Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.084.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Eşleştirme de kimseyi bulmuyor.Neden olabilir

Bağlantısı seviyesini rastgele yapınca biraz daha çabuk bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için oyunun en büyük problemi oyuncu kontrolündeki kontrolsüzlük. Resmen oyuncuyu kontrol ettiremediğin kitlenmiş animasyonlar var. Topu ayağında tutan adamla aynı anda dönüyorum benim oyuncum dönmüyor 2 adım kendi kendine boşa adım atan bir animasyona giriyor. Oyunda ciddi bir tepkime problemi var rahat adam geçilmesi için kasten mi yapmışlar anlamadım. Genel olarak oyuncularda biraz hantal kalmış.

3vs3 oynamayı bilen adamlar gelirse çok zevkli. Kötü olan tek şey maçı herkesin pause edebiliyor oluşu ve oyundan soğutan 120 saniyelik bekleme süresi. Zırt pırt birileri oyunu durdurup dakikalarca bekliyosun anında quit game yapıyorum artık berbat bişey. 120 Saniye çok saçma bir süre en fazla 30 saniye olmalı ve sadece kaptanlar oyunu durdurabilmeli.
  • Zar zor rakip buldum ve oynadım.Oyunu beğendim.Aşırı yavaş olmuş.Bir tık daha hızlı olursa daha güzel olur diye düşünüyorum.
  • Yaa şu Neymar gibi hızlı oyuncularla orta sahadan,yagdırarak tüm adamları geçeceğini sanan hıyarlar.beni güldürüyorlar yeminle😂😂

Bu arada Lagazette on numara olmuş.aralara iyi kaçıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

16 ve17 de 4-4-2 sistemine dayalı bir oyun değildi.o yüzden hiç alışamadığım 433 ile oynamak durumunda kalmıştım paso. Pes 18 de 4-4-2 ile rahat bir şekilde oynanıyor.My club da siemone akar

Sen Pes 13 oyna bence! Hem orda taktik diziliş fln değiştirmeye de gerek yok.

Bam Bam Bam:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Pas ve sutlarin gec gitmesi baglantidan dolayi maalesef. Bazi rakiplerle baglanti kotu oluyor umarim eslestirmeler daha ince elenip sik dokunarak yapilir tam surumde. Gidip arap gelmesin artik karsima ben biktim bu arap toplulugundan. Oyun dunyasinin tumoru oldu herifler ya.

Oynanista bug diyebilecegim tek bir sorun var kanimca. Paslari alakasiz yerlere attigi cok oluyor. Ama bu da baglanti yuzunden iste. Biz tusa bastigimiz zaman orada olan oyuncu, oyun tusa bastigimizi algilayana kadarki ufacik surede orada olmazsa, biz baskasina atmasini istemisiz gibi algiliyor. Oyunun sorunu degil belki bu ama baglanti sorunu oldugu cok acik. Sirf bu yuzden cok sacma yerlere attigim paslardan gol yedim veya muthis pozisyonlari öldürdüm.

Onun disinda bug diyebilecegim yine buna benzer bir sorun var. Mesela top bosa kacti oyuncum topa yaklasiyor, topa yetistigi zaman vermesi uzere sol asagi capraza pas atmasini istiyorum. Topa kosana kadar fikrimi degistirip saga pas vermesini istiyorum analogun yonunu degistiriyorum. Ama ilk verdigim komutu unutmuyor yine ilk yone atiyor. Iste bu cok olumcul bir sorun ve baglantiyla alakasi da yok maalesef direkt oyunla alakali.

Bunlar disinda bug diyebilecegim bir sorun gormedim henuz.

Şahsen geç tepkimenin bağlantıdan olduğunu düşünmüyorum. Aynı görüntü 2018'in ilk oyuniçi görüntüleri düştüğünde de vardı. Belki de motordan kaynaklanıyordur bilemiyorum.

Bir de ekostros un dediği mevzu. Yön değiştirme için analoğu çevirseniz dahi bir iki adım atmadan dönmüyor. Aslında bu yine geç tepki sorununa benziyor gibi.

Net bir sorun daha benim için ya da bilen varsa aydınlatsın. Şu üçgen tuşu hangi durumlarda kararlı çalışıyor? Bir basarım şut çeker takım arkadaşına küfür eder gibi sert gönderir, bir basarım normal gönderir.

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Aynen çok iyi bir maç da 3 tane filan gol attım çok güzel goller attım ama yükleyemedim

Share tuşunu ile kayıt etmeyi çözemedim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Pas ve sutlarin gec gitmesi baglantidan dolayi maalesef. Bazi rakiplerle baglanti kotu oluyor umarim eslestirmeler daha ince elenip sik dokunarak yapilir tam surumde. Gidip arap gelmesin artik karsima ben biktim bu arap toplulugundan. Oyun dunyasinin tumoru oldu herifler ya.

Oynanista bug diyebilecegim tek bir sorun var kanimca. Paslari alakasiz yerlere attigi cok oluyor. Ama bu da baglanti yuzunden iste. Biz tusa bastigimiz zaman orada olan oyuncu, oyun tusa bastigimizi algilayana kadarki ufacik surede orada olmazsa, biz baskasina atmasini istemisiz gibi algiliyor. Oyunun sorunu degil belki bu ama baglanti sorunu oldugu cok acik. Sirf bu yuzden cok sacma yerlere attigim paslardan gol yedim veya muthis pozisyonlari öldürdüm.

Onun disinda bug diyebilecegim yine buna benzer bir sorun var. Mesela top bosa kacti oyuncum topa yaklasiyor, topa yetistigi zaman vermesi uzere sol asagi capraza pas atmasini istiyorum. Topa kosana kadar fikrimi degistirip saga pas vermesini istiyorum analogun yonunu degistiriyorum. Ama ilk verdigim komutu unutmuyor yine ilk yone atiyor. Iste bu cok olumcul bir sorun ve baglantiyla alakasi da yok maalesef direkt oyunla alakali.

Bunlar disinda bug diyebilecegim bir sorun gormedim henuz.

Şahsen geç tepkimenin bağlantıdan olduğunu düşünmüyorum. Aynı görüntü 2018'in ilk oyuniçi görüntüleri düştüğünde de vardı. Belki de motordan kaynaklanıyordur bilemiyorum.

Bir de ekostros un dediği mevzu. Yön değiştirme için analoğu çevirseniz dahi bir iki adım atmadan dönmüyor. Aslında bu yine geç tepki sorununa benziyor gibi.

Net bir sorun daha benim için ya da bilen varsa aydınlatsın. Şu üçgen tuşu hangi durumlarda kararlı çalışıyor? Bir basarım şut çeker takım arkadaşına küfür eder gibi sert gönderir, bir basarım normal gönderir.

Offline demo geldiginde anlasilir gec tepkilerin sebebi. Bence net olarak baglantidan dolayi. Betanin ilk gunu hic baglanti sorunu yoktu ama bugunden itibaren yine patladi her sey.

Nefret ettim bugun baglantidan bu adamlar yine bir seyi duzeltemeyecekler mi diye supheleniyorum yine. Demin kahrolasica bir arap daha geldi yok abi arap gelince oynamayin cikin direkt. Ya bi defolup gitmediler kendi aralarinda yesinler birbirlerini bize niye bulastiriyorlar bu araplari anlamiyorum ki. Fifa da ayri halt burada ayri halt herifler ya sumuk gibi yapistilar.

• Benim tanıdığım Konami eğer demo yayınlarsa oyunu biraz bozar! full oyunda da içine eder:-D

• Dümdüz koşup gol atmaya çalışanlara PES15 savunma tekniğini uygulayın,

R1 ve Kare basılı, bir yandan da sürekli L1 le adam seçip rakibin önüne manuel adam çekin, kesnlikle X presi yok, kontrollü manuel alan savunması yaparken kare ile takım arkadaşından pres yapmasını istemek, olayın özeti bu...
  • Bu arada herkes bağlantı kastırma hilesine başvuruyor, beta sürüm olduğu için sanırım oyun da kopmuyor, öyle donuyor ekran, rakip pislikten vazgeçerse devam ediyor, sonra yine kastırıyor, kasa kasa inadına çalım ata ata kalenin içine girdim, oyundan çıktı bebe
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Öyle yapanların psn sini yazarsan iyi olur

Bunlar pes 2018 full sürüm çıkınca yine yapacaklar

Bunları buraya yazarsanız çok iyi olur

Böylelerini herkes yazsin bence buraya

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Aynen birde kayarak müdahale etmeyin daha rahat çalım atar

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Bu arada herkes bağlantı kastırma hilesine başvuruyor, beta sürüm olduğu için sanırım oyun da kopmuyor, öyle donuyor ekran, rakip pislikten vazgeçerse devam ediyor, sonra yine kastırıyor, kasa kasa inadına çalım ata ata kalenin içine girdim, oyundan çıktı bebe

Millet harbi kafayı yemiş.Maç sonunda ne puan var,nede başka birşey!

Bu neyin hırsı bee

Bunda bile bağlantı koparmaya çalışıyorlar yuhh yani

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Narmal ayarlarında ise, yani ayarlarını hiç değiştirmemişsen son 15 dk.yı otomatik kaydediyor. Maç bitince Bi kere bas çıkan ekrana çarpıya bas. Yotubeyi seç oynat de veya kırp sonra paylaş oldu bitti

• oyun iyi güzel de üçgenle attığım paslar alakasız adamlara gidiyor, genel bi sorun mu? level 1 de oynasak pas yardımını düzeliyor mu?

• Maalesef pes 15 den sonra başladı bu sorun..16 ve 17 de daha azdı bu.18 de zirve yapmış durumda.paslarda da aynı.İlerdeki adama atayim diyorsun pası.ama yakındaki adama atıyor pası..barı sonuna kadar doldur istersen,o gidiyor yakındaki adama veriyor yinede.

Düzeleceğini sanmıyorum

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Aynen adamı boşa kaçırıyorum ona atmıyor yanındakine atıyor sinirlenmemek elde değil pası doğru yere atsa pozisyona giricem

• Beyler oyun çıkmış hadi gözümüz aydın

• Sanirim Beta diye bolge sinirlamasini kaldirmislar. Us psn ile oynamama ragmen turk isimleri cokca geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.