Selamlar herkese. Ücretsiz verilen COD'u indiren var mı aranızda? Açıklama kısmında, gerekli boş alan 230 GB civarlarında gibi bir yazı vardı. Konsolun alanı o kadar değil mi zaten, her şeyi mi silmemizi mi istiyor :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 5 Temmuz 2023; 19:54:42 > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem (1333. sayfa)
-
-
Aynen benim de bir kaç oyun silmem lazım
Geçen gün amazon'da ps5 uyumlu 1 tb ssd'yi 1999 tl'ye görmüştüm almadığıma o kadar pişmanım ki 2500 tl olmuş şimdi. indirim için tetikteyim yine de direkt yapıştırıcam bir tane
-
900gün olayındanmı bahsediyorsunuz paketlerde indirim olması için bir arkadaş 900günden bahsetmişti şimdi 900günü 4yıl esentinal alıp 12ayda delüxe ekleyince 5yıla tamalanmış oluyor ozaman 900gün x2 1800gün = 4,92823668 yıl :-D ozamanda indirimli oluyormu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cold war da piyasa nasıl hızlı mı arkadaşlar multisi yoksa sadece senaryo modu mu iş yapar
-
Bu nerede yazıyor bilmiyorum ama bu şekilde olmaz.
5 yıllık essential üzerine 12 aylık deluxe veya extra alamazsın, sadece o 5 yılı deluxe veya extraya yükseltirsin yani toplam süre yine 5 yıl olur, 6 yıl olmaz.
Şimdi 4 Yıllık Aldığımız Zaman 12ay Deluxe değilde sadece Deluxe Yükseltme oluyor Ay olarak Bir Getirisi yok ozaman
Demekki 5yıllık Essentinal alıp Deluxe Çeviriyoruz yani en aşağı 900 (2.5 Yıl ) Gün olayını yapmak lazım İndirim için
Benim bu ay 14ünde bitince Bunları Deneyimleyip yazayım 2.5yıl 5yıl 7.5yıl 10yıl essentinal den deluxe geçme olayının hesabını Yazayım Buraya
900 X 4 =
3600
3600 gün =
9,85647335 yıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 6 Temmuz 2023; 9:47:34 > -
Yok hocam bende indirimli olarak aldımda, şu 1 sene uzama mevzunu kavrayamamıştım. Oluyorsa tabi daha avantajlı hale geliyordu.Tabi yukardaki mesajda arkadaş 1 yıl fazla uzamadığını yazmış. Normali zaten bu şekildeydi. Eğer fazladan uzuyorsa üzülürdüm neden 4 aldığıma :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 6 Temmuz 2023; 9:55:48 > -
Hocam hem senaryo hem online hem grafik olarak çok üstün bir oyun kesinlikle indirip denemelisiniz
7 yıl essentinal aldım sonra Deluxe yükselttim. 1000 tl uyguna geldi.
7*240=1680 essentinal paket fiyatı
1* 545 = 545 Deluxe yükseltme fiyatı (3 yıl üzeri sabit sanırım )
Toplam 2225 TL ile 7 yıl Deluxe paket almış oldum.
Eğer direk Deluxe alsaydım 1000 tl daha fazla vermiş olacaktım. Sağolsun forumda görüp fark ettim. Çok fazla bilgi yok görenlere yardımcı olsun diye yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar160 -- 6 Temmuz 2023; 15:8:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen çok fazla bilgi yok. Şaka gibisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ortak arıyorum ama nedense çok senelik ortak çıkmıyor :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış Yapmışsın Usta
7 Yıl 2.555gün yapıyor
2.700 güne tamamlaman lazımdı :)
900 X 3 2700 şeklinde
8 Yıl Yapaydın 2.900 gün olurdu
Ne Hesaplamalar Yapıyoruz indirim İçin :)
-
Bugun zam gelmez degil mi ? Yarin alacagim da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cod single senaryo modu kaç saat acaba 1 aylık plus alayım diyorum sırf bunun için
Hocam neden yanlış olduğunu anlamadım.
Ben ödediğim rakamları yazdım.
Sizin yıl hesabınızı anlamadım. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar konuya biraz yabancıyım da, en üst paket plus deluxe paket herhalde, 1 yıllık en uygun fiyata nasıl alabiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 7 Temmuz 2023; 16:42:34 > -
Bende pek bilemiyorum usta ortada 900gün hesabı var onu bir kereyemi mahsus alıyor yoksa her 900günde ekledikce daha çokmu indirim veriyor bilemedim onu en iyi yıl yıl deneyerek anlayabiliriz bende 14den sonra deneyecem bakalım 10 yıla kadar tek tek ne çıkartıyor ne istiyor 😁
TR PSN Storedan 460 TL’ye alabilirsin
Ya hu arkadaşlar, niye kafanızdan kural uydurmaya çalışıyorsunuz? 900 günün katı diye birşey yok, 905 günün üzerine essentialdan deluxe üyeliğe yükseltme yaparsanız sabit 545 TL ödüyorsunuz, olay bundan ibaret. İsteyen 3 yıllık essential alır üzerine 545 TL verip deluxe yükseltir, isteyen 10-15 yıllık essential alır üzerine 545 TL verip deluxe yükseltir.
Tamadır Üstadım Konu Çözülmüş Oldu Ozaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X