Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.851
Cevap
570
Favori
1.627.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konuya biraz yabancıyım da, en üst paket plus deluxe paket herhalde, 1 yıllık en uygun fiyata nasıl alabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 7 Temmuz 2023; 16:42:34 >
  • ensar160 E kullanıcısına yanıt

Bende pek bilemiyorum usta ortada 900gün hesabı var onu bir kereyemi mahsus alıyor yoksa her 900günde ekledikce daha çokmu indirim veriyor bilemedim onu en iyi yıl yıl deneyerek anlayabiliriz bende 14den sonra deneyecem bakalım 10 yıla kadar tek tek ne çıkartıyor ne istiyor 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

TR PSN Storedan 460 TL’ye alabilirsin

• MrChame kullanıcısına yanıt

Ya hu arkadaşlar, niye kafanızdan kural uydurmaya çalışıyorsunuz? 900 günün katı diye birşey yok, 905 günün üzerine essentialdan deluxe üyeliğe yükseltme yaparsanız sabit 545 TL ödüyorsunuz, olay bundan ibaret. İsteyen 3 yıllık essential alır üzerine 545 TL verip deluxe yükseltir, isteyen 10-15 yıllık essential alır üzerine 545 TL verip deluxe yükseltir.

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Tamadır Üstadım Konu Çözülmüş Oldu Ozaman

• Kaç gündür COD iniyor. PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

Peki hocam 240 tl'ye 12 ay essential alsam, sonra 70 tl'ye 1 aylık deluxe alsam, 1 yıllık deluxe sahibi olmuyor muyum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok usta Ozaman üstüne 1 ay alınmıyor 12ay essentinal alınca mesela deluxe veya Extraya yükseltme seçeneği çıkıyor sadece ayda bir değişiklik olmuyor 12ayda sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 7 Temmuz 2023; 18:35:7 >
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Benim bugün bitti anca. Alt tarafı single player kısmını oynayacam 😁

Hocam, PS Plus genelde kartlardan komisyon alıyor. Hangi kartlardan komisyon almadığını biliyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 Texture Pack var. İndirmeye doyamadım. PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable 

• Enigmatical kullanıcısına yanıt

Öncelikle komisyonu alan ps plus değil, bankalar.

Benim bildiğim Garanti, İş Bankası ve enpara ile alımlarda komisyon kesilmiyor, illa başka kartlar da vardır.

• Beyler plus için 3 5 senelik alan arkadaş ile ortak olmak istiyorum. Özelden yazabilir düşünen olursa.

• MrChame kullanıcısına yanıt

peki hocam direk 12 aylık deluxe mü avantajlı olur, yoksa 12 ay essential alıp deluxe'e yükseltme yaparak mı daha avantajlı olur fiyat açısından?

Haklısınız hocam. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cold war da klavye mouse bağlayıp crossplay kapatığımızda sadece ps oyuncularyla oynayabiliyor muyuz yoksa klavye mouse kullananların yanına mı atıyor

O kımı bende bilmiyorum usta 14ünden sonra bakcam fakat insirim için en az 3yıl ( 900gün) olayı var sanırsam birde çoğu kişi essentinal alıp sonra yükseltme yapıyor aynı gamepass üyeliğinde olduğu gibi ordada 3yla kadar live gold alıp sonra ultimateye çeviriyorlardı

• Selamlar herkese, konsoldan COD Cold war’ı yükledim. Ancak sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum. Oyunu komple silip tekrar yükledim ancak çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek biri var mıdır ?

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

Cod oynamıyorum ama modem ayarlarınla alakalı bir prroblem olabilir mi? Konsolu internete mobilden bağlayıp girmeyi denemiş miydin?

Siz mesajınızı okuduktan sonra denedim ve sorunsuz açabildim oyunu. Ancak nihai çözüm nasıl olur onunla ilgili bir fikrim yok

• 
Sayfa: önceki 13311332133313341335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.