Nasıl yapılacak arkadaşlar aydınlatır misiniz rica etsem birinci kullanıcı Ps4 ikincisi ps5 olacak şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1318. sayfa)

-
-
Ps4'teki oyuncu ayarlardan hesabi ana hesap olarak ayarlayacak ve kendi hesabindan girip oynayacak, ps5'teki oyuncu da ayni sekilde. 3. oyuncu ise plus'in alindigi hesaptan girip oynayacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nioh 2'yi şuanda kütüphaneye ekleyemiyorum, diğer tüm oyunları sorunsuz ekledim. Nioh 2 sonra mı gelecek Plus'a?
Sepete ekle ve fiyat olarak gözüküyor şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan007 -- 7 Kasım 2022; 23:42:14 > -
PlayStation Plus yazanı seçeceksiniz.
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA15526_00-NIOH2EU100000000
-
şu pluslara iyi bir indirim gelir umarım black friday indirimlerinde
-
Açıkçası bende bekliyorum, mevcut durumda 2024 yılına kadar uzatmıştım ancak bi 2 3 yıl daha uzatacağım. Bunun bir limiti var mıydı acaba ?
Şu BlackFriday indirimlerinde güzel bi kampanya yapsalar plus aboneliklerine harika olur.
-
1.5 ay önce yıllık extra aldım ama plus işareti gözükmüyor bunun çözümü var mı ? Üründen faydalanabiliyorum ama plus yokmuş gibi gözüküyor. Lisans yenileme yaptım bir işe yaramadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazda tek PSN hesabı mı var?
-
aynen uyguladık fakat bu seferde doğrulma istiyor gün içinde 2 kez doğrulama istedi. buna çare var mı?
-
Hayır iki tane de yan hesabım var
Belki ondandır. Hangisinden Plus aldığınızı biliyor musunuz? Emin misiniz?
-
Nasil bir dogrulama ?
Arkadaşlar Nioh ekleyeyim derken yanlışlıkla satın aldım. iptal için mail attım hala ses seda yok. benzer sorun yaşayan var mıdır daha önce ya da iptal işlemi başarabilen?
-
Önce satın alan kişinin telefonuna doğrulama kodu gitti daha sonrasında ise kredi kartı doğrulaması istedi. Son kullanma tarihi ve güvenlik kodu. Bunları sürekli ister mi?
Hayir istememesi lazim. Bir kez hesabi 3 cihaza da girdiginizde bitmesi lazim.
Musteri hizmetlerini arayin durumu anlatin cozulur. Ama oyunu acip oynayamayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 17 Kasım 2022; 17:45:51 >
Merhabalar. Muhakkak önceden sorulmuştur ama 8-10 sayfa geri gittim görmedim, belki gözümden kaçmıştır.
Amerika'da yaşıyorum ve şu anda ps plus üyeliği 90 dolar civarında. Türkiye fiyatı 400 TL, 22-23 dolar yapıyor. Ben Türkiye'den playstation plus yıllık üyelik yaptırıp Amerika'da sorunsuzca kullanabiliyor muyum? Cihazı bu hafta aldım, yurt dışı cihazı.
Evet, tr hesabı açıp kullanabilirsiniz. Ya da plusı alıp hesabı ana hesap yaparak Amerika hesabınızın faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aralık oyunları belli olmadı mı?
-
30 Kasım 2022 Tarihi ile belli olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X