Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.081.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExTx

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Pre order olayı nasıl oluyor?

Pre order yapılırsa, alırken girilen adrese oyun cd si mi geliyor? Yoksa online sistemden mi indiriliyor oyun?

ps storedan alırsanız direkmen ps4 e indiriyorsunuz

Daha önce pre order la aldın mı oyunu? Anladığım kadarıyla parayı şimdi ödüyorsun. Oyunun çıkış tarihinde ise sistemden indirmen gerekiyor. Yanlış anladıysam düzeltin ltfn 🤔

aynen ücreti şimdi ödüyorsun ama indirmek için çıkış tarihini beklemeye gerek yok. çıkış tarihinden önce herhangi bir tarih veriyorlar , o tarihten itibaren indirebiliyorsun sistemden

• eski bir PES'çi, son 8 yılda ciddi bir şekilde FIFA yı takdir eden biri olarak bu senede PES alacağım. (son 2 senedir alıyorum ve ne yazık ki istediğimi bulamıyorum) ama sanki bu sene üzerine daha çok artılar koyarak bir oyun sürecekler piyasaya gibime geliyor. Ve benim asıl ileriye dönük beklentim 2020 yılında... Yeni nesil konsollar geldiğinde PS5 te ciddi olarak yol kat etmiş ve geliştirilmiş bir PES oynuyor olacağız bence.
  • ExTx E kullanıcısına yanıt
    Şimdi ödemek zorunda değilsin hemen verme sipariş

Oyunun çıkmasına 2 gün kala sipariş veriyorum hemen parayı çekiyor oyun zaten leş internet yüzünden 2 güne anca iniyor zaten 1 gün de inse bile oyunu ofline bile oynatmıyor 15 eylül beklemek zorunda kalıyoruz

Orda yazar şimdi 3 gün önceden erişim diyor ama 1 gün de indir sen bile oynamaya izin vermiyor

Sadece hediyelerde avantaj sağlıyor

Geçen sene almıştım ordan biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    özellikle brezilya nın olduğu gameplaylerde oyun bana güzel gözüktü oynanış olarak. ikili mücadeleler , animasyonlar vs geliştirilmiş. pes 2017 den çok daha farklı bir oynanış olacak gibi gözüktü bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Oyunun çıkmasına 2 gün kala sipariş veriyorum hemen parayı çekiyor oyun zaten leş internet yüzünden 2 güne anca iniyor zaten 1 gün de inse bile oyunu ofline bile oynatmıyor 15 eylül beklemek zorunda kalıyoruz

Orda yazar şimdi 3 gün önceden erişim diyor ama 1 gün de indir sen bile oynamaya izin vermiyor

Anladım dostum,çok sağol. Zaten sipariş veremeyeceğim şimdi.Bende ps3 var, ps4 almam kesinleşirse sipariş vermeyi düşünüyorum ama erkenden. Ekstra hediyeleri kaparım en azından. Tek oynadığım oyun pes.🤔

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Anladım dostum,çok sağol. Zaten sipariş veremeyeceğim şimdi.Bende ps3 var, ps4 almam kesinleşirse sipariş vermeyi düşünüyorum ama erkenden. Ekstra hediyeleri kaparım en azından. Tek oynadığım oyun pes.🤔

Ben 2-3 önce sipariş verip almıştım hediyeleri almıştım

• quote:

quote:

quote:

aynen çıkış saatine 1 dk kala bile alsanız ön sipariş sayıldığından veriyorlar hediyeleri

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 30 Haziran 2017; 14:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

quote:

quote:

aynen çıkış saatine 1 dk kala bile alsanız ön sipariş sayıldığından veriyorlar hediyeleri

İyi oldu bunu bildiğim.Teşekkürler.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Cok iyi detaylar var..ozellikle Kaleeci kurtarislari ve calim cesitliligi epey tatmin edici.. Bir de vücut kullanarak top saklama olayi epey dengeeli gozukuyor.. Aubumeyangin bacak arasi calimi super ama pozisyonun devamini kacirmasi daha da guzel nitekim kolay gol olmamali oyunda..

• Fifa UT gibi kıllatmak için myclub ta level olayı çıktı, ve sanırım artık bundan kurtulamayacağız. Tüm adamlar sezon sonu gelmeden dopingli gibi oluyor. Burdaki muhabbetler de

"Level 1 Ronaldo, Level 25 Robben, Level 50 Messi"

Tüm oyuncular default olmalı ve transfer piyasası rağbet edilen oyuncuya göre borsa usulü fiyat güncellenmeli her an. Bir Ronaldo yu almak için defalarca online şampiyonluk gerekmeli, oyun içi para biriktirmek gerekli aylarca.
    Top çevirip duruyor millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 29 Haziran 2017; 7:1:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Fifa UT gibi kıllatmak için myclub ta level olayı çıktı, ve sanırım artık bundan kurtulamayacağız. Tüm adamlar sezon sonu gelmeden dopingli gibi oluyor. Burdaki muhabbetler de

Tüm oyuncular default olmalı ve transfer piyasası rağbet edilen oyuncuya göre borsa usulü fiyat güncellenmeli her an. Bir Ronaldo yu almak için defalarca online şampiyonluk gerekmeli, oyun içi para biriktirmek gerekli aylarca.

Sanırım ilk ve en iyi Master League Online 2011'deydi. Sistemi bahsettiğiniz gibiydi. Sadece onu oynadım, zaten sonraki senelerde bozdular.

Hiç bulaşmıyorum ne MLO (Myclub'a) ne de FUT'a. Temiz....

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Özlediğimiz klasik pes'in top fiziği ve ağırlığına kovuşmuş gibi duruyor.özellikle pas atarken balon hissi gitmiş gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Fifa UT gibi kıllatmak için myclub ta level olayı çıktı, ve sanırım artık bundan kurtulamayacağız. Tüm adamlar sezon sonu gelmeden dopingli gibi oluyor. Burdaki muhabbetler de

Sanırım ilk ve en iyi Master League Online 2011'deydi. Sistemi bahsettiğiniz gibiydi. Sadece onu oynadım, zaten sonraki senelerde bozdular.

Hiç bulaşmıyorum ne MLO (Myclub'a) ne de FUT'a. Temiz....

Evet pes2011 online master league

Efsaneydi, müzikleri de pes tarihinin en iyisiydi, Afrika nın köylerinde saatlerce zevkle gezip yetenek arardım, takıma katardım. Ucuz olurdu çünkü onlar.

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Peki konuyu farklı bir yere çekelim. PES'in Afrikanın köylerinden bile oyuncu bulabileceği veritabanı seviyesinden, 4-5 takımla yaptığı oynanış videolarına indirgenmesi hakkında ne düşünüyorsun?

Ben kendi düşüncemi yazayım. Oyun sanki oyun değil, demo bana kalırsa. Brezilya, Barça ile maç yapıyor. Zaten PES finalleri Barça Barça maçı oluyor hep. Çünkü Barça kalibresinde 2. bir lisanslı kulüp takımı yok oyunda. Ben o Manchester United'lı, Real Madrid'li, Bayern Munich'li, Juventus'lu PES'i özledim. PES 6'da bile olan takımlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 30 Haziran 2017; 5:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Peki konuyu farklı bir yere çekelim. PES'in Afrikanın köylerinden bile oyuncu bulabileceği veritabanı seviyesinden, 4-5 takımla yaptığı oynanış videolarına indirgenmesi hakkında ne düşünüyorsun?

Ben kendi düşüncemi yazayım. Oyun sanki oyun değil, demo bana kalırsa. Brezilya, Barça ile maç yapıyor. Zaten PES finalleri Barça Barça maçı oluyor hep. Çünkü Barça kalibresinde 2. bir lisanslı kulüp takımı yok oyunda. Ben o Manchester United'lı, Real Madrid'li, Bayern Munich'li, Juventus'lu PES'i özledim. PES 6'da bile olan takımlar bunlar.

Pes te lisans sıkıntısı hep var ve yamalarla kusursuz düzeltiliyor oluşunu karşıt görüşlü hiçbir oyuncu kabul etmek istemiyor.

Ve ben var olan efsanenin yıllar içinde mutasyona uğraması konusunda, o efsane serileri yaratan ekipte değişimler olduğunu, Fifa yapımcılarından örnek ve destek alan genç yaşlardaki dünkü bebelerin kadroya dahil olup, efsaneyi mutasyona uğrattığını düşünüyorum.

• PES 2018 den yeni teknik bilgiler var...

PES 2016 dan PES 2017 ye geçişte oyun içi futbolcu karakterlerine yeni olarak eklenen animasyon sayısı 75 di.
    PES 2018 ise yeni eklenen animasyon sayısı tam 232.

PES 2017 de 13 olan şut varyasyonu PES 2018 ile 55 e çıkarıldı. (FIFA 17 de bu rakam 92)

PES 2017 de bulunan lisanslı takım sayısından daha fazla lisanslı takım PES 2018 de bulunacak.

PES 2017 de bulunan lisanslı stad sayısından daha fazla lisanslı stad PES 2018 de bulunacak.

PES 2017 de bulunan lisanslı top sayısından daha fazla lisanslı top PES 2018 de bulunacak.

Artık çalımlar ve şutlar değil paslar da rakibin bacak arabasından geçebilecek.
    Çalımlarda ve paslar bacak arasından top geçen oyuncu duruma göre tepki verecek.

Düşme ve kayma animasyonları daha gerçekçi oldu.
    Artık sadece yağmurlu havada futbolcuların üstü başı çamur olmayacak.
    Güneşli ve kuru havalarda futbolcuların üstü başı çamur ve leke olabilecek.
    Ayrıca futbolcuların yüzüne toprak ve çim yapışabilecek.

Yüz animasyonları çok geliştirildi. Futbolcuların müdahale şekline göre suratları şekilden şekile girecek.

Artık sakatlanmalar daha gerçekçi olacak. Futbolcuların yüzlerinde ve formalarında deformasyonlar olabilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=fyIXNFB-86o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 30 Haziran 2017; 13:20:2 >

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Atatürk'ün askeri. Verdim artını. Konuya böyle katkısı olanları görmek güzel. Bu şekilde bilgiler bulursanız paylaşınız arkadaşlar.

• Fifacılar kafayı lisans ile bozmuş,oyun içi ruhsuz heyecansız zevki olmayan futbolcu özelliklerinin oyuna yansitilmadigi fifa,isterse bizim mahallenin lisansını alsın ne yapayım.fifa sadece pesin oyun içi muhendislerini transfer ederek gerçek pes oyuncularını kendi safına çekebilir onun dışında uğraşmasın.artı olarak pesin momentumu, fifanin yanında yeni doğmuş bebek gibi kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 30 Haziran 2017; 15:58:18 >
  • şut hızları hoşuma gitti geçen sene ki gibi çok hızlı gitmiyorlar kaleye
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.