Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.866
Cevap
570
Favori
1.622.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada şunu da unutmamak lazım. 460 TL fiyatla satılan PS Plus Deluxe Abonelik Bedelinin içerisinde yaklaşık olarak 90 TL si vergi olarak devlete ödeniyor. 

• TheLuBu kullanıcısına yanıt

Doğrudur. Şaka maka Sony Dolar bazından nerdeyse hiçbir şey kazanmıyor bu tırt ekonomili ülkeden. Adamlar yine de Türkçe dublajlı, altyazılı oyunlar getiriyor. Takdir edilesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni plus oyunlarindan biomutant i denedim ehh diyim sevimli grafikleriyle oynanabilir.
    Mass effecti ilk ciktigi zamanlarda oynayip bitirmistim 2007 oyunuymus simdi remasteri guzel gozukuyor doğrusu hikayesi de cok iyidi tekrar oynanir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selam arkadaşlar. şuanda hangi üyelik daha mantıklı ps2-3 oyunlarıyla işim olmaz deluxe mü almak lazım? Extrayı alınır kılan başka bir şey var mı?

bir de psn storeda tam oyun listesinden emin olamadım. Returnal var mı mesela deluxe pakette?

Valhallayı 20 aralıkta listeden cıkıyormus. listeye eklesem sonradan oynayabiliyor muyum yoksa kalkınca bitiyor mu?

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Hocam deluxe ile ekstra arasında aylık hesapta çok bi fark yoktu fiyatında. Ben deluxe aldım.
    Valhalla'yı indirseniz bile sistemden kalktıktan sonra oynayamazsınız. Cihazın internet bağlantısını kesip yalnızca dinlenme modunda tutarak 10 gün kadar daha oynayabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aretra A kullanıcısına yanıt
    Yıl başlarına yakın veya yıl başında indirim oluyor mu arkadaşlar? Hiçte takip etmemiştim bunu. Geçen sene ve ondan önceki senelerde oldumu bu zamanlar indirim bilen var mı?

Ekleme: ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aretra -- 15 Aralık 2022; 14:30:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

deluxe satın alarak atıldık bir maceraya

1 yıllık daha almayı düşünüyorum, bu fiyatlar bulunmaz gerçekten

Ama bu online oyun işi dipsiz kuyu girmek de istemiyorum pek neyse...

Nioh 2 yi seçiyorum ancak para çıkıyor, oyunları almanın belli bir zamanı mı var?

• sgartel S kullanıcısına yanıt

Bu ay için açıklanan plus oyunlarını 3 ocak tarihine kadar kütüphaneye ekleyebilirsin.

3 noktaya tıklayıp sürüm değiştirerek plus ile verilen ücretsiz sürüme ulaşabilirsin  

Oluyordu hatta şu anda da indirim var ama TR psn dışındaki ps storelarda, görünüşe göre TR psni plus indirimlerine dahil etmiyorlar  

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Black Friday indirimlerine dahil etmemişlerdi. Yeni gelen diğer indirimlere de dahil etmezler.

PlayStation Plus Deluxe 99 İngiliz sterlinini Fiyat ile satılıyor İngiltere PSN' de. Şu anki kur ile => Yaklaşık 2240 Türk Lirası. Bizdeki fiyatı ise 460 TL yani yaklaşık 20 Sterlin. Yani adamlar zaten bize %80 indirim yapmışlar. 

• sgartel S kullanıcısına yanıt
    Nioh 2, Kasım ayı Essential oyunlarından biriydi ve Aralık başında kalktı yerine Aralık ayı oyunları geldi.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok teşekkür ederim, kaç gündür bunu merak ediyordum. O zaman beklemenin anlamı yok, 1 senelik delüx paket çatlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aretra -- 17 Aralık 2022; 16:32:5 >
  • Merak ettiğim bir şey sorucam. Ps Plus hesabını Ps5 Pri - Ps4 Pri - Psx Sec şeklinde 3 kişi paylaşabiliyoruz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosfofruktokinaz -- 18 Aralık 2022; 20:26:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    Prilerden biri ps5 olmasi gerekiyor

Ben de indirim bekliyordum ama belli ki gelmeyecek. Alalım gitsin.

• Selamlar arkadaslar kanadadan ps5 getirttim arkadasima disksiz versiyon aldirdim icinde de god of war ragnarok kodlu kagidi vardi kagidin uzerindeki kodu ps store kod girme yerine yazinca bu playstation network kart numarasi bölgenizde kullanilamiyor diyor.
    Ben bu oyunu turkiyede oynayamaz miyim yada neyi yanlis yapiyorum

• Bende öyle düşündüm, 1 senelik delüx paket aldım dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aretra -- 19 Aralık 2022; 0:54:2 >
  • WhatTheF5 kullanıcısına yanıt
    o bolgenin ps hesabini acmalisin,birtane canada ps hesabi ac ordan kodu aktof et, hesabi ana hesap yaparak kendi hesabinzan oynarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 19 Aralık 2022; 1:20:30 >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam sifirdan mailliyle filan yeni bir hesap mi olusturmam gerekli kanada adresi girerek

sonrasinda vpn filan gerek olmadan cozulecek mi

valla canim cok sıkıldı keske diskli aldirsaydim dedim oyun calismayinca ama cozumu varsa iyi bari en azindan

birde bu seneliklerde 3 farkli cesit var deluxe olani alinca bu god of wari filan bedava indirip oyaniyor mu inceledim

de tam cozemedim oyun aliminda indirim mi yapiyor yoksa o psndeki klasik ve oyun kutuphanesindekilerin hepsi ucretsiz mi oluyor

• aynen farkli bir mail adresi al trden olur,canada psn ye girerek adreste canada olacak sekilde hesap olustur ,ben sahsn telden choremeden gizli sekmeden acip olusturabiliom. extra ile deluxe arasinda fazla fiyat farki yok deluxe ekstra olarak klasi katalogu ve deneme oyun surumleri var. klasik kutuphaneye goz at istersen.oynarim dersen deluxe al,yoksa extra yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 19 Aralık 2022; 7:31:30 >
  • 
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.