Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
472.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necroph

Hocam klasik kardeslik yapinca,primary hesap baskasi tarafindan kullanilirken secondary hesaptaki kullanici kendini primary yapabilir mi?

Maalesef.

1 adet Primary ve 1 adet Secondary olur.

Ama sorduğun hırsızlık hakkındaysa; Secondary sahibi hesabı internetten deactivate edip hesabı ele geçirebilir. Tam terside olur, yani Primary sahibide şifre ve e-maili değiştirerek ele geçirebilir.

Bu da PSN hesabını internetten deactivate etme rehberim:

http://forum.donanimhaber.com/m_51968422/f_//tm.htm#51968422

(Sayemde çok kişi öğrendi ve maalesef çok hesap hırsızı yetişti. )

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Hocam klasik kardeslik yapinca,primary hesap baskasi tarafindan kullanilirken secondary hesaptaki kullanici kendini primary yapabilir mi?

Maalesef.

1 adet Primary ve 1 adet Secondary olur.

Ama sorduğun hırsızlık hakkındaysa; Secondary sahibi hesabı internetten deactivate edip hesabı ele geçirebilir. Tam terside olur, yani Primary sahibide şifre ve e-maili değiştirerek ele geçirebilir.

Bu da PSN hesabını internetten deactivate etme rehberim:

http://forum.donanimhaber.com/m_51968422/f_//tm.htm#51968422

(Sayemde çok kişi öğrendi ve maalesef çok hesap hırsızı yetişti. )

Anladim,yani varsayalim ben klasik kardeslik yapiyorum.primary hesap bende secondaryi satiyorum.sattigim kisi primaryi hakki eline gecirebiliyor ve benim primary olan hesabimi secondary yapabiliyor,doğru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Anladim,yani varsayalim ben klasik kardeslik yapiyorum.primary hesap bende secondaryi satiyorum.sattigim kisi primaryi hakki eline gecirebiliyor ve benim primary olan hesabimi secondary yapabiliyor,doğru mudur?

Kişi niyeti bozmuşsa ve internetten deactivate etme hakkı yerindeyse (internetten deactivate 6 ayda 1 oluyor) yapabiliyor, evet.
  • quote:

quote:

Kişi niyeti bozmuşsa ve internetten deactivate etme hakkı yerindeyse (internetten deactivate 6 ayda 1 oluyor) yapabiliyor, evet.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.makineye hesabı kurarken verdiği hata.
     PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi)
  • quote:

Tesekkurler

Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

2.makineye hesabı kurarken verdiği hata.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/381567/d7b3a4be-e7f9-4b29-810d-b809d3174c4c.jpg

Birinci PS4'te hesap Primary ise, ikinci PS4'te Primary olmaz.

Hesabı girerkende yeni Kullanıcı açman gerek.

• Ds4 yöntemi thief'de işe yarıyor mu acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ds4 yöntemi thief'de işe yarıyor mu acaba.

Oyunda local coop yok, yaramaz.

Hatta oyun çıktığı zamanlar bazı arkadaşlar test etmişti. Sonuç: hüsran.
  • quote:

quote:

Tesekkurler

Rica ederim.

quote:

2.makineye hesabı kurarken verdiği hata.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/381567/d7b3a4be-e7f9-4b29-810d-b809d3174c4c.jpg

Birinci PS4'te hesap Primary ise, ikinci PS4'te Primary olmaz.

Hesabı girerkende yeni Kullanıcı açman gerek.

Yeni kullanıcı açarken yapıo zaten.Arkadaş hesabı deaktif etmesine rağmen yine aynı hatayı verdi.

• quote:

Yeni kullanıcı açarken yapıo zaten.Arkadaş hesabı deaktif etmesine rağmen yine aynı hatayı verdi.

Allah Allah? Bu hatayı ilk görüşüm, bir bakayım internete karşılaşan olmuş mu?
  • quote:

quote:

Allah Allah? Bu hatayı ilk görüşüm, bir bakayım internete karşılaşan olmuş mu?

ico baba bitek sen çözersin bunu göster kudretini :D
  • Ayrıntılı anlatımınız için teşekkür ederim. Kafamdaki bir çok soru aydınlandı.

Yalnız size bir sorum var. Kardeşlik kurmak istediğim arkadaşımın 2 hesabı var. Bu arkadaş, ana hesabında Psn'den oyun alıp diğer hesabından (oyun oynadığı hesap) bu oyunları oynuyor. Bu arkadaşın oyunları satın aldığı hesabı, kendi makinemde primary yaparsam bende aynı oyunları oynayabilirmiyim. Ve arkadaşımda oyun oynadığı diğer hesabından bu oyunları oynamaya devam edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aldueren -- 30 Haziran 2014; 11:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

Ayrıntılı anlatımınız için teşekkür ederim. Kafamdaki bir çok soru aydınlandı.

Yalnız size bir sorum var. Kardeşlik kurmak istediğim arkadaşımın 2 hesabı var. Bu arkadaş, ana hesabında Psn'den oyun alıp diğer hesabından (oyun oynadığı hesap) bu oyunları oynuyor. Bu arkadaşın oyunları satın aldığı hesabı, kendi makinemde primary yaparsam bende aynı oyunları oynayabilirmiyim. Ve arkadaşımda oyun oynadığı diğer hesabından bu oyunları oynamaya devam edebilir mi?

Ne mutlu, rica ederim.

Arkadaşının oyun aldığı hesabı kendi PS4'üne Secondary olarak kurarsan eğer, oyunları bu hesap üzerinden oynayabilirsin. Maalesef oyunları ana hesabına geçip oynayamazsın.

Daimi kardeşlik için, yani oyunları beraber alıp kendi ana hesaplarınızda oynamak için oyunları birinizin ana hesabından (oyun oynayıp, trophy kasıp, arkadaş eklediğiniz hesap) almalısınız.

quote:

Fetihlerin Fatih'i 6. Murat gibi hissettim.

"Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz."
    />

Hataya bakıyorum da, acaba ilgili PS4'e o hesap zaten hali hazırda kurulmuş olmasın?
    Hali hazırda kurulu olduğu için de tekrar kurmaya çalışınca bu hatayı veriyordur. İnsanlık hali sonuçta.

• quote:

quote:

Ayrıntılı anlatımınız için teşekkür ederim. Kafamdaki bir çok soru aydınlandı.

Ne mutlu, rica ederim.

Arkadaşının oyun aldığı hesabı kendi PS4'üne Secondary olarak kurarsan eğer, oyunları bu hesap üzerinden oynayabilirsin. Maalesef oyunları ana hesabına geçip oynayamazsın.

Daimi kardeşlik için, yani oyunları beraber alıp kendi ana hesaplarınızda oynamak için oyunları birinizin ana hesabından (oyun oynayıp, trophy kasıp, arkadaş eklediğiniz hesap) almalısınız.

quote:

Fetihlerin Fatih'i 6. Murat gibi hissettim.

"Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz."

Hataya bakıyorum da, acaba ilgili PS4'e o hesap zaten hali hazırda kurulmuş olmasın?
    Hali hazırda kurulu olduğu için de tekrar kurmaya çalışınca bu hatayı veriyordur. İnsanlık hali sonuçta.

Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkürler. O vakit en azından şu anda aldığı oyunlar için dediğiniz yöntemi uygulamak gerekiyor.

@I-C-O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aldueren -- 30 Haziran 2014; 19:55:39 >

• quote:

Cevabınız için teşekkürler. O vakit en azından şu anda aldığı oyunlar için dediğiniz yöntemi uygulamak gerekiyor.

@I-C-O

Ne demek.
    Tavsiyem; eğer uzun süre beraber oyun alacaksanız en kısa zamanda birinizin ana hesabına geçip daima oradan alın.
  • Aynen tahmin ettiğiniz gibiymiş. Hesabı zaten eklemiş bir daha eklemeye çalışıyormuş. Oruç kafasına vurdu diyecem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Aynen tahmin ettiğiniz gibiymiş. Hesabı zaten eklemiş bir daha eklemeye çalışıyormuş. Oruç kafasına vurdu diyecem ama

Ramazan'dır, oruçtur, normaldir.

Tam tahmin ettiğim gibi. Herhangi bir konuda sorunu / merak ettiği / aklında soru işareti olan herkesi beklerim.

• güzel anlatım olmuş teşekkürler

secondary hesabı sattığımız birinin hesabı komple çalma riski varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

güzel anlatım olmuş teşekkürler

secondary hesabı sattığımız birinin hesabı komple çalma riski varmıdır

Ben teşekkür ederim.

Evet, maalesef var.
  • Merhaba bu ds yöntemi ile çalışan oyunların denendikçe listesini yapmak hoş olmaz mı acaba örnek : fifa 14 primary ve secondry haklarıda istediğimiz hesabımızla oynanabiliyor mesela bunun gibi diğer oyunlarıda listelesek bilmemiz açısından güzel olmaz mı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.