Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.852
Cevap
572
Favori
1.619.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

knack gelir inşallah.

İnşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay ps4 için düzgün bir oyun bekliyorum. Umarım bizi yine saçma indie oyunlar ile üzmezler.
  • Orijinalden alıntı: ahmet.1912 arkadaşlar gelecek ay plus a ucretsız cıkacak oyunlar 1- Thief 2- Knack 3-The LEGO Movie Video Game bu 3 oyundan 2 sinin plus ta ucretsiz verileceğine dair duyum aldım. bilginize :) knack ve lego olur umarım not : temmuz ayı ıcın dogru cıkmıstı. ama yınede % 100 demıyorum tabı. bu 3 oyundan 2 sını vermelerı yuksek ıhtımal .

boyle bir mesaj gordum bugun knack diyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Orijinalden alıntı: ahmet.1912 arkadaşlar gelecek ay plus a ucretsız cıkacak oyunlar 1- Thief 2- Knack 3-The LEGO Movie Video Game bu 3 oyundan 2 sinin plus ta ucretsiz verileceğine dair duyum aldım. bilginize :) knack ve lego olur umarım not : temmuz ayı ıcın dogru cıkmıstı. ama yınede % 100 demıyorum tabı. bu 3 oyundan 2 sını vermelerı yuksek ıhtımal .

Duyum neresi link verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Orijinalden alıntı: ahmet.1912 arkadaşlar gelecek ay plus a ucretsız cıkacak oyunlar 1- Thief 2- Knack 3-The LEGO Movie Video Game bu 3 oyundan 2 sinin plus ta ucretsiz verileceğine dair duyum aldım. bilginize :) knack ve lego olur umarım not : temmuz ayı ıcın dogru cıkmıstı. ama yınede % 100 demıyorum tabı. bu 3 oyundan 2 sını vermelerı yuksek ıhtımal .

Kaynak?

• sallama haber
  • Bırakın o üç oyundan ikisinin verilmesini bir tanesi verilse bomba olur. Yani sallama haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Bırakın o üç oyundan ikisinin verilmesini bir tanesi verilse bomba olur. Yani sallama haber.

Knack'i bilmiyorum ama Thief baya sağlam oyun. Ama verilse çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Us psn deki oddworld de tr altyazı var mı acaba?

İndirdim oynuyorum maalesef yok sadece ingilizce.
  • Arkadaşlar önümüzdeki aya yıllık plus alacagım. 2. hak olarak satmak için farklı hesaptamı almalıyım? Öyle yaparsam dezavantajı olur mu?
  • Thief verilirse güzel olur hakikaten, merak ediyorum o oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaşlar önümüzdeki aya yıllık plus alacagım. 2. hak olarak satmak için farklı hesaptamı almalıyım? Öyle yaparsam dezavantajı olur mu?

Plus'i paylaşmak icin kalici kardeslik lazim. Eger yeni hesaptan acip siz primary olursaniz diger hakki alacak kisi sadece plus plan hesaptan online oynayabilir diue biliyorum.

• quote:

Thief verilirse güzel olur hakikaten, merak ediyorum o oyunu.

Demosunu oynadım grafikler falan aşırı hoşuma gitti ama oynamayı beceremedim pek, verilirse oynamayı öğrenip suyunu çıkarırım.
  • quote:

Thief verilirse güzel olur hakikaten, merak ediyorum o oyunu.

Cok merak etmeyin oyunun yarisi Loading ekranı zaten ama oyun fena değil sıkmıyor. plus ile verilse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 24 Temmuz 2014; 23:12:50 >
  • Anladım dostum o zaman kendi hesabıma alayım. Realden arkadaş bulursam ona paylasırım Teşekkürler
  • Demosunu oynadım loading'ler can sıkıcı hakikaten. İlginç geldi bu kadar bekletmesi. Teknik olarak iyi iş çıkartmış(!) adamlar ne diyelim.
  • knack verilsin daha da bir şey istemem , sırf plus verecek diye oyunu satın alıp oynayamıyorum.
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak.

1.Us Psn Tr psn oyunları aynımı, değilse iki hesap yapıp oyunları aynı makina da oynayabilir miyim?

2. 14 günlük bedava plus üyeliği her hesap için mi yoksa makina için mi?

3. Plus üyeliği bittiği an bedava oyunlar iptal mi olacak?

4. Farklı cihazdan online olan kişiler aynı ortamda online olabilir mi? Örneğin Destiny Ps3 ile Destiny Ps4 oyunda beraber oynanabilir miyiz?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Arkadaşlar birkaç sorum olacak.

1.Us Psn Tr psn oyunları aynımı, değilse iki hesap yapıp oyunları aynı makina da oynayabilir miyim?

4. Farklı cihazdan online olan kişiler aynı ortamda online olabilir mi? Örneğin Destiny Ps3 ile Destiny Ps4 oyunda beraber oynanabilir miyiz?

Teşekkürler.

1) su ana kadar bir ay haric hep aynı oyunlar verildi. Ama ileride ps3te oldugu gibi farkli oyunlar da verilebilir. Bir makinede hem us hem tr hesap olabilir.

2) hesap icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 24 Temmuz 2014; 23:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: downrock

Arkadaşlar birkaç sorum olacak.

Teşekkürler.

3) plus bitince plus oyunlarink oynayamazsiniz. Yeniden plus alirsaniz eski oyunlara tekrar ulaşabilirsiniz.

4) oynayamazsiniz

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.