Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
472.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örnekle anlatayım hocam belki başkalarına da faydası olur

Diyelim ki yeni bir hesap açıp o hesaba Nba 2K22 aldınız ; (sadece ps4 sürümünü alırsanız sadece ps4 ve ps4 sec olarak kullanılabilir)

ama siz Ps4 ve Ps5 dahil sürümünü aldınız ve Ps5 pri sizde kalacak diyelim

Siz aldığınız o hesabı kendi ps5 inizde ana hesap yapıyorsunuz ve Nba i o hesaptan indirmeyi başlatıp, kendi hesabınıza geçip oradan oynuyorsunuz

Sec hakkını sattığınız kişi oyunu hesaptan indirip yine o hesaptan oynuyor(kendi hesabından değil) hesabı Konsolunda PRİ yapmıyor!!

Ps4 pri de yine hesabı kendi ps4 ünde ana hesap yapıyor oyunu o hesaptan indiriyor ve kendi hesabından girip sorunsuzca oynuyor

Yani sizin sorunuzun net cevabı da şu birşey yapmanıza gerek yok, Sec hakkı alan arkadaş oyunu, oyunun alındığı hesaptan oynamak zorunda konsolunda primary yapmasın yeter başka birşey yapmasına gerek yok.

• ps5 sec hesaptan assetto corsa competizone ps5 sürümünü indirdim. önceden ps4 sürümü vardı upgrade geldi. ancak benim sec hesaptan multiplayere bağlanmıyor neden acaba?

• siyahla kullanıcısına yanıt

Ayarlar > Hesap yönetimi > Lisansları geri yükle diyip oyunun lisansını bir yükleyip tekrar deneyin bir de multiplayer oynamak için malum konsolda bir tane ps plus hesabı olması gerekiyor onu da kontrol edin.

• merhaba arkadaşımın psn hesabındaki oyunu kendi cihazımda açıp eşzamanlı psnden birlikte online oynayabilir miyiz? benim kendi hesabımda plus var oyunu cihazıma indirip kendi hesabıma girip online girebilir miyim? pri ve sec muhabbeti nasıl oluyor?

• HarleyDavidson kullanıcısına yanıt

benim kendi hesabımda plus var oyunu cihazıma indirip kendi hesabıma girip online girebilir miyim?

Bunu yapabildiğiniz hesap tipi: PRIMARY

Bunu yapamadığınız, yani oyunu oynamak için mutlaka oyunun satın alındığı hesaba giriş yapmanız gereken hesap tipi: SECONDARY

• Hocam oynamak istediğimiz oyun marvel avengers arkadaşın hesapta var ben cihazıma üyeliğini girip açtım oyunu indirdim indirdikten sonra kendi hesabıma geçip oyuna girdim açıldı.

Oda kendi hesabı üzerinden girdiğinde biz birlikte oynayamaz mıyız?

Bu kardeşlik işleri ps3 zamanı daha kolaymış şimdi çok karışıkmış  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 ü mi yeğenime hediye etmiştim içindeki ps plus hesabımla beraber şimdi ps 5 alacağım merak ettiğim şu aynı ps plus hesabıyla ben ps5 te yeğenim ps4 te aktif olarak oyun oynayabilir mi yoksa aynı anda aktif olduğumuz için oturum sonlanır mı?

• _sekkocan_ _ kullanıcısına yanıt

Oynarsınız. Ps5 ile Ps4 çakışmıyor.

• REALROUKE kullanıcısına yanıt
    Cok sevindim, tesekkur ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar ps4 sec ps5 sec Ps5 pri aynı anda oluyormu

• REALROUKE kullanıcısına yanıt

aynı hesaba girip aynı anda oynasalar bile çakışmıyor değil mi hocam. PS5 ve PS4 olduğu için

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Diğer konuda da cevapladığım gibi çakışıyor, ps4 ve ps5’te aynı hesaptan aynı anda oyun oynayamazsınız

• Arkadaşlar ben Amerika’dayım şuan ilk kez ps aldım ve tam net cevap bulamadım yada bende bir sıkıntı var sorum şu Türkiye’den oyun alsam burda çalışır mı çalışmaz gibi ama belki bir yoku vardır, ikinci olarak da satılık oyunlu hesap almak güzel olur mu görüyorum baya oyunlu güzel hesaplar var alsam sıkıntı olur mu banlanma dolandırılma gibi, teşekkür ediyorum hepinizden

• Arkadaşlar merhabalar, şöyle bir sorum olacak, benim 3 adet hesabım var kendime ait PS4'e format çekip tekrar yükledim, 3 hesabıma da giriş yaptım. Ana hesabım PSN üyeliğim var, diğer 2 hesaptaki PSN üyeliklerimin PSN aboneliği bitti. Orada birkaç oyun var indirmem gereken ancak kilit işareti var ve indiremiyorum, bunu çözmenin bir yolu varmıdır?

• enjoyquality E kullanıcısına yanıt

Plus aboneliği biten hesaplara plus üyelik almadığın sürece bir yolu yok fakat yeni plus paketlerini bekle derim, indirmek istediğin oyunlar hangileri ise yeni plus paketleri içerisinde geliyor olabilir.

• MrStays kullanıcısına yanıt

Öncelikle konsolda bölge kilidi bulunmadığı için her bölgeden alacağın oyunların us cihazda da çalışacağını söyleyeyim.

Oyunlu hesapları güvendiğin birinden alacaksan dolandırma olmaz ama rastgele birinden alacaksan tabi ki dolandırılma riskin her zaman olacaktır, hele ki facebook/bazı rus siteler gibi yerlerden almayı düşünüyorsan dolandırılma garanti diyebilirim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 13 Haziran 2022; 4:45:30 >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun cevap için. Bügün tr vpn ile hesap açıp onu 1 aylık plus üyesi yaptım, sonra burda ps5 dan kendi us hesabımın yanında hesaba giriş yaptım ama usnhesabım plus olmadı. Plus hesapla indirildiğim oyun gözüküyor ama plus hesaba kütüphaneye eklediğim plus oyunlarını diğer hesabımda göremiyorum. Galiba görmek için indirmem gerekecek ama asıl sorum bu bir problem oluştur mu ve tr plus hesabımdan aldığım oyunları burda oynamaya devam edersem Suspend olma ihtimali var mı teşekkür ediyorum şimdiden zaman ayırdığınız için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrStays kullanıcısına yanıt

Plus üyeliği hesaba bağlıdır, hangi hesaptan aldıysan o hesaba altın sarısı renkli artı işareti gelir. Plus aldığın hesap konsolda primary (veya ps5 için main) ise konsoldaki tüm hesaplardan multiplayer oynayabilirsin. Ayrıca plus hesabına indireceğin aylık verilen ücretsiz plus oyunları da diğer hesaplarında çalışır, herhangi bir suspend durumu oluşmaz.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim bilgilendirme için çok sağolun

• Benim problemim ben de ps5 var arkadaşı da ps4 benim hesabım ona veriyorum ekliyor ama ana hesap olarak aktif etme menüsü çıkmıyor onda bir türlü çözemedik hatta bütün hesaplardan çıkış yapmak için bir menü var hesabın ayarlar kısmında onu da yaptık altı ayda bir yapılan ama ne yaptıysak Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir kısmı çıkmıyor

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.