Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Yok .ps4 ve xbox da var sadece

• Oyun çok güzel ve eğlenceli kaçıncı maçımı yapıyorum sıkılmadım yalnız bu çizgisini bozmazsa Messi çok can yakar bu sene doğru ellerde :)

• Oynadigim kadariyla oyunun bu seneki bug'i arapaslar(ucgen)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün betayı deneme şansı buldum . 4 maç yaptım. 2 tanesinde sıfır lag vardı. Tuş gecikmesi kalmamış. Diğer 2 maç bağlantı rezaletti. Oyun kendi attı kötü bağlantıdan dolayı. Gelelim oyuna.. Winning eleven 3 ten beri oynarım. Her oyununu denedim. Ve yıllar sonra bu kadar keyif alıyorum. Mümkünse hiçbirşeye dokunmadan bu hali ile çıkartsınlar oyunu. Olmuş bu oyun. Animasyonlara bayıldım.Kalecilerin kurtarış çeşitliliği muazzam. Avantaja kalan pozisyonlar, oyuncuların yumuşak doğal hareketleri oyun hızı muazzam.Umuyorum bu japonlar oyunu batırmazlar.Bu hali oyunu tekrardan zirveye çıkartır. Pre order yapıcam en kısa zamanda. Kral bu sefer geri dönüyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günlerde birkaç maç kazandim.2 maçtır 2-1 yeniliyorum.Oyunun ustaları mı geliyor ;taktik mi oturmadı ,anlamadım.Genel olarak top kapamıyorum,bir sürü pozisyonu kaçırınca da maç gidiyor.Şöyle ,kafama göre bir taktik oluşturayım.

• Oyunda şimdilik bug falan göremedim üçgen bug diyenlere bakmayın ara topu olacak tabi bug falan yok orada... Yalnız şu var gecen sene Konami ne kadar şikayet aldı bilemiyorum ama bu seride galiba kafa golü artırmamaya yemin etmiş ısrarla orta kesiyorum 7-8 maç oldu daha tek kafa golü atamadım...

• Paslar ve şutlar geç değil mi sizce de ?

Bar doluyor izliyorum sonra da oyuncunun pas yapacağı zamanı bekliyorum resmen. Tepkimeler kesinlikle hızlandırılmalı. Keza aynı şey şutlarda da var. Önümü açıyorum şut barını dolduruyorum ama bizimki aksiyona geçene kadar rakip önümde bitiyor.

• 16 ve17 de 4-4-2 sistemine dayalı bir oyun değildi.o yüzden hiç alışamadığım 433 ile oynamak durumunda kalmıştım paso. Pes 18 de 4-4-2 ile rahat bir şekilde oynanıyor.My club da siemone akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 22 Temmuz 2017; 23:40:11 >
  • Lecazette ile demin attığım aşırtma golleri paylaşayım ben de

https://youtu.be/4Vr_cWn0va4

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Kanatlı 442 yi diyorsun galiba. Bi de kanatsız 442 dene o zaman farkı gör

• quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Kanatlı 442 yi diyorsun galiba. Bi de kanatsız 442 dene o zaman farkı gör

İyi hatırlattın bak!onu deneyim birde :)

• l1+üçgen çok yiyorum yaw tam adama adrese gidiyor engelde olamıyorum nedir çözümü
  • Momentumun krali pes yine huyundan vazgecmedi. 0-0 iken ataklar yapip pozisyonlar buluyordum golu attim ve macin kalani defans yapmakla gecti sistim resmen zorla bir karambolde gol atti rakip oyun bitti insallah uzatmalari oynatmaz dedim ve oynatmadi demo oldugu icin . benim icin tek olumlu yani bu oldu simdilik pes 2018 in . bu pes adam olmaz . o sene bu sene diye diye yillarca para verdim ama o sene bu sene artik 29 liraya duserse adam basi 15 liraya alirim.

• Bu üçgen işi diğer serilere göre çok daha az değil mi 2015'de bırakmış biri olarak konuşuyorum oyunu tabi gecen sene ile önceki sene hiç mi üçgen yoktu ki herkes rahatsız bundan bana hiç abartı üçgen atağı denk gelmedi rahatlıkla kesiliyor...

• Bir de forumdan birisine denk gelirsek yazsın en azından isim aynı bende mentalist_ch... Devamlı oynuyoruz eskiden birilerine denk gelirdik online oyunda...

• Pas ve sutlarin gec gitmesi baglantidan dolayi maalesef. Bazi rakiplerle baglanti kotu oluyor umarim eslestirmeler daha ince elenip sik dokunarak yapilir tam surumde. Gidip arap gelmesin artik karsima ben biktim bu arap toplulugundan. Oyun dunyasinin tumoru oldu herifler ya.

Oynanista bug diyebilecegim tek bir sorun var kanimca. Paslari alakasiz yerlere attigi cok oluyor. Ama bu da baglanti yuzunden iste. Biz tusa bastigimiz zaman orada olan oyuncu, oyun tusa bastigimizi algilayana kadarki ufacik surede orada olmazsa, biz baskasina atmasini istemisiz gibi algiliyor. Oyunun sorunu degil belki bu ama baglanti sorunu oldugu cok acik. Sirf bu yuzden cok sacma yerlere attigim paslardan gol yedim veya muthis pozisyonlari öldürdüm.

Onun disinda bug diyebilecegim yine buna benzer bir sorun var. Mesela top bosa kacti oyuncum topa yaklasiyor, topa yetistigi zaman vermesi uzere sol asagi capraza pas atmasini istiyorum. Topa kosana kadar fikrimi degistirip saga pas vermesini istiyorum analogun yonunu degistiriyorum. Ama ilk verdigim komutu unutmuyor yine ilk yone atiyor. Iste bu cok olumcul bir sorun ve baglantiyla alakasi da yok maalesef direkt oyunla alakali.

Bunlar disinda bug diyebilecegim bir sorun gormedim henuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Temmuz 2017; 23:49:59 >

• Adam içeriye doğru koşarken açarsan veya kafayı vuracak adam boştaysa gol oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

16 ve17 de 4-4-2 sistemine dayalı bir oyun değildi.o yüzden hiç alışamadığım 433 ile oynamak durumunda kalmıştım paso. Pes 18 de 4-4-2 ile rahat bir şekilde oynanıyor.My club da siemone akar

ben 15'de 4-4-2 oynuyordum. 16 ve 17 dediğin gibi 4-3-3 oynatıyordu. ama bunda oyunda kanat oyuncusu kalmamasının da etksi var. bütün kanatlar, gf'ler, oos'ler hepsi açık oldu. willian bile sağ kanatken sağ açık olmuş.

ben de düşünüyorum 4-4-2'ye geri mi dönsem. bu sene iyi olabilir. r2 paslaşmalar. özellikle de simone ile.
  • Eşleştirme de kimseyi bulmuyor.Neden olabilir

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.