Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.852
Cevap
572
Favori
1.619.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey normal yani ne yapacaktı adamlar şuan 3-4 ay içinde fifa 14 veyahut battlefield 4 vercek halleri yok. zaman alıcak biraz ama eylül ekim arası güzel oyunlar gelmeye başlar muhtemelen yalnız o zamanlarda vereceği oyunlar da belli yani thief tomb rider zaten bu oyunları oynamış bitirmiş olacagız acaip karısık bir sistem yinede helal olsun param yani yıllık üyeyim az ekmeğini yemedim plus oyunlarının diyebilirim
  • Düşünüyorum da tek oyun Strider verilseydi kimse sesini çıkarmazdı heralde
    Yazın pek oyun oynamıyorum ama şöyle Eylül-Ekim gibi sağlam oyunlar gelmeye başlasa fena olmaz...
  • Bazı arkadaşlar için gerçekten çok üzülüyorum..
    Anlamadıkları şey PS3 te verilen oyunların belli bir süre geçmiş oyunlar ve zaten PS3 te tonlarca oyun var.
    Şu an zaten kısıtlı olan PS4 oyunlarından sana hangisinin verilmesini bekliyorsun anlayamıyorum.
    Bu kadar sabırsız olmanın anlamı yok.
  • 3 gün sonra TAİWANDAN ps4 geliyor.sizce psn hesabını ne açmam gerekir? ps4 ve yanındada bölge3 olarak 3 tanede oyun geliyor.bunların güncellemesi vs.. açtığım bölgeye göre değişiklik gösteririmi ?
  • Beyler merhaba bir iki dakika ilgilenip cevaplarsanız sevinirim.
    PS4 almayı düşünüyorum bir kaç sorum var:

• 2 gamepad ile birlikte almayı düşünüyorum en uygun Gold da buldum 1500 liraya, fiyat iyi mi?
    • Abimle beraber kullanacağız, o NFS Hot Pursuit hastası o yüzden Rivals aldıracağım, bana da 2K14 ve FIFA 14 yeter diyorum; sizce?
    • PSN+ almayı da düşünüyorum ama fiyatları vs. bulamadım ve avantajları ne olur bana?
    • Oyunları malum şuan çok pahalı ilk başta sadece 2-3 oyun alacağım desem de ileride belli olmaz çabuk sıkılabilirim ama her oyuna 300 lira verecek halim yok, PSN+'da bedava gelen oyunlar (mesela büyük oyunlar bedava geliyor mu, 2K14 vs. gibi) yeterli ve tatmin edici mi; veya normalde 200+ TL olan oyunlar PSN'de daha ucuza satılıyor mu?
    • Son olarak bi PSN üyeliği açtım az önce oyun içi ad olarak Fornicras yazdım kabul etmedi fornicras yazdım yine etmedi Fornicras_ yazınca kabul etti, ama denemelik gibi bir şey yapmıştım; ileride onu değiştirme veya hesabı silip tekrar açma gibi bir şansım var mı emaili sabit tutarak?

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim, yakın zamanda alacağım umarım. Herkese iyi ramazanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Beyler merhaba bir iki dakika ilgilenip cevaplarsanız sevinirim.

• 2 gamepad ile birlikte almayı düşünüyorum en uygun Gold da buldum 1500 liraya, fiyat iyi mi?
    • Abimle beraber kullanacağız, o NFS Hot Pursuit hastası o yüzden Rivals aldıracağım, bana da 2K14 ve FIFA 14 yeter diyorum; sizce?
    • PSN+ almayı da düşünüyorum ama fiyatları vs. bulamadım ve avantajları ne olur bana?
    • Oyunları malum şuan çok pahalı ilk başta sadece 2-3 oyun alacağım desem de ileride belli olmaz çabuk sıkılabilirim ama her oyuna 300 lira verecek halim yok, PSN+'da bedava gelen oyunlar (mesela büyük oyunlar bedava geliyor mu, 2K14 vs. gibi) yeterli ve tatmin edici mi; veya normalde 200+ TL olan oyunlar PSN'de daha ucuza satılıyor mu?
    • Son olarak bi PSN üyeliği açtım az önce oyun içi ad olarak Fornicras yazdım kabul etmedi fornicras yazdım yine etmedi Fornicras_ yazınca kabul etti, ama denemelik gibi bir şey yapmıştım; ileride onu değiştirme veya hesabı silip tekrar açma gibi bir şansım var mı emaili sabit tutarak?

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim, yakın zamanda alacağım umarım. Herkese iyi ramazanlar.

* Eğer GOLD'da satılan SONY garantili değilse n11 veya gittigidiyor'dan paralel ithalat daha ucuza bulabilirsiniz (Çeklerle fiyat daha da düşer.)
    * İlk aşamada onları alırsınız, sonra istediğiniz oyunları forumdaki kardeşlik konusunda alıp denersiniz.
    * Online için PSN Plus şart. Yıllık fiyatı 50 $ / 100 TL. Her ay iki bedava oyun veriyor.
    * Oyunları forumun ikinci el bölümünden (Şu an fifa14 80 lira civarı mesela) alabilirsiniz veya spotçulardan sıfırını 120-130 liraya bulmanız mümkün. İkinci el oyunun hiçbir farkı yok, online kod yok çünkü. PSN Plus'ın verdiği oyunlar şimdilik indie oyunlar, daha verecek çok oyun yok çünkü.. Ama ileride yüksek kalite oyunlar da gelecektir. Arada Plus için özel indirimler oluyor. Ayrıca bütün oyunlar US PSN'de 60 $.
    * PSN adresinizi değiştiremiyorsunuz ama mail adresini değiştirebiliyorsunuz. Açtığınız hesabın mailini değiştirirsiniz mail adresi boşa cıkar. Onunla yeni psn açarsınız. (Bu sadece tahmin emin değilim )

• quote:

Beyler merhaba bir iki dakika ilgilenip cevaplarsanız sevinirim.

dostum gold dan almada nerden alırsan al ps4 ü.bir dönem gold ta çalışmış birisi olarak söylüyorum sana bunu.hiç bir ürünlerin nerden geldiği belli değil.telefonlarda imei ler birbirine girmiş durumda.daha sayabiliceğim bir çok şeyvar.ps4 lerde bozuk sorunlu hatalı ürün çok var.gold tan alma sakın.başın ağrımasın durduk yere.aldığın ps4 te herhangi bir sorun çıkart geri iade almazlar.ps4 alırsın sana sigorta satmaya çalışırlar.zorakıda satarlar o sigortayı sana durduk yere kazık yersin.parandan kaçınma alıcaksan düzgün biyerden al.mesela topkapı vatan computer dan alabilirsin.geçen haftaya kadar orda çalışıyordum ve verilen hizmet müşteri memnuniyeti çok üst düzeyde bir sorun olduğunda hiç bir sıkıntı yasşamassın para iadesi birebir değişim gibi şansında olur.yanlış hatırlamıyorsam fiyat 1500 tl civarındaydı ama yinede gidip bakmanda bir fayda var.topkapı vatan computerde ve genel vatanlarda cuma cumartesi ve pazar günleri indirimler oluyor onları takip etmen gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Towerfall çok güzel

bende beğendim grafiği salla oyun eğlenceli arcade oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Arkadaslar yuz liraya bir yilda kac tane oyun aliyoruz parasini zaten cikardi coktan alin bir kac saat guzel zaman gecirin nuye bu kadar aglaniyosunuz. Iki tane de paranizla AAA oyun alin takaslayip kaliteli oyunlara ulaşırsiniz.

10 numara oyunlar veriyorlar. 1 yılda 100 TL ye 72 oyun veriyor. Daha ne yapsınlar bu ay Dead Space 3 verdiler. Sanıyorum killzone ve knack bekliyorlar. Fakat vitayı biraz coşturmaları gerek plus ile alakası yok konsol çok sönük kaldı.
  • @ank_yer_6

Teşekkürler hızlı cevaplar için. n11'den baktım 2 kol + 1 oyun 1500 lira imiş, sizde güvenilir olduğunu söylüyorsunuz sanırım? Oradan alabilirim.

@amdusias

Teşekkürler ilginiz için. Teknosa, Vatan gibi yerlere bende güveniyorum tabi ama orada çok daha pahalı konsollar, 1 kol + konsol 1500 lira falan. Yukarıda dediğim gibi n11'den bulduğum gayet iyi onu düşünüyorum.
  • ya beyler psn hesabını ne açıyım tr mi us mi kafam karıştı şimdi benim.playstation plus almam için tr mi açmam gerekli ? ee bu seferde us te oyunlar bedava bazıları? ana hesabı tr açıp ikinici hesabı us açsam bedava olan oyunları indirep oynayabilirmiyim kafam karıştı acıl yardım edin
  • Adamlar bir Outlast verdi adam gibi, o da TR hesapta yoktu. 2-3 ay sonra AAA yapımlar verilmeye başlanacaksa beklemeye razıyız, ancak bu hep böyle devam edecekse orada bir "dur" denilmesi lazım. Hem TR PSN'de oyunları 209 TL'den sat, hem plus'a adam gibi oyunlar verme. Ne güzel işmiş o öyle.

Umarım biraz zaman geçtikten sonra PS3'teki gibi sağlam oyunlar verilmeye başlanır. Plus multiplayer için zorunlu diye boşlamazlarsa iyi PS4'ü. Tek kuşkum o.
  • Artık PLUS oyun için değil multiplayer için alınıyor. O yüzdende adamlar artık bizden iyi bir oyun beklemeyin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Benim yegenim ps3 için kendi kullanici adı ile Plus aldi bir senelik ben onun kullanıcı adi ve sifresini ps4 e Primary hesap olarak kaysetsem ben kendi kullanici adim ile Online oynayabilirmiyim ps4 te?

Kendi soruma kendim cevap vereyim bari. Aksam denedik oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strider fena değil fakat diğer oyun(ismini bile hatırlamıyorum) tam bir felaket, kurar kurmaz sildim, inşallah ağustos ayında adam gibi bir şey gelir.
  • Arkadaşlar selam,
    psn plusa üye olmaya çalişiyorum daha doğrusu 14 günlük ücretsiz üyelik almaya fakat site bir turlu adres bilgilerimi kabul etmedi. Bunun dışında üyelik için başka bir yol var mı? Psn karttan bahsediliyordu amazonda filan alınıyormuş. Nasıl yapabilirim?

• Bi pixel davasıdır almış gitmiş....
    minecraft denilen pixel pixel oyunu milyonlarca adam oynuyor kimsede şikayet etmiyor :)
  • N11 deki dukkan garantili teknosa daki sony garantili

Aradaki fiyat farkıda bu yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

N11 deki dukkan garantili teknosa daki sony garantili

Sony garantisi daha iyidir tabi ama ben PS4'lerin kolay kolay sorun çıkaracağını garantilik bi durum olacağını düşünmüyorum hiç. Dükkan ve Sony garantisi arasında ne gibi farklar olur?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

N11 deki dukkan garantili teknosa daki sony garantili

Sony garantisi daha iyidir tabi ama ben PS4'lerin kolay kolay sorun çıkaracağını garantilik bi durum olacağını düşünmüyorum hiç. Dükkan ve Sony garantisi arasında ne gibi farklar olur?

Garantiye işin düşerse destek olacak firmanın SONY olması var birde yoldan geçen bir herifin dükkanının olması var
    Eurasia garantili ile ithalatçı firma garanti arasında ortalama 400 lira gibi fark var. Az para değil bence bütçeyi aşıyorsa ithalatçı garantili almak daha mantıklı, ben öyle yapacagım şahsen

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.