< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1324. sayfa)

-
-
Bunu sormadan önce Store'a girip baktınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan indirilebilir durumda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baktim gelmis simdi. Ww2k nin ps5 surumu yok bir de fallout 76 nin da
Siz sormadan yaklaşık 2 saat önce gelmişti zaten. Sormadan önce bir bakmak lazım hani..
Arkadaş görmemiş demek ki. Ters cevap vermeye gerek yok.
Baksaydı muhakkak görürdü. Anasayfada kocaman görseller var. Ezbere konuşmamak lazım. Her neyse.
Fallout 76 indireyim dedim. 75 gb. Bu nasıl bir zulümdür?
-
O yine iyi. Sniper elite 5 bakıyordum, 1 saatlik deneme sürümü varmış katalogta, yanlış görmediysem 113 GB boyutu vardı. Hayır bu oyun grafiksel anlamda da birsey sunan bir oyun değil. 113 GB nedir aklım almadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 6 Ocak 2023; 9:35:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstediğiniz yerde istediğiniz ülkenin psn'ini kullanabilirsiniz bölgeye göre bir kısıt yok. Ama ödeme yaparken karşınıza sorun çıkar farklı ülke kredi kartı. Türk pin hesabını italyada kullanabilirsiniz, ancak alışverişleri Türk kartları ile yapmanız gerekir. İtalyan kredi kartlarınız ile türk psninde ödeme yapamazsınız. Benim öyle olmuştu en azından.
-
Kesinlikle indirmeye yer kaplamasına değecek bir oyun değil. Yapay zeka yerlerde vuruş hissi yok, karakter animasyonları eski, çevre detayları az yıllardır oynadığımız oyunların daha da kötüsü diyebilirim üstüne bu oyun basın tarafında da sevilmiş iyi yorumlar gördüm denediğim en kötü oyunlardan biriydi diyebilirim
Hocam şu an PSN hesabım yok. VPN ile TR hesabı açmaya çalışırken web üzerinden hata alıyorum son aşamada Sony üzerinden hesap açılmıyor. Farklı bir çözüm var mı veya sadece konsol üzerinden mi hesap açılabiliyor ps5'de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet üzerinden hesap açılabiliyor. Girdiğiniz adresi kontrol ediyor. Geçerli bir adres giriyorsunuz değil mi ?
-
Aylar önce ilk çıktığında yani Deluxe paket üyeliği yaparak bazı oyunları indirmiştim. Fırsat bulup oynayamadığı bazı oyunlar şuan deluxe paket içeriğinde yok. Bugün yeniden deluxe üyeliğimi yenilersem oyunları oynayabilir miyim?
Yok, o Plus'ta oluyor.
Deluxe'e dahil oyun olup arada çıkmışsa yapacak bir şey yok.
-
Dediğiniz gibi önceden indirmiş olmama rağmen oynamaya izin vermiyor kilitli uyarısı çıkıyor üzerinde. Peki hangi aralıklarla deluxe deki oyunlar yenileniyor. Sonrasında hangi oyunlar ekleniyor bunları nasıl takip edebiliriz. Çünkü çok fazla gereksiz oyun var hangisi eklendi bilemiyoruz
Forumdaki konuyu takip etmekten başka bir yolu yok maalesef.
Ps4'de yıllık 240TL mi oyunlar? Ben bayağı uzak kaldım bir tanıdığa aldıkda. fifa 22 nba filan yıllık üyelik alıpta mı oynanıyor acaba?
-
240 tl olan kabaca oyunların çevrimiçi özelliklerinden faydalanmak için.
Oyun kataloğu olan üyelik sistemi ise katalogdaki oyunlara göre keyfiniz isterse alır,istemezse almazsınız. Çünkü çoğu oyun bilindik ve oyuncuların kütüphanesinde olan oyunlar.
Ama katalogdaki oyunlara her ay ekleme yapılıyor ayrıca.
O halde alacağım oyunu alayım ben sadece gereksiz gibi duruyor şimdilik. Küçük yeğen oynayacak zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X