Bildirim
[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER
kardeşim daha düzgün bir şekilde senin paylaşımını ekliyorum konuya. gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.
şu videoya bakarak bile "BEN BİR GELİŞME GÖREMEDİM, HER SENE AYNI TERANE" diyen varsa bir şey diyemeyeceğim.
gerçekten de PES 2017 nin üstüne ciddi gelişme göstermiş 2018
Ya bu video EFSANE olmus.
Muthis gelismeler olmus ama su online lag durumu ne olacak bakalim. Konami kadar dingil bir firma bu kadar guzel gelistirdigi oyunu online i en ufak duzeltmeyerek batirir mi? Evet batirir. Sasirir miyiz hayir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
lag durumu diyorsunuz, konami'ye tezek atıyorsunuz da napsın konami server'ları türkiye'ye mi taşısın?
ben norveç , almanya , hong kong ve kore de pes my club oynadım seyahatlerimde ve sıfır lag yaşadım kaymak gibi offline gibi oynadım.
ne takılma ne tuş gecikmesi vardı.
olay türkiye'de hacılar.
2mbit upload hızıyla ve 200ms üzeri ping süreleriyle konami oyunlarında lag var diyemeyiz.
ha baska oyunda olmuyordur pes de oluyor derseniz adamların server'ları uzaktatır, tutup türkiye'ye yada dibimize server kurma zorunlukları yok neticede..
mal bu yani, isteyen oynasın istemeyen oynamasın.
lag yaşamak istemeyen varsa türkiye'yi terk etmesini öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
lag durumu diyorsunuz, konami'ye tezek atıyorsunuz da napsın konami server'ları türkiye'ye mi taşısın?
ben norveç , almanya , hong kong ve kore de pes my club oynadım seyahatlerimde ve sıfır lag yaşadım kaymak gibi offline gibi oynadım.
olay türkiye'de hacılar.
2mbit upload hızıyla ve 200ms üzeri ping süreleriyle konami oyunlarında lag var diyemeyiz.
ha baska oyunda olmuyordur pes de oluyor derseniz adamların server'ları uzaktatır, tutup türkiye'ye yada dibimize server kurma zorunlukları yok neticede..
lag yaşamak istemeyen varsa türkiye'yi terk etmesini öneririm.
Yahu bırakın bu geyikleri.Sorun sadece Türkiye ile ilgili bir sorun değil!
Yurt dışında yaşıyan ve burada konuştuğumuz insanlar var,hepsi lag dan tuş gecikmesinden şikayet ediyorlar..
-
Türkiye gibi lag ve tuş gecikmesi kore de almanya da vss yok..
Bende nazar degmesin lag çok az yasıyorum, tr içi 3 ms ping tr dışı 70-80ms pingim var.. pes 2017 gayet sıkıntısız oynadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bende nazar degmesin lag çok az yasıyorum, tr içi 3 ms ping tr dışı 70-80ms pingim var.. pes 2017 gayet sıkıntısız oynadım
Bu lag konusu kronik ve tum dunyada olan bir sorun. Turkiyeyle alakasi yok. Konaminin sorunu bu ve en ufak umursamiyorlar bu konuyu.
quote:
Yabancı forumlarda bir dünya konu var,tuş ve lag sorunu ilre ilgili.
Üstelik sırf serverla hatalı değil konu.aynı zamanda oyun motoruylada alakalı bir durum.
Pes 13 de 1mbit ile oynadığımız zaman bile
lag olmazdı.
Bu oyun motoru varken tuş geçikmesi yaşamamak imkansız.
Yine Yabancı forumlara baktım benim gibi düşünen var mıdır diye!aynen onlarda yazmışlar fox engine motorundan dolayı tuş geçikmesinin sebebi olduğunu belirtmişler..
Beta çıksın göreceğiz yine aynı tas aynı hamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 7 Temmuz 2017; 18:11:42 >
-
bilmiyorum belki de kavramları farklı karşılaştırıyoruz.
online ile offline oyun arasında bariz bir yavaşlık farkı var.
offline oynarken hızlı ve seri şekilde pas yapabiliyorsun ama myclub'da bu yok neredeyse -2 yavaşlıkta oynuyorsun.
bu bence anlaşılabilir birşey, çünkü online. misal yarış oyunu oynarken de online-offline arasında benzer farklar oluyor yada first person vs..
ama eğer olay, pas basıyorsun misal algılama ve yerine getirme 2-3 saniye sonra oluyorsa ki buna tuş gecikmesi diyoruz, bunun oyun motoruyla ne kadar alakası olur bilemedim, yoktur demiyorum ama garip. bence bu direkt internet - server ile alakalı bir durum belki server zamanında yerine getiriyor ama oyun motoru hantaldır bilemiyorum.
konami'nin bu konuda eksik kaldıgını biliyorum, size katılıyorum ama eğer olay oyun motoruysa sadece, daha böyle sorunlar devam eder gibi. -
quote:
olay türkiye'de hacılar.
lag yaşamak istemeyen varsa türkiye'yi terk etmesini öneririm.
Fifada neden lag yok dostum ?
bilmiyorum, EA Sportsun fifa serverı nerde konaminin PES serveri nerde bunları karşılaştırmak lazım?
Konami pes server almanya frankfurt'da diye biliyorum ama yanlıs da olabilir.
konami serverları mükemmeldir diye birşey iddaa etmiyorum yanlıs anlasılmasın.
sadece türkiye'de yaşadıgım online tecrübesinin çok ama çok daha iyisini yurt dısında yaşadım almanya da ve kore de çok akıcı şekilde oynadım 1-2 gün degil, baya baya 2-3 hafta oynadım.
kore'den hong kong'a 30-40 ms'de ping atıyorsun, bunu türkiye'den ben 200 - 250 ms'de yapabiliyorum.
neticesinde bana göre problem bu. -
Karşına Arap rakip geldi mi yurt dışında iken
Almanya da oturan arkadaşım var onda da lag oluyor
Dediğin gibi sadece Türkiye de sorun olsa anlarım da
Playstation canlı yayına bakıyorum hepsinde lag var
Mesela bende Arap ve asya rakipler gelmeyince oyun yağ gibi akıyor çok nadir kötü bağlantı oluyor
ama Arap ve Asya dan rakip gelince bağlantı işareti çıkmasa bile felaket bir tuş gecikmesi oluyor
arap geldi mi hatırlamıyorum ama türk geldi ve ben koredeyken gayet sıkıntısız oynadım ama belki o sıkıntı yaşamıstır dikkat ettim nasıl oynuyor diye yani gecikmeli mi felan diye birşey dikkatimi çekmedi. kore'de hiç bağlantı işareti çıkmadı..
ama mesela türkiye'deyken koreli biriyle oynadıgımda bazen bariz şekilde adamın benden hızlı oynadıgını anlyıorum, seviye aynı degil
tus gecikmesi yada lag yasamıyorum ama adamın pasları yada müdahaleleri hep daha önce oluyor yani çok iyi oynamakla alakalı degil bu durum, onun internetinin daha iyi seviyede olmasından kaynaklı.
call of duty'de hiç yaşamadınız mı bunu? adamı görüyorsun ve sen önce kurşun sıktıgını sanıyorsun ama adam seni öldürüyor.
çok tartışıldı bu durum ve olay genel olarak ping'e bağlandı.
bu türkiye'den kore ile oynadıgımda yasadıgım adamın önce davranmasını da ben buna baglıyorum.
-
Biraz server'a yatırım yapsalar lag falan kalmazda işte cimri Konami
yani demek istediğim sadece bize özel bir durum değil öyle olsaydı Almanya da oturan arkadaşım hiç lag yaşamazdı
pes 2013 deki online pes 2017 deki online dan kat kat daha iyiydi -
-
Online beta bekliuoruz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu takip edemiyorum lisans konusunda gelişme var mı aynı mı geçen seneki gibi mi yoksa -
quote:
Orijinalden alıntı: yellow canary01
konuyu takip edemiyorum lisans konusunda gelişme var mı aynı mı geçen seneki gibi mi yoksa
Belli değil
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001
quote:
Orijinalden alıntı: yellow canary01
konuyu takip edemiyorum lisans konusunda gelişme var mı aynı mı geçen seneki gibi mi yoksa
Belli değil
Bayern Munih ve Türkiye den 4 büyükler mutlaka olmalı.Ayrıca online klasmanda olmazsa olmaz bir şey var;takım gücüne göre rakip gelmeli.Diyelim ki Everton u seçtik,bu takımın gücünde rakip gelmeli.Hep Real ,Barca midemiz bulandı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X