Şimdi Ara

PS4 PSN'e para ekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; bir arkadaşım ps4 üzerinden 9 eylülde psn plus + watch dogs aldı. Fakat aynı kart hiç bir şekilde bilgileri değiştirilmediği halde şu an para yüklenmeye çalışırken hata veriyor. ''Kayıtlı kredi kartı bilgileri geçersiz'' uyarısı alıyor. Herşeyi denedi adresi 20 defa kontrol etti, 4-5 farkılı kredi kartı denedi ama olmadı. Yardım ederseniz seviniriz.

• Bu surekli olan bir sorun 2-3 gun bekleyip tekrar deneyin. buyuk ihtimal sony bloke etmistir cok denediginiz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 29 Eylül 2014; 22:06:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir sistem kullanıyorlar anlamıyorumbendeki kartı da kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Bu surekli olan bir sorun 2-3 gun bekleyip tekrar deneyin. buyuk ihtimal sony bloke etmistir cok denediginiz icin.

Hocam doğrudur olabilirde ilk denemeyi reddetmesi bile saçma değil mi? Sonuçta aynı kartla aynı ay alışveriş yapılmış.
  • ben de bu yüzden injustice i 40 liraya alamamıştım . Bunu nasıl düzeltmiyorlar bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathie

quote:

Bu surekli olan bir sorun 2-3 gun bekleyip tekrar deneyin. buyuk ihtimal sony bloke etmistir cok denediginiz icin.

Hocam doğrudur olabilirde ilk denemeyi reddetmesi bile saçma değil mi? Sonuçta aynı kartla aynı ay alışveriş yapılmış.

Sacmada hocam tr psn ilk defa boyle bir hata vermedigi icin sasirmadim.bir cok kisi bende dahil bu sorunu yasadik.tek care beklemek hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathie

quote:

Sacmada hocam tr psn ilk defa boyle bir hata vermedigi icin sasirmadim.bir cok kisi bende dahil bu sorunu yasadik.tek care beklemek hocam

Eyvallah sağolasın yinede.
  • İninal kart alın çalışıyor o sorunsuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.