< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem (1339. sayfa)
-
-
Çöpleri vermişler yine. Yabancılar gibi Plus'a döviz ödesem çıldırırdım herhalde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen aya göre bu ayın oyunları daha iyi. Önümüzdeki aylarda Last of us part 1 ve Gow da gelirse tadından yenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o oyunları nereden çıkarttınız? Adamlar çöpleri vermişler yine :) TLOU Part 1 verseler güzel olur ama çok zor bence
Bir umuttur yaşamak hocam:) Adamlar Part 2 yi vermedi daha benimki biraz fantazi oldu farkındayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2. Si geldi aslinda ps nowa, eli kulaginda part 1 de gelir plus extraya, yakinda part2 cikicaginida dusunursek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ağzından bal damlıyor Muhammed. Direk genel müdür olursun inş
Arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama şöyle bır sıkıntı var; çözünürlük kendi kendine düşüp çıkıyor hdr açılıp kapanıyor 4 k da sorun var çözünürlüğü 2 k ya alınca herhangi bir sorun yok.Kablodan şüpheleniyorum ama sorun nedir çözemedim.
-
Evet, aynı anda Gamepass çöp oyunlar eklemeye devam ediyor, PS de ona özenmişti;
- Remnant 1
- Remnant 2 (!)
PS'nin bir zamanlar bombalarından, Persona da GP'de.
Aylık oyunlara ve kütüphaneye bakıyoruz... Evet... Kapa kapa...
-
Bu abonelikler tamamen insanlari kandırıp sömürmek üzerine kurulu
Pc oyunculuğu konsoldan uyguna geldi artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Normal
Sable storeda gözükmüyor?
Pc oyunculuğu zaten her zaman konsoldan uygundu ancak şu an tam tersi konsol oyunları daha uygun hale geldi.
Bu hafta lego 2k yı alacaktım tam.şu an ücretsiz mi yani?
Evet, plus ile bu ayın oyunlarından biri olarak geldi
İyi oldu valla tam çocuk ısrar ediyodu
edit.psn plus ım bitmiş 1400 diyor doğru mu dur :))
başka yolu yok sanırım ?
ucuza getirme imkanı mevcut mu başka türlü psn i mera kettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 8 Aralık 2023; 12:9:6 >
Hocam mekanik kanser falan ama açtım oynuyorum 2 gündür o atmosfer çok iyi ya
resmen karlı bir şehirde kendini mafyada hissediyor insan büyük başarı cidden şu
edit: pause menüsündeki müzik hala duygulandırıyor
UnreleasedGameSongsyoutubeMafia 2 OST Soundtrack And Ingame Music featured in various Shootouts And Chases Mafia 2 Official Orchestral Score Album Release Date Aug 24, 2010 Media Format CD Classification Original Soundtrack Published by 2K Games Composed by Matus Siroky, Adam Kurutz Performed by Prague FILMHarmonic Orchestrahttps://www.youtube.com/watch?v=QlmfDdrwgwY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Aralık 2023; 16:48:18 > -
Arkadaşlar selam. Forumdan Ps4 Pri Ps plus hesabı alsam istediğim her an hem kişisel hesabımdaki hem de satın aldığım diğer hesaplardaki tüm oyunları online olarak oynayabilir miyim?
Evet ama istediğin her an online oynayamayabilirsin. Örneğin psn bakıma girmişse online oynayamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X