Şimdi Ara

Ps4 Pro - Samsung 65 QE9FN - Fifa 19 Fps problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazar günü ps4 konsolumu ps4 pro ile değiştirdim. Eski ps4 ümde RDR 2 şehirlerde fps düşüşü yapıyordu, Pro da öyle bir sıkıntı yok. 4k ve HDR modu açık.

Yalnız Fifa 19'da şöyle bir problemim var, online yada offline farketmeksizin maç sırasında özellikle gollerden sonra santrada ve köşe vuruşlarında FPS düşüşleri yaşıyorum 2-3 saniye kadar sonra düzeliyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu ? Diğer oyunları test etme şansım olmadı ama RDR 2 de hiç takılma vs olmazken fifada nasıl olurda böyle bir sıkıntı oluyor anlayamadım. Akşama youtebe a bununla ilgilide bir video koymaya çalışacağım. Yabancı forumlarda araştırdım, aynı sıkıntıyı yaşıyanlar var fakat çözümüyle ilgili bilgi bulamadım.

TV Samsung 65 QE9FN. Oyun modu açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krieger01 -- 17 Eylül 2019; 11:29:33 >

• Tv veya makine ile alakali degil. Oyunla alakali o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boost mode’u açın belki geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneri için, boost modu açık. Sorun devam ediyor. Kapatarakda denedim fark yok. Çözünürlüğü düşürerek de denedim fark etmedi.
  • FIFA, NBA gibi oyunlarda pilot kamerada oyun 60 FPS iken ara sahnelerde, -bazı- menülerde, pozisyon tekrarlarında, özetle ana / uzak kamera dışındaki açılarda 30 FPS düşer.
  • Motion ayarlarındandır o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Motion ayarlarındandır o.
    Aynen replay ve ara sahnelerde fps' e 30'a düşüyor. O yüzden bu sahnelerde, motion açık olduğu için, tearing benzeri atlamalar yapıyor. Bu da fps düşüşü gibi görünüyor . Çözüm motion'ı kapatmak veya oyun modunda oyunları oynamaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Televizyon zaten oyun modunda. Oyun modunu ps4 pro nun bagli oldugu hdmi icin otomatik yerine surekli acik olacak moda ayarladim. Sizdede mi boyle birsey var?
  • https://forum.donanimhaber.com/fifa-19-ps4-ana-konu--132797940?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sorunun çözümü

Game mode sürekli açık olacak şekilde ayarlayın. Otomatik değil, açık!
    Game motion özelliğini kapatın.
    Freesync ayarını maksimum yapın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.