Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.852
Cevap
572
Favori
1.619.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hknf8

Hocam otomatik olarak hesabından para çekiyor her 3 aylık bittiğinde yine para çekiyor.Hesap ayarlarından otomatik para ekleme seçeneğini kapatman lazım.

Tamam ama PSN'e kayitli herhangi bir kredi-debit karti numaram yok.Tum PSN servislerini PSN card kullanarak satin aliyordum.

Ilginc.
  • Ayın 25'i oldu hala ses seda yok. Yine dandik oyunlar gelirse hayal kırıklığı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Arkadaslar benim cok farkli bir durumum var.Bunun hakkinda ayri konu acsam mi,acmasam mi ;'' ulan oyna gitsin iste ne diye kurcaliyorsun '' diye kendime sorarken,sizlere danismazsam catlayacagim artik.

Ben PS4'mu Subat ayinda aldim.Subat ayinda ayrica 3 aylik PLus paketi de aldim.3 ayluk Plus uyelim aylar once bitti ama ben halen online oyun oynamaya ve Plus urunlerini bedava indirmeye devam ediyorum.PSN'de bug mi oldu,bir hata var da benim uyeligimi gozden mi kacirdilar ne oluyor anlamadim.Subat ayinda aldigim 3 aylik uyelik halen devam ediyor.Daha sonra basima bir is gelsin istemiyorum.Aramizda buna benzer birsey yasayanlar var mi merak ediyorum ?

Dun aksam da bir arkadaş plus bitti ama plus oyunlarini oynuyorum yazmisti. Demek ki ya bir sorun var ya da ozellikler degisti tepe tepe oynayin bence.

Buraya yazdik ya bu aksam kesin kesilir artik Plus uyeligi

Bence de bir hata var.Sonra basimiza bir is acmasinlar da benim korkum o

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    O zaman kurcalamayın hocam madem kayıtlı kredi kartıda yokmuş sıkıntı olmaz yardırın gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus üyeliği bittiği zaman. online oynamak isterseniz 2 gün ücretsiz oynama seçeneği sunuyor.
  • Ay sonuna geldik hala çıt yok. Hayırlısı bakalım bomba mı patlıyacak nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driveclub veya knack gelirse sasirmam

• Knack isteriz

• Ay sonu geldi halen duyurmadilar hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Ay sonu geldi halen duyurmadilar hayret

Her ayın son çarşamba günü duyurup, takip eden ayın ilk çarşamba günleri de oyunları veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Her ayın son çarşamba günü duyurup, takip eden ayın ilk çarşamba günleri de oyunları veriyorlar.

Yani bu ayın 30 unda duyuracaklar 6 ağustosdada oynayacak mıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Yani bu ayın 30 unda duyuracaklar 6 ağustosdada oynayacak mıyız

Evet. Muhtemelen öyle olacaktır.

• O ay canları nasıl isterse o hafta yeniliyorlar plus oyunlarını. Ben 22-23 ünde duyurulupta 29-30 unda oyunların değiştiği zamanları da bilirim.
  • Arkadaslar plus uyeligi ile verilen oyunu silsek sonra tekrar ucretsiz indirip oynayabiliyor muyuz ?

• ÇAKIR_41 kullanıcısına yanıt
    Bir kere indirdikten sonra plus üyeliğiniz boyunca sizin olur o oyun. Plus üyeliğiniz bitince üyeliğinizi yenileyerek oynamaya devam edebilirsiniz

• Saol hocam cevap için. 14 gun deneme bitsin 1 yillik yenileyecegim inşallah. Ama hala kararsizim tr mi us mi konusunda.

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    +24 saaat uzatma hakkın daha var diye biliyorum,sanırım o.
  • Lego marvel ve worms verse kafi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfshade1989

+24 saaat uzatma hakkın daha var diye biliyorum,sanırım o.

inşallah öyledir bir zevkle oynayam
  • Hala neyi bekliyorlar acaba ağustos ayının oyunlarını açıklamak için? Neredeyse son güne kadar beklettiler insan hevesleniyor acaba iyi bir şey mi gelecek diye. İki tane dandik oyun verip geçerlerse yine ne deriz bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.