Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.866
Cevap
570
Favori
1.622.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İndirim gelmez diye 1 yıl uzattım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam tesekkürler

• saykohakan kullanıcısına yanıt

Fifayı para ödeyerek satın aldıysan BayCicik’in dediği şekilde oynayabilirsin.

Para ödemeden plusla ücretsiz verildiği ay kütüphaneye eklemişsen, fifanın bulunduğu hesaba plus üyelik alman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Fifa yı plusla verildiği zaman kütüphaneye eklemiştim. Anladım hocam teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

Ben de Black Friday indirimlerini bekledim ama nafile. Plus bitti yenilemedim. Bu ay da güzel oyunlar veriyor. Sırf bu ayı kaçırmamak için yenilemeyi düşünüyorum ancak Ocak ayına kadar şansımı zorlasam mı diyorum. PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable  Zaten Plus alıyoruz makine aylarca yatıyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Bu aralar biraz yoğun olduğum için Plus üyeliğim yoktu. Birkaç hesap yaparak dün 1 aylık Essential üyeliği aldım. Bu sayede hem Kasım, hem Aralık hem de Ocak olmak üzere 3 ayın oyunlarını 1 aylık üyelikle almayı planlıyorum

• Helal olsun. 2 ayı ben de hesaplıyorum da 3 ay zor be. PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

• saykohakan kullanıcısına yanıt
    Aaa ben bunu sormadım. Ben fifaya para verip satın aldınız sandım. Fifa plusın hediyesi olarak verildiyse o hesapta plus olmalı fifa oynamak için.

Dün Kasım'ı aldım, bugün Aralık ayı geldi, 3'ünde de Ocak gelecek ve benim üyelik 5'inde bitiyor

• Neco. kullanıcısına yanıt

3 Ocak tarihine nereden baktın hocam? Her ay, ayın ilk Salı günü mü geliyormuş?

Hocam Essential oyunlarında teklif sonu olarak 3 Ocak yazılı.

• Zaten ikisi de ayın ilk Salı gününe geliyor. Demek ki Salı günleri geliyormuş. Önceki aylara da baktım, hepsi ayın ilk Salı günü gelmiş. Bunca yıl hiç dikkat etmemişim.

Aslında PS Blog'da 2 Ocak olarak yazılı ama sanırım saat farkı vs dolayısıyla bize 3'ünde geliyor.

'These titles will be available for PlayStation Plus Essential, Extra and Premium members to add to their game library from Tuesday December 6 until Monday January 2. The PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog lineup for December will be announced later this month.'

Bitiş tarihine bakmayın hocam. 2023 Ocak ayı oyunları 3’ünde Salı günü gelecek. Geçen yılki 2022 Ocak ayı oyunları da Salı günü gelmiş.

Aynen 3'ünde gelecek, hesaplamalarımı doğru yaptım

İlk salı günü plus kalıcı oyunlar ekleniyor.

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable İndirim gelmez artık. Bindirim gelmeden bir kaç yıllık almak lazım.PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

• TheLuBu kullanıcısına yanıt

Vay be, artık indirimin de gelmediği günleri gördük. Ne günlere kaldık yahu. Yakında tüm dünyada yaptıkları indirimleri de kaldırırlar. Geleceğimiz karanlık hocam. PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

Bu her ayda işe yarıyor mu sadece bazı aylarda mı denk geliyor. Mesela teklif sonu erken olan aylarda mı? Ayın ilk salı günü veriliyor demişsiniz. Buna göre takvimden hesap yapıp aldınız o zaman? Ben mesela yıllık alıyordum, Black Friday'lere denk geliyordu benimkisi hep. Yıllık indirim burada olmadığı için almadım ama bu ayki oyunları görünce de alasım geldi, yine yıllık alacağımdan maksimum verim için ne zaman alayım. Sanırım bu DH ölücülüğü bana da bulaştı. PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

Gerçekten 2018'den beri Ps Plus kullanırım hiç dikkat etmemiştim şu zamana kadar. İlginç bir bilgi mi diyelim, tespit mi diyelim.

Hocam açıkçası her ay bunu takip etmiyorum. Bu aralar biraz yoğun olduğum için oyun oynamaya pek vaktim yok, dolayısıyla üyeliğim de bir süredir yoktu. Sırf Kasım ayı oyunu olan Nioh'u alabilmek için 1 aylık üyelik başlatacaktım daha sonra Aralık oyunları açıklandı, tarihlere baktım ve dedim ki madem öyle neden 3 ayı beraber çıkarmıyorum

• 
Sayfa: önceki 13191320132113221323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.