Bildirim
PS4 PRO İÇİN 4K HDR TV TAVSİYE
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
coğu kisinin hem fikir oldugu samsungun KS serisi var hocam. ben KU7000 kullaniyorum gayet memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe sorun değilse 55" LG B7 OLED TV- 15 bin tl
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı arayıştayım. Marketlerdeki saat 22.00 kampanyalarını ve diğer kampanyaları takip ediyorum günlük.3.500 4 000 arası 55 inç tv bekliyorum bakalım mesajım bulunsun -
OLED alınacaksa bu senenin OLED'lerinden almakta fayda var. LG B7 veya Sony A1 alınabilir. LG'nin input lag süresi daha iyi ama fark çok az olduğu için hissetmezsiniz bile. Hangisi ucuz ise onu alınız.
LED TV'lerde ise Samsung'un KS serisi var. Ancak forumda araştırdığınız zaman problemsiz ünitesine rastlamak şans işi. 2017 modelleri ise yapılan incelemelere göre 2016 da çıkan KS serilerinden daha kötü olduğu incelendi.
LG LED'leri kafadan elesek daha iyi çünkü IPS panel siyahlar gri çıkabiliyor. Özellikle karanlık ortamda çok göze batıyor.
Sony LED'lerde ise sırasıyla XE9005, XE9305 ve XE9405. XE9305 ve XE9405 almak yerine biraz daha verip OLED almak daha mantıklı. XE9005 ise, ben kendim bu TV'yi 6400TL'ye aldım. Belki ilerleyen aylarda daha da düşebilir. Ben TV'den gerek oyun konusunda gerekse film-dizi de çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Bütçe sorun değilse direk 2017 model OLED almak daha mantıklı.
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X