Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
469.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

Bir primary ve secondary hesabın daha önce başkaları tarafından kullanılmış olması birşey fark ediyormu

Fark etmez.
    Sadece şifreyi vs ne kadar çok kişi bilirse çalınma riski o derece yükselir.

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

arkadaşlar birşey sorcam iki kişiyle kardeşlik yaptık diyelim ikimiz aynı anda online oynayabiliyozmu

Aynı hesaba aynı anda girmedikten sonra her türlü oynanır.

Aynı hesaptan kastım: Mesela "SonySQNY" adlı PSN hesabında sen ve kardeşlik yaptığın kişi aynı anda online olmayacak.

Zaten daimi kardeşlikte herkes kendi ana hesabında oynar.
    Klasik kardeşliktede Primary hak sahibi kendi hesabında oynar, Secondary hak sahibi ise mecbur bu hesaptan oynar.

Sözün özü: Hiç bir şekilde bir PSN hesabı ile aynı anda online olmak gerekmiyor.

Hatırlatma: Ey Secondary hak sahipleri, eğer Secondary haklı hesabınızdaki oyunda lokal coop modu varsa, "DS4 YÖNTEMİ" ile kendi ana hesabınızda oynayabilirsiniz.

Detaylar ilk sayfada.

I-C-O coşuyorsun helal olsun yazılarını hep okuyorum sayende temel bilgilerden sınıfta kalmıcaz forum olarak

• quote:

quote:

arkadaşlar birşey sorcam iki kişiyle kardeşlik yaptık diyelim ikimiz aynı anda online oynayabiliyozmu

kimse bilmiyormu

Cevap verdim ya yukarıda. Gereksiz detaya girdiğimden anlamadın sanırım.

Sözün özü: Oynanır tabii ki.

quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

I-C-O coşuyorsun helal olsun yazılarını hep okuyorum sayende temel bilgilerden sınıfta kalmıcaz forum olarak

İşinize yarıyorsa, kardeşliğin detaylarını kapmanıza yardımcı oluyorsam ne mutlu bana.

Teşekkür ederim.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    cevap vermişsin görmedim alıntı yapmamışsın belki ondan göremedim cevap için tşkler
  • quote:

cevap vermişsin görmedim alıntı yapmamışsın belki ondan göremedim cevap için tşkler

Ne demek.
    Toplu alıntı yapınca bazen bildirim gitmiyor, bende toplu alıntı yapmıştım, ondandır.
  • Bu DS4 yöntemi çok sağlıklı birşey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

Bu DS4 yöntemi çok sağlıklı birşey mi ?

"Lokal" kelimesinin anlamı.

Secondary hesaptaki aynı ekran üzerinden beraber oynanan lokal coop oyunlarda (mesela Fifa, COD vs) DS4 yöntemi çalışıyor.
    />

Şimdiye dek hiç bir problem olmadı.

• quote:

quote:

Bu DS4 yöntemi çok sağlıklı birşey mi ?

"Lokal" kelimesinin anlamı.

Secondary hesaptaki aynı ekran üzerinden beraber oynanan lokal coop oyunlarda (mesela Fifa, COD vs) DS4 yöntemi çalışıyor.
    />

Şimdiye dek hiç bir problem olmadı.

Teşekkür Ederim

• quote:

Teşekkür Ederim

Rica ederim, gönül rahatlığı ile "DS4 Yöntemi"ni kullanabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

teşekkürler

Ne demek, rica ederim.

hocam anladığım kadarıyla primary oyunu satın alan kişi kendi ana hesabına istediği kadar oyun yüklüyebiliyor 2. bir hesap açmadan gb ı yettiği kadar? isterse secondary hesabını başkasına devrediyor ama o kişi 2. bir kulanıcı adı altında açıp oyunu indiriyor doğrumu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

hocam anladığım kadarıyla primary oyunu satın alan kişi kendi ana hesabına istediği kadar oyun yüklüyebiliyor 2. bir hesap açmadan gb ı yettiği kadar? isterse secondary hesabını başkasına devrediyor ama o kişi 2. bir kulanıcı adı altında açıp oyunu indiriyor doğrumu???

Primary hak sahibi, hesaptaki mevcut tüm oyunları PS4'ündeki istediği hesabında oynayabiliyor. Yani GB ile ilgisi yok.

Secondary hak sahibi ise hesaptaki mevcut tüm oyunları bu hesaptan oynayabiliyor. Yani oyunları PS4'ündeki istediği hesaplarda oynayamıyor. (Lokal coop oyunlarda DS4 Yöntemi sayesinde Secondary hesaptaki oyunlar istediğiniz hesapta çalışır)

Primary hesabı alan Secondary hakkı başkasına devretmiyor. Eğer hesabı komple (Primary + Secondary) satın aldıysan Secondary hakkı satabilirsin.

• Secondary oyunun belli bir süreye kadar oynanması diye birşey varmı? , sony destek i arayıp kardeşliği sordum ,pek bilgisi yoktu, psn deki oyunlar belli bir süreye kadar oynanır dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 19 Mayıs 2014; 19:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadarda takıntılı olmamak lazım, ben oyuna bakıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

Bu kadarda takıntılı olmamak lazım, ben oyuna bakıyım

Kardeslik resmi bisey degildir dostum onlarin bilmemesi dogal yani.

• quote:

quote:

Primary hak sahibi, hesaptaki mevcut tüm oyunları PS4'ündeki istediği hesabında oynayabiliyor. Yani GB ile ilgisi yok.

Secondary hak sahibi ise hesaptaki mevcut tüm oyunları bu hesaptan oynayabiliyor. Yani oyunları PS4'ündeki istediği hesaplarda oynayamıyor. (Lokal coop oyunlarda DS4 Yöntemi sayesinde Secondary hesaptaki oyunlar istediğiniz hesapta çalışır)

Primary hesabı alan Secondary hakkı başkasına devretmiyor. Eğer hesabı komple (Primary + Secondary) satın aldıysan Secondary hakkı satabilirsin.

önemli olan oyunu oynamak değilmi çok üstünde durmuşsunuz istediği hesapta oynar primary hakkı olan kişiler diye, iyide bunun ne gibi bir avantajı varki? ben secondary olarak bir oyun aldım bugün açtığım yeni kullanıcı üzerinden oynucam oyunu

yani ps4 ü açıp oyunun olduğu kullanıcı hesabını tıklamak çokmu zor:))) niye bu kadar önemliki kişinin istediği hesaptan istediği oyunu oynayabilmesi???

bence asıl bunun nedenini anlatmalısınız biz olayı kavrıyamıyanlar için

birde gb ile niye alakası yok sonuçta oyunu indiriyorsun makineye 500 gb lık yer var makinende

teşekkürler şimdiden

• quote:

quote:

Ne demek.
    Toplu alıntı yapınca bazen bildirim gitmiyor, bende toplu alıntı yapmıştım, ondandır.

hocam şimdi sonuç olarak arkadaşımla ben psn hesabı ve ps4 alsak ve gerekli yöntemleri uygulasak arkadaşın aldığı oyunu ben,benim aldığım oyunu arkadaşım sorunsuz,aynı anda tüm ek özellikleri ve dlc leriyle beraber oynayabilecek miyim?

• Ben bi arkadaşımla fifayı ortak almak istiyorum bir başka arkadaşımla da watch dogsu ortak almayı istiyorum bu nasıl olacak?
    teşekkürler
  • quote:

önemli olan oyunu oynamak değilmi çok üstünde durmuşsunuz istediği hesapta oynar primary hakkı olan kişiler diye, iyide bunun ne gibi bir avantajı varki? ben secondary olarak bir oyun aldım bugün açtığım yeni kullanıcı üzerinden oynucam oyunu

yani ps4 ü açıp oyunun olduğu kullanıcı hesabını tıklamak çokmu zor:))) niye bu kadar önemliki kişinin istediği hesaptan istediği oyunu oynayabilmesi???

bence asıl bunun nedenini anlatmalısınız biz olayı kavrıyamıyanlar için

birde gb ile niye alakası yok sonuçta oyunu indiriyorsun makineye 500 gb lık yer var makinende

teşekkürler şimdiden

Oyuncuların büyük bir kısmı saveler, trophyler ve dahası için kendi ana hesaplarında oynamak ister. Primary bunu sağlıyor işte.
    Çoğunluk ne idüğü belirsiz, öylesine açılmış bir kardeşlik hesabına mahkûm oyunu oynamak istemez.

Yani mesele "uff hsabı sçmye çk üşeniorm .s.ss" meselesi değil.

GB'ın hesaplarla ilgisi yok, kardeşlikle de ilgisi yok. Primary ve Secondary haktaki oyunlar aynı boyut. Cihaz 500 GB, Allah ne verdiyse yükle.

mfatih85

Sony gil Plus'ın verdiği bedava oyunları, Plus üyeliğin süresince oynayabilirsin demiştirler.

Secondary hesaptaki oyunlar da sınırsız çalışır. Süre kısıtlaması yok.

quancore

Evet, kesinlikle.

erim67

Her ayrı kişiyle kardeşlikte yeni hesap açıp kardeşlik yapacaksınız.
    Fifa'yı ayrı hesaptan, Watch Dogs'ı ayrı hesaptan alacaksınız.

• Cok guzel bir rehber olmus elinize saglik.benim de bir sorum olucakti.

Daimi kardeslik yapmayi dusunuyorum ancak benim hesabim tr psn ve ben oyunlarimi us psn den almayi dusunuyorum..kardeslik yapicagim arkadas da tr psn..ikimizde oyunlari kendi psn hesabindan nasil sorunsuz oynar/oynayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüyendisAdayı -- 20 Mayıs 2014; 6:39:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • I-C-O bizi disco ya gotur

• quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Cok guzel bir rehber olmus elinize saglik.benim de bir sorum olucakti.

Daimi kardeslik yapmayi dusunuyorum ancak benim hesabim tr psn ve ben oyunlarimi us psn den almayi dusunuyorum..kardeslik yapicagim arkadas da tr psn..ikimizde oyunlari kendi psn hesabindan nasil sorunsuz oynar/oynayabilir mi?

Teşekkür ederim.

İkinizinde ana hesapları Amerika PSN değilse, maalesef Amerika PSN'den daimi kardeşlik yapmanız mümkün değil. Eğer illa ki birbirinizle daimi kardeş olacaksanız el mahkûm gönül kahkül Türkiye PSN'den oyunları almak zorundasınız.

Not: Daimi kardeşlik sadece ana hesaplarınızla olur.

quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

I-C-O bizi disco ya gotur

Hadi
    bağğylar diskoya.
    />

Yalnız ben oradaki kızlarla ilgilenmem.
    />
    Duygusuz ilişkiye karşıyım. Kız beni gerek çok sevecek, isteyecek, benim için heyecanlanacak, içki içmeyecek, küfür etmeyecek, çoğu kız gibi lez eğilimleri göstermeyecek, kişiliği sağlam ve hanım hanımcık olacak.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.