Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
470.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet yokken hesabı primary yapabiseydik iyiydi internet kesilirse primary hesaptaki oyunları oynayacağım ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, biraz kafam karıştı, yardımcı olursanınız sevinirim. :)

Şimdi BF4 oyunu, plus eklentiler vs. benim TR hesabımda fakat benim ana hesabım US. Arkadaşımla PS3te beraber klasik paylaşımla oynuyorduk. Şimdi arkadaş PS4 aldı ve BF4 oyununu benim TR hesaptaki PS4 yükseltme seçeneği ile yükseltti ve oynuyor.

Benim PS4 yarın geliyor kısmetse; ben TR hesabı mı 1. yapacam yoksa ana oynadığım hesabım olan US hesabını mı 1. hesap yapıcam...
  • konuyu açan arkadaşiyi anlatmış ta primary hesap nasıl açılır secondary hesap nasıl açılır yazmamış...

ps4 ü aldık afalladık kaldık

konuk oyuncu denilen şey primary hesap mı oluyor

secondary hesaptan girince oyunu nerden indireceğiz

detayşlı anlatım yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Merhaba, biraz kafam karıştı, yardımcı olursanınız sevinirim. :)

Şimdi BF4 oyunu, plus eklentiler vs. benim TR hesabımda fakat benim ana hesabım US. Arkadaşımla PS3te beraber klasik paylaşımla oynuyorduk. Şimdi arkadaş PS4 aldı ve BF4 oyununu benim TR hesaptaki PS4 yükseltme seçeneği ile yükseltti ve oynuyor.

Benim PS4 yarın geliyor kısmetse; ben TR hesabı mı 1. yapacam yoksa ana oynadığım hesabım olan US hesabını mı 1. hesap yapıcam...

O oyunlu ve Plus'lı Türkiye PSN hesap, senin ana hesabın değilse daimi kardeşlik yapamazsınız.
    Yapabileceğiniz şey "klasik kardeşlik"

Yani o Türkiye PSN birinizde Primary, diğerinizde Secondary olacak. Primary'yi alan oyunu ve Plus'ı PS4'ündeki istediği hesapta kullanabilecek ama Secondary'yi alan ise oyunları ve Plus'ı sadece bu hesaptan kullanabilir.

Bu Türkiye PSN ikinizden birinin ana hesabı olmadığına göre kimsenin bu hesabı kullanmak isteyeceğini sanmıyorum.

aytacikomadrid

Primary - Secondary açma diye bir şey yok. Hesap bir bütündür, hesabı direk oluşturuyorsun. Oyun indirme vs her şey aynı.

Hesabı oluşturunca menüde istediğin zaman Primary diye ayarlamak senin elinde. Primary diye ayarlamazsan zaten Secondary olur.

• Kendi makinemde kullandığım plus hesabını yeğenime de versem ordaki oyunları kendi hesabından oynayabilir mi, yoksa sadece benim hesaba girip mi oynayacak. Ayrıca ikimiz aynı anda oyun oynayabilir miyiz bu hesaptan. Hesabı ilk ben kurduğum göre bendeki primary oluyor herhalde doğru mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Kendi makinemde kullandığım plus hesabını yeğenime de versem ordaki oyunları kendi hesabından oynayabilir mi, yoksa sadece benim hesaba girip mi oynayacak. Ayrıca ikimiz aynı anda oyun oynayabilir miyiz bu hesaptan. Hesabı ilk ben kurduğum göre bendeki primary oluyor herhalde doğru mu.

Bahsi geçen Plus hesabı, senin ana hesabın mı? Eğer öyleyse ilk sayfadaki "daimi kardeşlik" yöntemiyle sen ve yeğenin oyunları ana hesaplarınızda kullanabilirsiniz.

Aksi taktirde, yani Plus hesabı senin ana hesabın değilse biriniz Primary olup oyunları ve Plus'ı istediği hesaptan kullanabilecek. Diğeriniz ise Secondary olup mecburen bu hesapta kullanmak zorunda kalacak.

Hesaba aynı anda girerseniz çakışıp düşersiniz. Zaten Primary hakkı alan kişi, oyunları vs indirip kendi ana hesabına geçip kullanır. Böylece çakışma söz konusu olmaz.

• Arkadaslar ps3te kullandıgım hesabı aynı zamanda ps4te kullanabılırmıyım 1yıllık psplusı degerlendırmek ıstıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: buldoq

Ben ve ARKADAŞIM FİFA 14 ORTAK KULLANMAK İSTİYORUZ (İKİMİZDE ONLİNE OYNUCAZ)

OYUNU PSNDEN BEN İNDİRDİM HESABIM TR PSN
    FAKAT OYUNU LEVEL YAPTIĞIM US HESABIMDAN OYNAMAK İSTİYORUM.

HEM ARKADAŞIM HEM BEN BUDURUMDA OYUNU NASIL ONLİNE OYNARIZ . OYNAYABİLİRMİYİZ?

Birinizin ana hesabı ile daimi kardeşlik yöntemiyle olur.

Aksi taktirde sadece biriniz ana hesabında oynayabilir
    ama Fifa 2014 local coop bir oyun. DS4 Yöntemi ile olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: doğukan yoloğlu

Arkadaslar ps3te kullandıgım hesabı aynı zamanda ps4te kullanabılırmıyım 1yıllık psplusı degerlendırmek ıstıyorum.

Kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: buldoq

Ben ve ARKADAŞIM FİFA 14 ORTAK KULLANMAK İSTİYORUZ (İKİMİZDE ONLİNE OYNUCAZ)

OYUNU PSNDEN BEN İNDİRDİM HESABIM TR PSN
    FAKAT OYUNU LEVEL YAPTIĞIM US HESABIMDAN OYNAMAK İSTİYORUM.

HEM ARKADAŞIM HEM BEN BUDURUMDA OYUNU NASIL ONLİNE OYNARIZ . OYNAYABİLİRMİYİZ?

Birinizin ana hesabı ile daimi kardeşlik yöntemiyle olur.

Aksi taktirde sadece biriniz ana hesabında oynayabilir
    ama Fifa 2014 local coop bir oyun. DS4 Yöntemi ile olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: doğukan yoloğlu

Arkadaslar ps3te kullandıgım hesabı aynı zamanda ps4te kullanabılırmıyım 1yıllık psplusı degerlendırmek ıstıyorum.

Kullanabilirsin.

Hocam benim tr arkadaşın us hesabı var şimdi ben onun hesabı bende primary olacak sanırım. Benim hesap secondary olacak ben kendi secondary hesabimda kendi kutulu oyunlarımı internet gerektirmeden oynayabilir miyim? Online ve local coop şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

Hocam benim tr arkadaşın us hesabı var şimdi ben onun hesabı bende primary olacak sanırım. Benim hesap secondary olacak ben kendi secondary hesabimda kendi kutulu oyunlarımı internet gerektirmeden oynayabilir miyim? Online ve local coop şeklinde

Aynen öyle.

İnternet olmadan online oyun oynanmaz ki, klavyen sürçmüş farkındayım.

Onun dışında kutulu oyunlarını internetsizde oynayabilirsin.

• KANATSIZ MELEK "I-C-O" Kardeşim gerek burada gerek özelden yaptığın yardımlar için tekrar çok teşekkür ediyorum. Kolay gele
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bir makinada sadece secondary hesapta plus üyeliği olsa ? Primary hesap (plus üyeliği olmayan) Online'den yararlanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

KANATSIZ MELEK "I-C-O" Kardeşim gerek burada gerek özelden yaptığın yardımlar için tekrar çok teşekkür ediyorum. Kolay gele

İltifat için teşekkür ederim.

Rica ederim, yardımlarım dokunuyorsa ne mutlu. Her zaman çekinmeden bana ulaşabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Levi'm

Hocam peki bir makinada sadece secondary hesapta plus üyeliği olsa ? Primary hesap (plus üyeliği olmayan) Online'den yararlanabilir mi?

Maalesef Secondary sadece kendine çalışıyor. Yani Secondary hesaptaki Plus sadece bu hesapta çalışır, başka hesaplarla online oynayamazsın.

PS4'ündeki her hesaptan online oynamak için bir adet Primary Plus hesabı gerekir.

• merhabalar hocam şimdi cahil bir ps4 kullanıcısı olarak sormak istediğim bir soru var kardeşlik hakkında.şimdi tam güvenemediğim birisi kardeşlik diye bişey varmış farklı hesaplardaki oyunları oynayabiliyormuşsun felan diye anlattı.sonra biraz araştırıyım dedim ve bu konuyu buldum.açıkcası çok kalburüstü anlayabildim olayları .soruma gelirsem şimdi ben bu güvenemediğim adamla kardeşlik yaparsam eğer ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim.ilk sayfalarda kişi kötü niyetliyse hesap gider demiştiniz tam olarak n'oluyor bu hesap gitmesi.yani hesap gidince ben kutulu oyunlarımı oynayamacakmıyım.yada ne bileyim kredi kartı bilgilerime ulaşabilecekmi bu güvenmediğim kişi.beni tam olarak nasıl bir zarara uğratabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

merhabalar hocam şimdi cahil bir ps4 kullanıcısı olarak sormak istediğim bir soru var kardeşlik hakkında.şimdi tam güvenemediğim birisi kardeşlik diye bişey varmış farklı hesaplardaki oyunları oynayabiliyormuşsun felan diye anlattı.sonra biraz araştırıyım dedim ve bu konuyu buldum.açıkcası çok kalburüstü anlayabildim olayları .soruma gelirsem şimdi ben bu güvenemediğim adamla kardeşlik yaparsam eğer ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim.ilk sayfalarda kişi kötü niyetliyse hesap gider demiştiniz tam olarak n'oluyor bu hesap gitmesi.yani hesap gidince ben kutulu oyunlarımı oynayamacakmıyım.yada ne bileyim kredi kartı bilgilerime ulaşabilecekmi bu güvenmediğim kişi.beni tam olarak nasıl bir zarara uğratabilir ?

Merhaba. Estağfurullah.

Öncelikle güvenmediğin / bilmediğin adamla asla daimi kardeşlik (ana hesap ile oluyor) yapmamalısın. Çünkü ana hesap kıymetlimizdir. (Apaçice: qıymetLimissssss) Çalınırsa kötü olur.

Güvenmediğin / bilmediğin adamla yapacağın kardeşlik; klasik kardeşliktir. Yani oyunu yeni bir PSN hesabı açıp öyle alacaksınız.
    Kişi kötü niyetliyse e-mail ve şifreyi değiştirerek hesabı çalar. Senin burada kaybettiğin tek şey oyun olur.

Çünkü bu hesap senin ana hesabın değil, oyundan başka kaybedecek bir şeyin olmaz.

Sadece dikkat etmen gereken ana hesabın. Ana hesabını tanımadığın ve güvenmediğin kimseye verme.

teşekkür ettim cevap için.bir sorum daha olacak izninizle.bu klasik kardeşlik olayında bi tane yeni hesap açacağız oyunları ondan alacağız sanırım.ama bu tek hesap nasıl primary-secondary olacak peki ? oyun alma işlemini nasıl gerçekleştireceğiz ve plus olayı nasıl olacak tek hesap üzerinden ? birde yeni hesap açtığımız sırada soruyormu bize hesap secondary mi primary mi olacak diye ? b
  • quote:

teşekkür ettim cevap için.bir sorum daha olacak izninizle.bu klasik kardeşlik olayında bi tane yeni hesap açacağız oyunları ondan alacağız sanırım.ama bu tek hesap nasıl primary-secondary olacak peki ? oyun alma işlemini nasıl gerçekleştireceğiz ve plus olayı nasıl olacak tek hesap üzerinden ? birde yeni hesap açtığımız sırada soruyormu bize hesap secondary mi primary mi olacak diye ? b

Rica ederim, tabii ki.

Öncelikle her yeni kardeşlikte yeni bir PSN hesabı açmalısınız. Ve bir adet PSN hesabı 1 Primary ve 1 Secondary olmak üzere toplam 2 PS4'te aktif olabilir. İşte tek hesap böyle Primary - Secondary oluyor.

Kardeşlik için açacağınız yeni hesaba Plus almayın. Plus'ı herkes kendi ana hesabına veya kimseye vermeyeceği bir hesaba alsın.

Oyun alma işlemi ise basit. Primary hakkı alacak olan kişi, Secondary sahibinden daha çok öder. Mesela 100 TL'lik oyunda Primary sahibi 60 öderken, Secondary sahibi 40 TL öder. (Fiyat temsilidir)
    Kişiye düşen tutar neyse oyunu alan kişiye gönderir ve oyunu alan kişi de PSN hesabının e-mail ve şifresini verir ve oyun indirilir.

Primary ve Secondary istediğiniz zaman değiştirilebilir. Yani mesela hesabı kendi PS4'üne Primary olarak kaydettin diyelim, istediğin zaman bu hesabı deactivate ederek Primary hakkı başkasına verebilirsin / satabilirsin.

çok teşekkür ettim yardımınız için.bakalım iyice düşündükten sonra kafama yatarsa yapabilirim bu klasik kardeşlik olayını
  • quote:

çok teşekkür ettim yardımınız için.bakalım iyice düşündükten sonra kafama yatarsa yapabilirim bu klasik kardeşlik olayını

Ne demek.

Anlamadığın ya da kafana yatmayan noktaları bana sorabilirsin.
  • Hocam klasik kardeslik yapinca,primary hesap baskasi tarafindan kullanilirken secondary hesaptaki kullanici kendini primary yapabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.