Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
469.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pudinkk

hocam o zaman secondary hesap alanlar devamlı primary hesabın oynamadığı zamanlarda mı oynuyor?

gece 3-4 gibi saati kurup kalkıyor mu yani nedir :D

watch dogs alıcaz diyelim

primary hesap da online oynamak istiyor ,ben de watch dogs alınan hesaba secondary olarak girdim(tabiki o hesabın bilgilerini kullanarak).

primary hesap nasılsa kendi ana psn hesabından da oynayabildiğinden dolayı açıyor kendi devamlı kullandığı psn hesabını online a giriyor

secondary hesap da satın aldığı watchdogs@gmail.com hesabına giriyor oradan online oynayamıyor mu yani?

ps4 hayallerim suya düşebilir bu cevabınızın durumuna göre

Şimdi şöyle anlatayım. Klasik kardeşlik:

Burada yeni bir hesaptan oyun alınır. Biri Primary, diğeri ise Secondary kullanır.
    Primary hakkı alan oyunu kendi hesabına girer oynar. Secondary hakkı alan ise bu hesaptan oynar zaten. (Secondary haktaki oyunda lokal coop var ise, 'DS4 Yöntemi' sayesinde başka hesapta da oynanabilir)

Daimi kardeşlik:

Burada herhangi birinizin ana hesabı ile oyun alınır. Mesela senin ana hesabından alındı farzedelim.
    Senin hesabın kardeşinde Primary olacak. Böylece kardeşin oyunu kendi hesabına girip oynayabilecek.

Senin hesabın sende Secondary olacak ve oyunu bu hesaptan oynamak zorundasın. Zaten hesap senin ana hesabın olduğundan buradan oynamak istersin.

Yani okumuş olduğun gibi kardeşlikte kimse bir hesaba beraber girmiyor. Öyle bir şey yok. Zaten girerseniz çakışıp düşersiniz.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    şimdi iyi anladım.

teşekkürler hocam.

o zaman secondary hesaplarla da online oyunlar oynanabiliyor sorunsuz olarak,sadece trophy kazanılamıyor ve kendi hesabın olmadığı için online level kasmak falan anlamsız oluyor

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

şimdi iyi anladım.

teşekkürler hocam.

o zaman secondary hesaplarla da online oyunlar oynanabiliyor sorunsuz olarak,sadece trophy kazanılamıyor ve kendi hesabın olmadığı için online level kasmak falan anlamsız oluyor

teşekkürler

Aynen öyle.
    Rica ederim. Ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldoq

Öncelikle teşekkür ederim yazı için sorum şu

Primery hesabı olan kişin plus hesabı olsun , daimi kardeşi olan diğer hesabdaki kullanıcı plusdan faydalanıp 3. Bir hesabdaki (ikis
    Ylede herhangi bir bağı yok ) kişi ile online maç yapabilirmi ?

Rica ederim.

Daimi kardeşlikte bir kişi hesabı Primary, öbür kişi ise Secondary yapar. Hesapta Plus var ise, Primary olan kişi, PS4'ündeki her hesap ile online oyun oynayabilir.
    Secondary olan kişi ise Plus'tan sadece bu hesabından faydalanabilir. Yani PS4'ündeki diğer hesaplar ile online oyun oynayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: buldoq

Tamam secındry hesabı ile zaten şöle izha edeyim

Oğuzun prımary plus hesabı var hakanı daimi kardeşi yapdı ve secondry . Hakan (hakanda plus yok) oğuzun Plus dan yararlanıor . Peki primary plus olan burak hakan ile online fifa oynarmı ? Oynarsa oğuzun online olması şartmı ?( hakanın oğuzun plusdan faydanlaması için )

Evet, tabii ki oynar.
    Oğuz'un online olması vs hiçbir şey şart değil.
  • Ico merhaba usta bir sorum olacakti cevaplarsan sevinirim . Benim makinede ana hesap us psn. Plus kullanmiyorum. Simdi child of lighr oyununu indirmek icin tr kredi karti kullandigim icin tr psn actim. Bu hesaptan indirdigim oyunu. Internet olmasa da , ana hesabim yani us hesaptan oynayabilir miyim , trophyler us psnde acilir mi ? Tesekkurler , bir de ben tr psni primary yapsam us psn i secondary. Sadece makineyi actigimda secicem yine us psn i degil mi tek fark bu. Tr psnden indirip primary olarak. Konsolu actigimda us psn secip rahatca oynayacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorosman -- 31 Mayıs 2014; 23:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya aslinda bu konu da olan bize oluyor (psn'den oyunu satin alana). Neden diye sorarsaniz, sonucta sekundary biz oluyoruz ve farkli account ile (mesela kardesinde ps4'de oynuyor o oyunu) oynayamiyoruz. Verdigin arkadasin istedigi accountla oynuyor. Ister kendisi, ister biraderi, isterse enistesi. Dogru anladim degil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

Ico merhaba usta bir sorum olacakti cevaplarsan sevinirim . Benim makinede ana hesap us psn. Plus kullanmiyorum. Simdi child of lighr oyununu indirmek icin tr kredi karti kullandigim icin tr psn actim. Bu hesaptan indirdigim oyunu. Internet olmasa da , ana hesabim yani us hesaptan oynayabilir miyim , trophyler us psnde acilir mi ? Tesekkurler , bir de ben tr psni primary yapsam us psn i secondary. Sadece makineyi actigimda secicem yine us psn i degil mi tek fark bu. Tr psnden indirip primary olarak. Konsolu actigimda us psn secip rahatca oynayacagim

Merhaba.
    Geç cevap için kusura bakma, internetimde sorun oldu. Türkiye PSN'i de, Amerika PSN'i de PS4'üne aynı anda Primary yapabilirsin.
    Primary haktaki oyunu oynamak için internet gerekmez. Secondary haktaki oyunu oynamak için ise internet şarttır.

sakulta8585

Daimi kardeşlikte oyunları kim kendi ana hesabı ile alırsa Secondary oluyor ve tüm oyunları o ana hesabında oynuyor. (E zaten ana hesabı olduğu için problem yok )

Daimi kardeşliğin diğer ortağı ise Primary oluyor. Oyunları istediği hesaptan oynayabiliyor. (O da ana hesabını seçip oynar)

buldoq

Ara sıra olur o hatalar. PSN'i kapat aç düzelir.

• Bölge değiştirme gelmezse benimle kimse sterlin ile oyun almak istemeyecek sanırım PS4'te :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bölge değiştirme gelmezse benimle kimse sterlin ile oyun almak istemeyecek sanırım PS4'te :)

Hemde Sterlin ha? Of, of, of.
    Yıllardır bekliyoruz şu PSN bölge değiştirmeyi, gelmedi de gelmiyor. Gerçi ben artık Amerika PSN'i kabullendim, alıştım.

Tek sorunum bazı oyunlarda şanlı tarihli
    Türk Bayrağımız yerine dünyayı sömüren Amerika Bayrağı'nın gözükmesidir.

/>
    />

• Cevabin icin sag ol usta gec mec ne demek tesekkurler ben sordugum gun indirdim dayanamadim zaten tr psn primary yaptim indirdim us hesabimda rahatca oynuyorum sikinti olmuyormus deneme yanilma oldu bundan sonra da trden indiririm artik

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

Cevabin icin sag ol usta gec mec ne demek tesekkurler ben sordugum gun indirdim dayanamadim zaten tr psn primary yaptim indirdim us hesabimda rahatca oynuyorum sikinti olmuyormus deneme yanilma oldu bundan sonra da trden indiririm artik

Eyvallah, hayırlı olsun. İyi oyunlar.
  • Hocam ben şahsen tr dublajlı oyunları tr psn den alıyorum ıngılızce oyunları us psn den alıyorum.
    Örnek watch dog ingilizce oyun tr psn de 179 tl us psn de 120 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Hocam ben şahsen tr dublajlı oyunları tr psn den alıyorum ıngılızce oyunları us psn den alıyorum.
    Örnek watch dog ingilizce oyun tr psn de 179 tl us psn de 120 tl

En iyi yöntem bu.

Türkçe oyun Türkiye PSN'den alınmalı. Türkçe ziyan edilmemeli.
    Konuyla ilgili şiir yazacaktım ama yorgun olduğumu ve şu an düzgün kelime seçemeyeceğimi hatırladım.

Smiley test.
    />

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    konu için çok teşekkürler bayağı faydalı oldu. Tek sorun güvenli bir kişi bulmak..:)

Konu dışı olacak biraz ama TR dublajlı oyunları nasıl takip ediyorsunuz? yani hangi oyunlarda TR dublaj var? Bende sizler gibi düşündüğüm için ondan konu arasına girip sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

konu için çok teşekkürler bayağı faydalı oldu. Tek sorun güvenli bir kişi bulmak..:)

Konu dışı olacak biraz ama TR dublajlı oyunları nasıl takip ediyorsunuz? yani hangi oyunlarda TR dublaj var? Bende sizler gibi düşündüğüm için ondan konu arasına girip sorayım dedim.

Rica ederim, ne mutlu.

Türkçe dublaj oyun çıktığı zaman zaten haberleri yapılıyor, forum yıkılıyor. Şu an eksiğim yoksa:

Killzone: Shadow Fall
    Infamous: Second Son
    Knack

Türkçe dil destekli.
    Driveclup'te Türkçe gelecek.

Tabii bu oyunlar tek değil. Büyük bir ihtimâl daha pek çok Playstation Exclusive oyun Türkçe gelecektir.

• Hocam; şimdi ben arkadaşımın ps4une kendi hesabımı primary yaptım, odan kendi hesabını bende primary yaptı, böylece ikimizinde ana hesapları secondary oldu.

Benim kendi hesabım secondary olduğundan ben oyunları internetsiz oynayamayacakmıyım? Anladığım kadarıyla sürekli internetin olması gerekiyor.

Oyunları multiplayer da karşılıklı oynamak istiyoruz, bunun için psn+ gerekiyor, bir hesaba psn+ alırsak ikimizde bu psn+ hesabından faydalanabiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Hocam; şimdi ben arkadaşımın ps4une kendi hesabımı primary yaptım, odan kendi hesabını bende primary yaptı, böylece ikimizinde ana hesapları secondary oldu.

Benim kendi hesabım secondary olduğundan ben oyunları internetsiz oynayamayacakmıyım? Anladığım kadarıyla sürekli internetin olması gerekiyor.

Oyunları multiplayer da karşılıklı oynamak istiyoruz, bunun için psn+ gerekiyor, bir hesaba psn+ alırsak ikimizde bu psn+ hesabından faydalanabiliyormuyuz?

1) Evet, doğru ama sadece birinizin hesabı yeterli daimi kardeşlikte. Yani sadece senin hesabının arkadaşında Primary, haliyle sende ise Secondary olması yeterli.

2) Secondary hesapta internet şart maalesef.

3) Evet, senin ya da arkadaşının "daimi kardeşlik" ana hesabına Plus alarak ikinizde faydalanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Hocam; şimdi ben arkadaşımın ps4une kendi hesabımı primary yaptım, odan kendi hesabını bende primary yaptı, böylece ikimizinde ana hesapları secondary oldu.

1) Evet, doğru ama sadece birinizin hesabı yeterli daimi kardeşlikte. Yani sadece senin hesabının arkadaşında Primary, haliyle sende ise Secondary olması yeterli.

2) Secondary hesapta internet şart maalesef.

3) Evet, senin ya da arkadaşının "daimi kardeşlik" ana hesabına Plus alarak ikinizde faydalanabilirsiniz.

Hocam cevabınız için teşekkürler, bir sorum daha var, secondary hesabın dezavantajı sadece internet gerektirmesi mi? (başka bir dezavantajı varmı)

İnternetsiz bir yerde kendi hesabımı kendi makinemde primary yapabilir miyim?

• quote:

Hocam cevabınız için teşekkürler, bir sorum daha var, secondary hesabın dezavantajı sadece internet gerektirmesi mi? (başka bir dezavantajı varmı)

İnternetsiz bir yerde kendi hesabımı kendi makinemde primary yapabilir miyim?

Ne demek. Rica ederim.

-Bir dezavantajıda Secondary haklı hesaptaki oyunları sadece o hesaptan oynama zorunluluğu ama daimi kardeşlikte bu bir dezavantaj değil. Sonuçta ana hesabın, tabii ki bunda oynayacaksın oyunları.

-Hesabın kardeşlik yaptığın kişide Primary olacağından, internetsiz ortamda da hesabı kendi PS4'üne Primary yapamazsın.
    Mis gibi fantezini suya düşürdüm, kusura bakma.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.