Merhabalar, Forum ana sayfasından ''Oyunlar'' sekmesine oradan da ''Playstation dijital oyun kardeşliği'' sekmesine gitmeniz gerekiyor. Size linki de atıyorum. link: https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-playstation-dijital-oyun-kardesligi--f2586 Bu attığım linkde ilan açmadan önce, muhakkak kuralları okumanızı tavsiye ederim. ayrıca oradaki ilanları inceleyerek belki aradığınız oyunu bulursunuz ve ilan açmanıza gerek bile kalmayabilir. |
PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (322. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bir sorum var psn storeda Ps4&Ps5 şeklinde olan yani hem ps4 hem de ps5 destekli oyunlar kardeşlikte 3 hak olarak satılıyor buraya kadar tamam ancak sadece Ps4 yazan The Witcher GOTY falan da 3 hak olarak satılıyor. Bu nasıl oluyor arkadaşlar her oyunu Ps5 pri-Ps4 pri ve Psx sec olmak üzere 3 hakla alabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir oyun veya uygulama tarafından başka bir konsolda oyun veya uygulama başlatılığı için askıya alınmış hatası alıyorum. Digital kardeşlikte bu neden olur acaba. Aynı oyuna da girmiyoruz. Hesabı 3 kişi bölüşüyoruz, Ben ps5 im diğer hata veren konsol ps4 sec. ps4 pri de sorun yok.
ps5 olarak ben hangi oyuna girersem gireyım karşı taraf yazdıgım hatayı alıyor. o girerse de ben alıyorum. uzun süredir kullanıyorduk yeni hata aldık neden olmus olabilir sizce?
edit: internet bağlantısı ile olabilir mi? ben veya ps4 sec offline oldugunda hata vermiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltukc -- 4 Ocak 2022; 23:1:55 > -
Selamlar sorunuzun tam cevabını bilmiyorum fakat vakti zamanında ben de bu tarz bir hata alıyordum ve Ayarlar-->Hesap yönetimi-->Lisansları geri yükle diyerek sorunu çözmüştüm. Hatayı alan arkadaşın bir denemesini öneririm
-
Denedim olmadı hocam. Ya birimiz offline olacağız sanırım ya da ps5 sec olacağım ben.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ps5 sec olduğunuzda ps4sec olan arkadaş oyunu oynayamayabilir hocam, sanırım sadece bir kişi sec olarak oynayabiliyor. Ps4 sec olan arkadaş da dediğim şeyi yapsın belki sorun sizden kaynaklı değil ps4 secden kaynaklıdır.
-
Tekrar deneyeyim hocam teşekkür ederm.
Siz hesabı ps5 de pri yapıp başka hesaptan oynayacaksınız
Başkası PS4 de pri yapıp başka hesaptan oynayacak
Son kişide ister PS4 de ister ps5 de sec olarak oyunun alındığı hesaptan oynayacak.bu şekilde olmasi gerek
Tamamdır teşekkür ederim sağ olun bu sekılde deneyeceğim.
Ps5 Pri Ps4 Pri ve Ps4 Sec olarak yapılıyor evet.
-
Arkadaşlar selamlar,
Ana konudaki mesajı okudum fakat senelerdir bu işlere girmemiş biri olarak çok karışık geldi. Kısaca derdimi açıklamak istiyorum, Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
PS5 satın aldım ve mevcutta kullandığım ps4'ü kardeşime vereceğim.Kardeşim de oyun almak yerine benim hesaptaki oyunları oynasın istiyorum.
Birbirimizin oyun keyfini etkilemeden bu işi yapmamın en kolay ve güvenli yöntemi nedir?
Ben oyunları kendi hesabımdan alıp buradan oynamaya devam etmek istiyorum.Bunun için yapmamız gereken ps4'de oyunların olduğu hesabı ana hesap tutmaya devam edip, bir yan hesap açıp buradan mı oyun oynamaya devam etmek gerekir.
Bir de çok büyük bir koleksiyonum olduğu herhangi bir ban riski vs almak istemiyorum o yüzden ne kadar güvenli olur bu metot?
Çok sağolun
-
PS4 de plus olan ve oyunları aldığınız hesabı kardesiniz PS4 de pri yapacak.sonra kendine yeni bir hesap açıp oradan oynayacak.sadece oyunları indirmek istediği zaman içinde oyun olan hesaba girecek download deyip çıkacak.o sırada siz o hesapta online olmayacaksınız.
Sizde PS5 de hesabı pri yapacaksınız bu kadar
arkadaşlar merhaba. yeni hesap açıp oyun ve dlc lerini almak istiyorum. Kendi ana hesabımda oyunu oynuyorum peki dlc paketlerini de oynayabiliyor muyum? Dlc paketlerini oyunun ana hesabında oynarsın (yani sec) diye söyledi arkadaşım.
-
Oyununa bağlı olarak değişebiliyor.
Mesela Ubisoft’un Crew oyunun dlcleri sadece sec hesapta çalışırken Assassin’s Creed oyunlarının dlcleri pri hesaplarda da çalışıyor.
Onu nasıl bilebilirim. Veya LEGO oyunları için geçerli midir?
Aşağı yukarı her oyunun ana sayfası oluyor, oradan sorabilirsin. Lego oyunları konusunda fikrim yok, hiçbirini oynamadım.
PS5 kardeslikte online oyun oynanmiyormu artık anlamadım ne yapsam olmuyor ,misal bir hesapta olan oyun ile herşeyi diğer hesapta hiçbir şey alınmamış gibi gözü[:(]küyor oyun destiny 2
Bazı oyunların ek paket dlcleri sadece oyunun alındığı hesapta aktif oluyor belki destiny 2 de böyledir
Öncesi böyle durumlar yoktu PS4 pro iile yaşamamıştım ,PS5 de misal Destiny 2 oyun ve tüm paketli ,diğer cihazda ne oyun ne paket ,aynı durumu yaşayan varmi çok merak ediyorum ,
Oyunun ps4 sürümü dediğin şekilde çalışıyorsa ps5 sürümünün de aynı şekilde çalışıyor olması gerekir, ps5’te oynarken ek paketleri indirip kurmayı atlamış olabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X