Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
469.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz konulardan uzak duruyorum, PM'de de konuştuğumuz gibi. Yaramı deşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Bu tarz konulardan uzak duruyorum, PM'de de konuştuğumuz gibi. Yaramı deşme.

Yaralar sarılmalı, deşilmemeli. Doğrudur hoca Yavuz.

Forumdaki sayfa ve yazı düzenini bozan bir hata:

Resimler otomatik satır başı yapmaya başladı.
    Böyle olunca da benim forum dışı kullandığım smileylerde satır başı yapıyor ve sayfa & yazı düzeni bozuluyor. Tez vakitte düzelir İnşallah.

Örnek olarak konumun haline bakabilirsiniz. Her bir smiley satır başı yapmış :

http://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm

• Vallahi bu primary secondary olayında pek birşey anlayamıyorum okuyorum ama sorulara cevap bulamıyorum tam olarak derdim şu;

Biliniyor ki watch dogs çıkacak hem bende hemde kardeşimde ps4 sahibiyiz tamam onun kendi hesabı var benim var ama oyunu ortak benim hesaptan alsak 2 mizde aynı oyunu aynı anda online oalrak aynı haritada oynayabiliyormuyuz yada nasılsa işte online oları gta 5 gibimi bilmiyorum,ama sorum bu yani ben oyunu alsam onunla paylaşabilecekmiyim ? ben oynarken oyunu oda girip oynayabilecek mi ? eğer olabiliyorsa bluray işine hiç girmeyim diyorum ama nasıl olacak bilemiyorum,araştırıyorum tam net bilgi bulamıyorum,var olanlardanda malesef birşey anlayamıyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

Vallahi bu primary secondary olayında pek birşey anlayamıyorum okuyorum ama sorulara cevap bulamıyorum tam olarak derdim şu;

Biliniyor ki watch dogs çıkacak hem bende hemde kardeşimde ps4 sahibiyiz tamam onun kendi hesabı var benim var ama oyunu ortak benim hesaptan alsak 2 mizde aynı oyunu aynı anda online oalrak aynı haritada oynayabiliyormuyuz yada nasılsa işte online oları gta 5 gibimi bilmiyorum,ama sorum bu yani ben oyunu alsam onunla paylaşabilecekmiyim ? ben oynarken oyunu oda girip oynayabilecek mi ? eğer olabiliyorsa bluray işine hiç girmeyim diyorum ama nasıl olacak bilemiyorum,araştırıyorum tam net bilgi bulamıyorum,var olanlardanda malesef birşey anlayamıyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Ben Cevap Vereyim ICO yorulmasın

Öncelikle hanginizin primary olacağına karar vermelisiniz

Örnek olarak bir tane hesap açarsınız

Burdan X oyununu alırsınız

Sen primary olacaksan kendi hesabında oynayabileceksin ,Kardeşin ise alınan x oyununu sadece aldığınız hesaptan oynayabilecek

Bazı oyunlarda DS4 yöntemii kullanarak ikinizde kendi hesabınızdan oynayabilirsiniz,O konuda benimde pek bilgim yok ihtiyacın olursa ICO ya sorarsın

Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen @I-C-O

• quote:

Vallahi bu primary secondary olayında pek birşey anlayamıyorum okuyorum ama sorulara cevap bulamıyorum tam olarak derdim şu;

BerkayCoskun sağolsun klasik kardeşliği yazmış ama bu durumda sen ile kardeşine önereceğim "daimi kardeşlik".

İlk sayfada "Daimi Kardeşlik" bölümünde "Yöntem 2: Bir kişinin ana hesabı üzerinden tüm oyunları ortak alma. " prosedürünü uygulayacaksın.
    Anlatayım:

Oyunu ya senin, ya da kardeşinin ana hesabından (Oyun oynayıp, trophy kasıp, arkadaş eklediğiniz hesaptır ana hesap) satın alacaksınız. Diyelim ki senin hesabından satın aldınız.

Sen kendi hesap bilgilerini kardeşine vereceksin, kardeşin senin hesabını kendi PS4'üne "Primary" diye ayarlayacak. Böylece senin hesabın kardeşinde Primary, sende Secondary olacak.

Hesap kardeşinde Primary olduğu için indirdiği oyunu istediği hesaptan oynayabilir. Böylece kardeşin oyunu indirip kendi hesabına geçip oynayabilir.
    Senin hesabın sende Secondary olduğu için bu hesaptan alınan oyunları bu hesaptan oynayabilirsin. Zaten senin ana hesabın olduğu için buradan memnuniyetle oynarsın.

• Ozaman bir sıkıntı yok teşekkürler,benim derdim aynı oyunu 2 kere almaktansa 1 kere alıp aynı hesaptan kardeşimle aynı oyunları online oynamaktı,bu da oluyormuş daha ne isterim tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Ozaman bir sıkıntı yok teşekkürler,benim derdim aynı oyunu 2 kere almaktansa 1 kere alıp aynı hesaptan kardeşimle aynı oyunları online oynamaktı,bu da oluyormuş daha ne isterim tekrardan teşekkürler.

Rica ederiz.
    İlk sayfadakinin neyini anlamadın? Yoksa kötü cümle mi kuruyorum?

Benim de kedim kayboldu. Allah Allah, yüksek bina. Nereye gider?

+

Forumda düzelmedi hâlâ. Smileylerim satır başı yapıyor. Sayfa ve yazı düzeni mahvoluyor. Çöz şunu be Citicim.

Yazıları ve smileyleri yan yana yazacağım ama satır başı yapacak. Bakın. Örnek mesaj:

Maço mu?
    />
    Maço ama romantik mi?
    />
    Popi mi?
    />
    Keke mi?
    />

• arkadaşlar aranızda fifa 14 hakkı satan varsa veya yeni almayı düşünen varsa bana yazabilir.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Kafama takılan kardeşlik yapılan oyunda bu online oyun muhabbetiydi yoksa açıklayıcı yazmışsın buarada kullanıcı adını her gördüğümde hüzünleniyorum,ico gibi bir yapım bunca yıldır hala gelemedi yanarımda ona yanarım.
  • quote:

Kafama takılan kardeşlik yapılan oyunda bu online oyun muhabbetiydi yoksa açıklayıcı yazmışsın buarada kullanıcı adını her gördüğümde hüzünleniyorum,ico gibi bir yapım bunca yıldır hala gelemedi yanarımda ona yanarım.

Merak ettiğiniz her şeyi çekinmeden sorabilirsiniz.

Aynen, o atmosfer, o his. Valla içim bir garip oldu. Bu vesileyle oynamayan herkese tekrar
    ICO ve Shadow of the Colossus'u şiddet ile önerelim.

• Bir sorum daha var hocam.
    Daimi kardeslikte sadece bir kisi ps plus alsa digeri de bundan yararlanabilir mi?yani online oynayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Bir sorum daha var hocam.
    Daimi kardeslikte sadece bir kisi ps plus alsa digeri de bundan yararlanabilir mi?yani online oynayabilir mi?

Evet, yararlanabilir ikisi de.

Ama dedim ya; mesela senle ben daimi kardeş olduk. Oyunları senin hesabından alıyoruz. Bu yüzden senin hesabın bende Primary olacak, senin hesabın sende Secondary olacak.

Senin hesabın bende Primary olduğu için Plus dahil herşeyi istediğim hesabımda kullanabilirim. Yani her hesabımla online oynayabilirim.
    Ama senin hesabın sende Secondary olduğundan dolayı Plus dahil herşeyi bu hesabında kullanmak zorundasın. Yani sadece bu hesabınla online oynayabilirsin.

Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: necroph

Çok teşekkürler

Rica ederim.
  • Merhaba yeni bir hesap açtık arkadaşa us psn. Ben o hesabı ana hesap yaptım ancak arkadaş benim tr psn hesabı ana hesap yapamıyor. Başka hesapları yapabiliyor ancak benim hesabı yapamıyor neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

Merhaba yeni bir hesap açtık arkadaşa us psn. Ben o hesabı ana hesap yaptım ancak arkadaş benim tr psn hesabı ana hesap yapamıyor. Başka hesapları yapabiliyor ancak benim hesabı yapamıyor neden olabilir?

Merhaba.

Senin Türkiye PSN hesabın sende Primary olduğundan arkadaşın kendi PS4'ünde Primary yapamıyordur.
    Türkiye hesabını kendi PS4'ünden deactivate etmelisin.
    quote:

Secondary hesabınızı elden çıkarmadan önce silmeniz yeterli. Çünkü bu hesaplar PS4'te aktif olmazlar. İsterse 10 kişi de Secondary hesabı PS4'üne kurabilir ama oyuna girecekleri zaman çakışacakları için hesap hepsini atar.
    Bu yüzden Secondary hesabınızı sadece bir kişiye verin.

iki secondary hesap art arda girerse ikisi birbirini atıyor doğru mu anladım?

secondary hesaplar girdiğinde,primary yi atmıyor değil mi?

ya da primary girdiğinde secondary yi atma durumu oluyor mu?
  • Hocam selam

Biz şimdi arkadaşım hesabından oyun alsak ben onun hesabı primary yapsam oda kendi hesabında oynayacak .Bu şekilde ikimizde primary misali oynayabiliriz.

Bu mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Secondary hesabınızı elden çıkarmadan önce silmeniz yeterli. Çünkü bu hesaplar PS4'te aktif olmazlar. İsterse 10 kişi de Secondary hesabı PS4'üne kurabilir ama oyuna girecekleri zaman çakışacakları için hesap hepsini atar.
    Bu yüzden Secondary hesabınızı sadece bir kişiye verin.

iki secondary hesap art arda girerse ikisi birbirini atıyor doğru mu anladım?

secondary hesaplar girdiğinde,primary yi atmıyor değil mi?

ya da primary girdiğinde secondary yi atma durumu oluyor mu?

Aynı hesapta aynı anda online oldunuz mu Primary / Secondary farketmeksizin çakışıp düşersiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

Hocam selam

Biz şimdi arkadaşım hesabından oyun alsak ben onun hesabı primary yapsam oda kendi hesabında oynayacak .Bu şekilde ikimizde primary misali oynayabiliriz.

Bu mümkün mü ?

Eğer "arkadaşımın hesabı" dediğin arkadaşının ana hesabı ise mümkün.
    Bu zaten ilk sayfada anlattığım "Daimi Kardeşlik"in formülü.

hocam o zaman secondary hesap alanlar devamlı primary hesabın oynamadığı zamanlarda mı oynuyor?

gece 3-4 gibi saati kurup kalkıyor mu yani nedir :D

watch dogs alıcaz diyelim

primary hesap da online oynamak istiyor ,ben de watch dogs alınan hesaba secondary olarak girdim(tabiki o hesabın bilgilerini kullanarak).

primary hesap nasılsa kendi ana psn hesabından da oynayabildiğinden dolayı açıyor kendi devamlı kullandığı psn hesabını online a giriyor

secondary hesap da satın aldığı watchdogs@gmail.com hesabına giriyor oradan online oynayamıyor mu yani?

ps4 hayallerim suya düşebilir bu cevabınızın durumuna göre
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.