17 Haziran 2017; 15:55:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Benim gozumde biri MOMENTUM 18, digeri LAG 2018 olarak geliyor. O yuzden ne degisiklikler olmus vs. hic merak etmiyorum. PES'i arkadaslarla keyifli vakit gecirmek icin alirim. Fifa'yi da kisa bir sure oynarim. Maalesef futbol oyunlari son yillarda artik online keyiften cok, cile veriyor...

Olayın özü budur konu kilit dağılın..

• Ne değişecek acaba
  • ne pesde ne fifada hiç birşey değiştiği yok ne zaman 30 tl düşer alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

ne pesde ne fifada hiç birşey değiştiği yok ne zaman 30 tl düşer alırım

30tl ye düştüğünü hiç görmedim

• Arkadaşlar Allah için oyunda Ana Lige bir girin .. oyundaki momentum sisteminin ne olduğunu o kadar net göreceksiniz ki anlatamam ... Abi oyun yeminle myclub ta az momentum uyguluyor :))) Oyunda böyle bir mühendislik oyunu varsa fazla söze gerek yok abi ana lige girin offline deneyin aslında herşeyin gün gibi ortada olduğunu çok net göreceksiniz.. Yok abi bu oyun ne 18 de ne 20 de nede 30 da düzelir herifler yapay bir kurgu yapmışlar ne bu şehir ne bu binalar what is matrix ulan muhabbeti var oyunda ahahhahaha :))) oyundan tamamen bağlantıyı koparmadan ana lige girin ve momentumu iliklerinize kadar hissedin .. saygılar iyi eğlenceler..

• pesexpert P kullanıcısına yanıt
    Takım ruhu var orda da belki gözden kaçırmışındir

• Heyecanla beklemiyorum açık söyleyim. Çok fark olmayacak 2017'yle arasında. Pes 2017 + Birkaç ek özellik + birkaç ek hareket = Pes 2018

bu arada Pes 2018 için grup açtıkhttps://www.facebook.com/groups/1926996090903410/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merakla beklediğim tek husus GS,FB ve BJK lisanslı gelecek diyorlar...
  • efe.77 kullanıcısına yanıt
    Bu takımların lisanslı olması bir şeyi değiştirmez.Nasıl olsa online klasmanlarda bu takımları seçtiğimizde,karşımıza sürekli olarak Real Madrid ,Barcelona gelecek.Online klasmanlarda ,3 büyüklerin yanı sıra seçilebilecek o kadar güzel takımlar var ki...Ama bu takımları seçtiğimizde,karşımıza Real Madrid i seçen bir çömez geliyor ve oyunun bu en güçlü takımıyla sadece tuşlara basması yetiyor.Takım gücüne göre eşleştirme gibi basit bir ayarı bile oyuna ekleyemeyen veya bunu bilerek yapmayan bu yapımcılar ,gidip cep telefonlarına oyun yapsınlar !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 18 Haziran 2017; 11:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

ne pesde ne fifada hiç birşey değiştiği yok ne zaman 30 tl düşer alırım

30tl ye düştüğünü hiç görmedim

30 değilde 60 TL'ye çok kere düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Bu takımların lisanslı olması bir şeyi değiştirmez.Nasıl olsa online klasmanlarda bu takımları seçtiğimizde,karşımıza sürekli olarak Real Madrid ,Barcelona gelecek.Online klasmanlarda ,3 büyüklerin yanı sıra seçilebilecek o kadar güzel takımlar var ki...Ama bu takımları seçtiğimizde,karşımıza Real Madrid i seçen bir çömez geliyor ve oyunun bu en güçlü takımıyla sadece tuşlara basması yetiyor.Takım gücüne göre eşleştirme gibi basit bir ayarı bile oyuna ekleyemeyen veya bunu bilerek yapmayan bu yapımcılar ,gidip cep telefonlarına oyun yapsınlar !!

hocam onu koymamaların sebebi şu şimdi oyunu oynayan az insan var eşleştirme olmaz diye ortaya karışık yapıyolar oyun dünyada sadece 700 bin civarı satmış düşünün kitle ne kadar az fifa 200 milyon satıyo onda bile yeri geliyo eşleşme sorunu oluyo

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.