Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.851
Cevap
570
Favori
1.626.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şimdi aldım teşekkürler. Çok saçma olmuş. Önceden tıkladığımız gibi üzerinde plus seçeneği olurdu. Hayır diğer 2 oyunda böyle bir şey de görmedim. Aşırı saçma olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Callisto Protocol, PC üzerinden aylık oyunlarda görünüyor. Erkenden ilk saatlerde genelde böyle oluyor. Akşama hepsi düzelmiş oluyor.

• Callistoyu merak ediyordum ve geldiği gibi başladım. 2 saat civarı akıcı gitti ancak mekanikler belli bir noktadan sonra sıkmaya başladı.

Dodge mekaniği başta ilginçti ancak combat çoğaldıkça işlevi çok yetersiz gelmeye başladı ve oyunu bıraktım. Devam edenlere sabır diliyorum  

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    Tam tersine yetersiz gelmeye başladıkça benim de hoşuma gitti çünkü bu bir hayatta kalma oyunu. Mermi kalmayınca elindeki yakın dövüş silahı da yetersiz gelecek ki o çaresizlik hissini yakalayabilesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bende epey beğendim oyunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasım bellimi gençler

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Söylenmedi. Bu tür aylarda durum nasıl işliyor acaba ayın 1 i çarşamba, 1 inde duyurup 8 inde veriyorlarsa çok saçma.

• Sızıntı olmayınca genelde güzel oyun gelmiyor.

• lextor L kullanıcısına yanıt

Ayın 1’i Çarşamba günü olan aylarda 1’inde duyurup 7’sinde veriyorlar, yıllardır bu şekilde

• Bu ay ne olur The Order gelsin aşırı merak ediyorum

bende indirimdeyken almıştım usta oyun biraz last of us gibi menüler seçimler tabi last of us daha gelişmiş tabi orası beta gibi kalmış oyun sakin geçiyor genel olarak film oyun tadında ilerliyor oyucuya pek bir şey sunmuyor grafik dışında

• zepharoth kullanıcısına yanıt

8 sene kadar plus kullanmadım unutmuşum çoğu şeyi.

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    Calisto ile alakalı sorun ne biliyor musun ? Oyunun grafik hikaye ve mekanik bölümleri birbirinden çok farklı kalitedeymis
    Örnek grafikler bazı yerde manyak . Karakter çok iyi karakter animasyonları çok güzel. Atmosfer iyi yanı farklı bir gezegende olduğunuzu hissediyorsunuz ancak firmanın hikaye ve oyun dinamiklerini yapan ekip grafik bölümü ne kadar iyi ise o kadar berbatmis.

Lan oyunda ki tüm bulmacalar fuse bulma. Oradan al oraya tak tamam
    Biride demis ki o kadar ya bir tane bulmaca dinamiği olur mu bunu çeşitlendirsek diye.

Oyun bana göre ilgi çekicilik.olarak dead spaceden daha çekici geldi. Potansiyeli çok büyük oyunu bir şekilde harcamislar.
    Ya bilerek bütçe zaman kisintisindan yada ekibin beceriksizliginden dolayı.

Oyunun bir de dlc si var.
    Onuda oynadım bitirdim.

Maalesef dlc de oyunun devam etme ihtimali tamamen bitirilmiş yani oyunun fişi çekilmiş.
    Burda oynamayan kişiler sonra belki oynar diye niye öyle dedim aciklamayacagim da yazık olmuş.
    Cunki bu denli single bilim kurgu ve farklı gezegenlerde geçen oyun sayısı nerdeyse yok denecek kadar azdı. Keşke tutsaydi da dead Space gibi 2 3 falan diye devam etseydi .
    Yazık olmuş.
    Şirket de kapandı herhalde tam bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasım hala mı belli değil ?!!?

Akşam 5-6 gibi ancak. Sızıntı olmadığına göre bir arkadaşın dediği gibi iyi bir şey yok galiba.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Size söylemiştim. Ama Mafia 2 oynamayan için hikayesi güzel bir oyun. O kadar da kötü bir ay değil bence.

• Mafia 2 mekanikleri gunumuzde iskence, uyarayim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    :))))))

• 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.