Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.852
Cevap
572
Favori
1.619.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 plus kardeşlik yapmak isteyen olursa pm atabilir
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    Keşke kurmasaymışsın makineye yazık olmuş ismini hatırlamaman isabet olmuş zira hatırladıkça söverdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Bi pixel davasıdır almış gitmiş....
    minecraft denilen pixel pixel oyunu milyonlarca adam oynuyor kimsede şikayet etmiyor :)

Minecraft gibi olsa kimse şikayet etmez kimse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşlik yapmak isteyen pm
  • Amazonda satılan plus üyelik kodunu Turk psn ine girebiliyormuyuz ?

Net bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen boşuna almayalım. Ps4 te redeem codes tarzı biyerde bulamadım aldıgım kodu nereye girecegim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Amazonda satılan plus üyelik kodunu Turk psn ine girebiliyormuyuz ?http://www.amazon.com/3-Month-Playstation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK57U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405261835&sr=8-2&keywords=playstation+plus

Net bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen boşuna almayalım. Ps4 te redeem codes tarzı biyerde bulamadım aldıgım kodu nereye girecegim ?

Giremezsiniz hocam.sadece us psn de gecerli amazondan alinan kodlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Amazonda satılan plus üyelik kodunu Turk psn ine girebiliyormuyuz ?http://www.amazon.com/3-Month-Playstation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK57U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405261835&sr=8-2&keywords=playstation+plus

Giremezsiniz hocam.sadece us psn de gecerli amazondan alinan kodlar

teşekkürler hızlı cevap için , amazonda cevaplanmiş zaten şimdi farkettim.

quote:

I am located in Egypt. I tried to purchase the membership on the PS4 but Egypt isn't listed in the country list. Is it gonna work if I purchase this?
    I Suggest you to create a new PSN account, but instead of creating the account in Egipt, create it as a US account. this way you can get the best free games and you wont have any problem. in my case, I'm from Argentina, and my PSN Account is from the US

• inşallah önümüzdeki ağustos ayında PSN PLUS PS4 İçin adam akıllı oyun verir Amin
  • Rica ederim

• selam arkadaşlar,

ps3 'te oynarken aşaüıdaki oyunları almıştım. PS4'te bir artısı var mı bana?

dead nation road of devastation
    flower
    walking dead
    dishonored
    red alert
    journey
  • Razorback R kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki PS4'de geriye dönük uyumluluk olmayacak. O sebepten hiç bir faydaları olmaz sana.
  • Çok üzüldüm keske ps4 versiyonlarını indirimli yada ucretsiz verse keske.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Çok üzüldüm keske ps4 versiyonlarını indirimli yada ucretsiz verse keske.

Onların PS4 versiyonu yok ama bildiğim kadarıyla, olsa bile vermezler olur mu öyle şey.
  • artık ps3 teki gibi ps4 te plus'a oyun çıkmaz. zorunlu hale getirdiler zaten.4 s kuralıyla aldırıyorlar adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

artık ps3 teki gibi ps4 te plus'a oyun çıkmaz. zorunlu hale getirdiler zaten.4 s kuralıyla aldırıyorlar adama

tamam bizde NBA 2K14 Gibi oyunlar beklemiyoruz ama pixel pixel gelince insan ister istemez tepki koyuyor sadece burada değil playstation'ının yabancı forumlarında herkes büyük tepki gösterdi ağustos ayının oyunlarından bir tane iyi oyun bekliyorum buraya yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustOneKiss

quote:

artık ps3 teki gibi ps4 te plus'a oyun çıkmaz. zorunlu hale getirdiler zaten.4 s kuralıyla aldırıyorlar adama

tamam bizde NBA 2K14 Gibi oyunlar beklemiyoruz ama pixel pixel gelince insan ister istemez tepki koyuyor sadece burada değil playstation'ının yabancı forumlarında herkes büyük tepki gösterdi ağustos ayının oyunlarından bir tane iyi oyun bekliyorum buraya yazıyorum

inşallah ya süper olur valla.ama eski kalitesinde yürümeyeceği belli artık. atari oyunları gibi oyunlar var. plus ve dubble plus çıkarırlarsa bende buna şaşırmam oyun açığı ve açlığıda fazla.battlefieldden başka oyun oynamıyorum. başka oyun oynayan arkadaşlarada sordum nasıl falan diye, iyi değil alma birşey dedier.sıkıldım vallahi. ucuza bulursam alacam ama. sonbaharı bekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

inşallah ya süper olur valla.ama eski kalitesinde yürümeyeceği belli artık. atari oyunları gibi oyunlar var. plus ve dubble plus çıkarırlarsa bende buna şaşırmam oyun açığı ve açlığıda fazla.battlefieldden başka oyun oynamıyorum. başka oyun oynayan arkadaşlarada sordum nasıl falan diye, iyi değil alma birşey dedier.sıkıldım vallahi. ucuza bulursam alacam ama. sonbaharı bekliyoruz

Sorma Playstation 4 aldık pixel pixel oyun oynuyoruz ps3'de çok oyun oynuyordum farklı farklı ps4'de hem oyun kıtlığı var hemde fiyatlar pahalı olduğundan Fifa, Battlefield ikisi her türlü gider the crew falanda çıkarsa oh oh oh(daha The division süper olucak destiny var var oğlu var sony ordan soyar bizi zaten plus'ada 3 5 bişey versinler bi zahmet).

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorma Playstation 4 aldık pixel pixel oyun oynuyoruz ps3'de çok oyun oynuyordum farklı farklı ps4'de hem oyun kıtlığı var hemde fiyatlar pahalı olduğundan Fifa, Battlefield ikisi her türlü gider the crew falanda çıkarsa oh oh oh(daha The division süper olucak destiny var var oğlu var sony ordan soyar bizi zaten plus'ada 3 5 bişey versinler bi zahmet).

aynen hocam vallahi alırken iyi geçirdiler. neyse hayırlı geceler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

selam arkadaşlar,

ps3 'te oynarken aşaüıdaki oyunları almıştım. PS4'te bir artısı var mı bana?

dead nation road of devastation
    flower
    walking dead
    dishonored
    red alert
    journey

merhaba hocam burası yeri değil ama journey i satmayı düşünürmüsünüz hiç satan kimse bulamadım storedaki fiyatı da pahalı geliyor
  • düşünürüm ama ps3'ü sattığımdan ve makineden deactive etmediğimden dolayı hesabı kurtaramıyorum sanırım. =(
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.