Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.866
Cevap
571
Favori
1.622.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13301331133213331334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sorunuzun dışında arada bir nesli boş geçtiğiniz için biriken oyun külliyatı geldi birden aklıma, cidden oyna oyna bitmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony satin aldigim her oyunu belws vermeye and icmis

Bf2
    Bo4
    Bo cw
    Bloodborne

Hepsini once aldim sonra beles verdiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısın oyna oyna bitmez aslında o kadar vaktimde yok. Mecburen içlerinden en iyilerini seçeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ratchet and Clank
    Doom
    Doom Eternal
    Far Cry 6
    Immortals Fenyx Rising
    Alan Wake
    Rage 2
    Evil Within 2

Satın aldım plus'a geldi, satın aldım plus'a geldi

• Bu ay verilen oyunlar güzel idare eder oynamayanlar için ben şahsen Alan Wake oynamamıştım ama o türe de pek ilgili biri değilim.. Bir Call of Duty hastası biri olarak kütüphanemde eksik olan Cold War gelmesi iyi oldu gerçi dediklerine göre Cold War multiplayer şuan hile yuvasıymış PC hilecileri PS4 Cronus zen cirit atıyormuş ben 360 Player olduğum için Cold War Multisini çıktığında bi kaç kez oynadım da öyle pek sevemedim silah dönmüyor diye ama neyse bakacaz

• GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil codlarin hepsi çöp bi de bu iyi olanlarından biri olduğu halde çöp

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Usta Metro Saga serisinide Alırmısın :D plusa Düşer Belki :D

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

MW19 çok iyi bence kardeşim ben hala oynuyorum MW19 u MW2 olduğu halde bende açıp oynamıyorum MW2 yi MW19 Hardcore Search and Destroy devam ke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Mapleri berbat tdm ve domination oynanmaz halde

• MrChame kullanıcısına yanıt
    İlk 2 oyunu ben oynayamadan plus'tan kalkmış. İndirimdeyken onları da satın aldım

İşin komik yanı, plus'ta olan AC'leri belki sistemden kalkar diye indirimdeyken satın alayım diyorum izin vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 5 Temmuz 2023; 13:25:16 >

Bende Konsoldan alamamıştım silsende Müsade Etmiyor diğer Versiyonlar olunca

Web Browser Üzerinden Yapman Lazımmış Bende Öyle sepete atabiliyorum Fakat İndirimi kaçırdım Metro Saga 89tl ye düşmüştü :D

Derken şimdi gördüm yine indirime girmiş 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 5 Temmuz 2023; 13:35:20 >
    Şanslı günündesin

Şansıma Hemen Alayım Bu Deluxe Pakette Kalmıyor oynamadan Silinmiş bari üçleme hesapta kalsın Böyle üçlemeleri satın alıyorum genelde Tomb raider Uncharted gibi mesela Devil May cry serisi indirime girerse kaçırmıyorum

Gerçi Artık İndirimler Aşacak Bizi En iyisi 10 Yıllık Essentinal yada Exrta Yada Deluxe geçmek Lazım 1 oyun Parasına 10 yıllık üyelik almak daha mantıklı gelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 5 Temmuz 2023; 13:44:40 >
    Ben her ay 1 yıllık deluxe alıyorum 2027'ye kadar var bende

• Önce 5yıllık yada 10 yıllık essentinal alıp daha sonra üzerine 12ay deluxe ekletince 6yıllık yada 11 yıllık deluxe oluyormuş öyle yapınca direk deluxe almaktan daha ucuza geliyor deniyordu ordaki hesaba göre

Ben onu çok geç öğrendim

İptal ettiğinizde İade Ne Kadar oluyor mesela

Plus'ı iade etmekten mi bahsediyorsunuz? Edilemiyor diye biliyorum ama

benim 14dü son iptal seçeneği var fakat iade işlemleri nasıl oluyor denemedim 14dünden sonrada bende bir 30 yıllık Alırım Artık :)

Bugün 4 yıllık essentinal alıp ekstraya yükselttim. Bitiş tarihi: Bir sonraki ödeme tarihi: 05.07.2027

230 tl civarı daha ucuza geldi. Deluxe teklifide 236.5 Tl şuan.

1 sene daha eklesem tabi daha karlıymış... Neyse nasip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 5 Temmuz 2023; 16:57:18 >
  • 
Sayfa: önceki 13301331133213331334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.