Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
470.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CastLowe

Merhaba bu ds yöntemi ile çalışan oyunların denendikçe listesini yapmak hoş olmaz mı acaba örnek : fifa 14 primary ve secondry haklarıda istediğimiz hesabımızla oynanabiliyor mesela bunun gibi diğer oyunlarıda listelesek bilmemiz açısından güzel olmaz mı

Hoş olur. Ama zaten belli hangi oyunlarda işe yarayıp yaramadığı.

Local oyunlarda işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Merhaba bu ds yöntemi ile çalışan oyunların denendikçe listesini yapmak hoş olmaz mı acaba örnek : fifa 14 primary ve secondry haklarıda istediğimiz hesabımızla oynanabiliyor mesela bunun gibi diğer oyunlarıda listelesek bilmemiz açısından güzel olmaz mı

Hoş olur. Ama zaten belli hangi oyunlarda işe yarayıp yaramadığı.

Local oyunlarda işe yarıyor.

evet hocam ama yinede her oyunu deneyemiyoruz mesela fifa 14 oynayan veya deneyen bir arkadaş , UFC almamış veya oynamamış olabilir şimdi UFC denediğimizde secondry hakkı ds yöntemi ile çalışıyormuş deneyen arkadaşlar var böyle böyle bir liste oluşturulabilir gibi sanki

• quote:

evet hocam ama yinede her oyunu deneyemiyoruz mesela fifa 14 oynayan veya deneyen bir arkadaş , UFC almamış veya oynamamış olabilir şimdi UFC denediğimizde secondry hakkı ds yöntemi ile çalışıyormuş deneyen arkadaşlar var böyle böyle bir liste oluşturulabilir gibi sanki

Doğrudur. Pratik ve güzel olur. Karışıklık olmadan bilen / bilmeyen kardeşliğini rahatlıkla yapabilir.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    Bu ds4 yöntemi bende olmuyor sanırım gecen nba2k14 te yaptim kupa kazandım ama kendi hesabima gelmedi kupa secondary hesaba gitti nerde yanlışlık yapıyorum acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel anlatım ve güzel bir konu. Fakat kardeşlik için güvenilir bir insan bulmak zor gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Bu ds4 yöntemi bende olmuyor sanırım gecen nba2k14 te yaptim kupa kazandım ama kendi hesabima gelmedi kupa secondary hesaba gitti nerde yanlışlık yapıyorum acaba?

Anlattığım gibi yaptıysan herşey doğru.

Bir daha denersen iyi olur. Olmazsa eğer bazı oyunlarda trophy Secondary hesaba gidiyordur demek.

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

Güzel anlatım ve güzel bir konu. Fakat kardeşlik için güvenilir bir insan bulmak zor gibi...

Teşekkür ederim.
    Doğrudur, tanıdık olmadıktan sonra güvenilir ortak bulmak biraz zor ama imkânsız değil.

• Sorum şu. Biz 4 kişiyiz. Ortak olarak 1 hesap alsak. Bütün oyunları bu hesaba indirsek. Bu ana hesabın bilgileri hepimizde olsa ve her birimizde de psn hesabı olsa. Hepimiz aynı oyunu oynayabilirmiyiz?
    Yada 4ümüzün tüm oyunları oynaması için önereceğiniz bir yol var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renatgad

Sorum şu. Biz 4 kişiyiz. Ortak olarak 1 hesap alsak. Bütün oyunları bu hesaba indirsek. Bu ana hesabın bilgileri hepimizde olsa ve her birimizde de psn hesabı olsa. Hepimiz aynı oyunu oynayabilirmiyiz?

4 kişinin tek hesabı paylaşması mümkün değildir.

Önereceğim yol bu:

İkişerli gruba ayrılın ve ana hesaplarınızla daimi kardeşlik yapın.

Örnek vereyim:

4 kişisiniz:

-Sen
    -Ceyhun
    -Memduh
    -Ramazan

İkişerli gruba bölünün. Mesela sen ile Ceyhun, Memduh ile Ramazan.
    Ya Ceyhun ya da sen oyunları birinizin ana hesabından alın. Böylece daimi kardeşlik yöntemiyle ikinizde oyunları ana hesaplarınızdan oynayabilirsiniz.

Memduh ile Ramazan'da oyunları ikisinden birinin ana hesabından alsınlar.
    Böylece daimi kardeşlik yöntemiyle ikiside oyunları kendi ana hesaplarından oynayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: renatgad

Sorum şu. Biz 4 kişiyiz. Ortak olarak 1 hesap alsak. Bütün oyunları bu hesaba indirsek. Bu ana hesabın bilgileri hepimizde olsa ve her birimizde de psn hesabı olsa. Hepimiz aynı oyunu oynayabilirmiyiz?

4 kişinin tek hesabı paylaşması mümkün değildir.

Önereceğim yol bu:

İkişerli gruba ayrılın ve ana hesaplarınızla daimi kardeşlik yapın.

Örnek vereyim:

4 kişisiniz:

-Sen
    -Ceyhun
    -Memduh
    -Ramazan

İkişerli gruba bölünün. Mesela sen ile Ceyhun, Memduh ile Ramazan.
    Ya Ceyhun ya da sen oyunları birinizin ana hesabından alın. Böylece daimi kardeşlik yöntemiyle ikinizde oyunları ana hesaplarınızdan oynayabilirsiniz.

Memduh ile Ramazan'da oyunları ikisinden birinin ana hesabından alsınlar.
    Böylece daimi kardeşlik yöntemiyle ikiside oyunları kendi ana hesaplarından oynayabilirler.

Yani ben ceyhun ile daimi kardeşlik yaptığım için ceyhun ile olan oyunlarda sorun yok. Ama Memduh'un aldığı oyunu ben oynamak istersem öyle bir şansım yok yanlış anlamadım değil mi?

• renatgad R kullanıcısına yanıt
    Evet ..Yani memduh hangi hesabı kullanıyorsa sana verdiklerini kendi sistemlerinden silmeleri lazım.
  • çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. İkincil hesap satıyorlar heryerde. O hesapları aynı anda birden fazla kişiye satılabiliyor diye zannediyordum.
  • Şimdi mesela ben kendi tr hesabımdan infamous'u aldım bitirdim.Ee sonra ben şimdi primary miyim? Satarken ne yapacağım oyunu indirdiğim psn-email(hesabımı mı?) onu şifresiyle mi vereceğim yoksa oyun için yeni bir mail hesabı açıp oyunu ordan alıp o hesabı mı vereceğim?Şimdi ben primary miyim neyim? Verdikten sonra ben bidaha oynayabilir miyim?

Edip:Bu arada primary-secondary nasıl yapıyoruz?

Sorular biraz karışık ve fazla olabilir kusura bakmayın hiçbir şey anlamadım da.(Aslında bunla alakalı bir video falan olsa süper olur satın alma,takas,kardeşlik, oynama hepsini içeren bir şey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile of Joker -- 8 Temmuz 2014; 17:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

Şimdi mesela ben kendi tr hesabımdan infamous'u aldım bitirdim.Ee sonra ben şimdi primary miyim? Satarken ne yapacağım oyunu indirdiğim psn-email(hesabımı mı?) onu şifresiyle mi vereceğim yoksa oyun için yeni bir mail hesabı açıp oyunu ordan alıp o hesabı mı vereceğim?Şimdi ben primary miyim neyim? Verdikten sonra ben bidaha oynayabilir miyim?

Sorular biraz karışık ve fazla olabilir kusura bakmayın hiçbir şey anlamadım da.(Aslında bunla alakalı bir video falan olsa süper olur satın alma,takas,kardeşlik, oynama hepsini içeren bir şey)

Öncelikle oyunu aldığın hesap ana hesabınsa kimseye verme. (Ana hesabı sadece güvendiğin can dostuna "daimi kardeşlik" ile verebilirsin.)

Eğer hesap komple seninse, yani oyun almak için açtıysan zaten Primary ve Secondary hakkıda sendedir.
    Satarken yapacağın şey şu:

Eğer hesap, PS4'ünde Primary hak olarak kayıtlıysa öncelikle deactivate edeceksin, akabinde de hesabın bulunduğu Kullanıcı'yı sileceksin.

Deactivate etmek için:

manuals.playstation.net
    Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir | PlayStation®4 Kullanım Kılavuzu
    http://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/settings/activation.html

Hesap, PS4'ünde Secondary hak olarak kayıtlıysa sadece Kullanıcı'yı silmen yeterli.

Alıcıya oyunu aldığın hesabın e-mail ve şifresini vereceksin. (Dediğim gibi ana hesabını kimseye verme. Daimi kardeş olacağın can dostun yoksa, her oyun için yeni hesap açıp öyle al) Hesabı satınca oyunları oynayamazsın.

renatgad

Rica ederiz.

• Anladım gibi. %100 anlamak için denemem lazım zaten.Yardımın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

Anladım gibi. %100 anlamak için denemem lazım zaten.Yardımın için teşekkürler.

Rica ederim.
    Anlamadığın yerleri çekinmeden sorabilirsin.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Ustadim merhaba

Oncelikle emegine saglik. Dediklerini yapmaya calisirken yasada m bir problemi yazmak isterim. Guvendigim bir arkadasin sifresini aldim. Kendisinin daha once online satn aldigi bir oyun vardi bu oyunu kendi ps4 ume indirdim. Ama sonra kendi hesabimdan girdigimde oyun gozukuyor. Ama resim üzerinde kucuk bir kilit var ve acmaya calistigimda yetkiniz yok seklinde bir hata aliyorum. Ayarlardan kendi psn hesabimi deactive yapip arkadasi ana hesap yaptim ama yinede olmadi. Kesin birseyi yanlis yapioruz ama bence siz ep birligiyle cozersiniz.
    Tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirst

Ustadim merhaba

Oncelikle emegine saglik. Dediklerini yapmaya calisirken yasada m bir problemi yazmak isterim. Guvendigim bir arkadasin sifresini aldim. Kendisinin daha once online satn aldigi bir oyun vardi bu oyunu kendi ps4 ume indirdim. Ama sonra kendi hesabimdan girdigimde oyun gozukuyor. Ama resim üzerinde kucuk bir kilit var ve acmaya calistigimda yetkiniz yok seklinde bir hata aliyorum. Ayarlardan kendi psn hesabimi deactive yapip arkadasi ana hesap yaptim ama yinede olmadi. Kesin birseyi yanlis yapioruz ama bence siz ep birligiyle cozersiniz.
    Tesekkurler...

Merhaba.
    Çok teşekkür ederim.

Öncelikle bir PS4'te aynı anda 16 farklı PSN hesabı Primary yapılabilir. Yani bir hesap girerken, başka bir hesabı deactivate etmeye gerek yok.

Arkadaşın ilgili hesabı kendi PS4'ünde deactivate yapsın. (Muhtemelen yap-a-mamıştır) Ardından sen hesabı kendi PS4'üne Primary olarak kur. Çalışması lazım.

• Peki aldigim diger bir hatada su.. Dedigin gibi arkadasin hesabini primary hesap yapmaya calistigimda "bu hesabi ana hesap yapamazsiniz baska bir psn hesabini ana hesap olarak kullaniyorsunuz" diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirst

Peki aldigim diger bir hatada su.. Dedigin gibi arkadasin hesabini primary hesap yapmaya calistigimda "bu hesabi ana hesap yapamazsiniz baska bir psn hesabini ana hesap olarak kullaniyorsunuz" diyor.

Hata şu olmasın "Bu hesabı ana hesap olarak kullanamazsınız. Hesap başka bir PS4'te ana hesap olarak aktif"

Başka bir hesap ile dene.
  • Çok güzel konu, sağol.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.