Merhaba ben normalde ps4 de kardeşlik yaptıgım bi arkadaşım vardı bütün oyunları benim hesaptan alıyorduk,oda benim hesabıma girip inidirip kendi hesabıyla oynuyordu. Şimdi ben ps5 aldım ps4 ümüde abime verdim iki tane ps4 bir tane ps5 oldu biz üçümüzde kardeşlik yapıp benim hesabımda satın aldıgımız oyunları oynayabilirmiyiz ? oynayabilirsek ne yapmamız gerekiyor? |
PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (323. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Biriniz ps4 üzerinden senin hesabın ile giriş yapıp oynayacak (ps4 sec)
Diğer ps4 sahibi senin hesabını etkinleştirdikten sonra başka bir hesaptan oynayacak (ps4 pri)
Sen de kendi hesabını ps5’te ana hesap yaptıktan sonra başka bir hesaptan oynayacaksın (ps5 pri)
Bu şekilde yaparsanız her üçünüz de oynarsınız ama ben kendi hesabımdan girip oynamak istiyorum diyorsan o zaman ps4’lerden biri oynayamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok sağol hocam
-
herkese merhaba bir sorum olucak.Forumdan aldığımız ps4 pri hesabını oyunu bitirdiğimizde tekrar satabilirmiyim?
-
Evet altta bir link bıraktım bu linkin ilk mesajını okursan ve oradaki kurallara dikkat edersen aldığın ps4 pri hesabının hakkını kolaylıkla satabileceğini düşünüyorum
https://forum.donanimhaber.com/ps4-ps5-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-takas-grubu-satilik-ilanlar--109819213
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar fifa 22 ps4 130 a düşmüş ben şimdi farklı 2. Bir hesap açsam daha sonra tek oyunu satmak için ps plus üyeliğimi o hesaptada aktif olurmu ? Ve bu hesabı farklı mail ile acabiliyormuyuz nasıl oluyor sattigimizda yüzde yüz guvenilirmi mi oluyor Bi riski var mıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladığım kadarıyla sizin bir Psn hesabınız var ve yeni bir hesap açıp fifa 22 alıp onun diğer hakkını satmak istiyorsunuz doğru mudur?
- Öncelikle mevcut mail adresiniz ile yeni bir psn hesabı açamazsınız, başka bir mail ile hesap açmanız gerekmekte.
- Konsolunuzda bir tane ps plus hesabı olması yeterli yeni açacağınız hesaba ps plus almanıza gerek yok, sattığınız kişinin de kendi konsolunda bir tane ps plus hesabı olmalı.
- Güven konusunda onu kendiniz bileceksiniz, forumda güvenilir ve referanslı üyelere satarsanız bir sorun olmaz fakat gidip daha dün hesap açmış birine satarsanız riski olabilir tabii.
-
Arkadaşlar ben bir arkadaşımla daimi kardeşlik yapmak istiyorum. Birbirimizin hesabını primary olarak seçiyoruz ve iş bitiyor mu??
Daha sonra kendi hesaplarımızda birbirimizin oyunlarını oynayabilecek miyiz
Ve son olarak ps plus da ortak oluyor mu?
Teşekkürler iyi forumlar
Selamlar hocam, dediğiniz gibi arkadaşınızın hesabını primary yapıp oyunları indirmeye bırakıp, sonra kendi hesabınıza geçeceksiniz ve kendi hesabınızdan oyunlara gireceksiniz arkadaşınızda aynısını sizin hesap için yapacak.
Evet ps pluslarda ortak oluyor. sadece ufak bir hatırlatma yapayım örneğin sizin hesapta ps plus yok fakat ps plus ile alınmış oyunlar var, o oyunları arkadaşınızın ps plusu sayesinde oynayamazsınız geri kalan herşeyden yararlanırsınız.
iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum.
-
Merhabalar yardımcı olur musunuz arkadaşlar? ben yıllardır PS4 üzerinden kardeşlik yapıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Elden ring çıkınca ilk defa ps5 ile üç kişi kardeşlik yapalım dedik. ben PS4 pri yi kullanacağım. Hesabı oluşturdum ama kullanıcı oluştur diyip konsolunda ilk defa hesaba giren ps5 olan arkadaşım oldu. Ben de arkasından girdim, o konsol paylaşımına izin ver diyerek pri yi aktiflestirdi ben ise ana hesap yap diyerek.. ama nedense bendeki kilit isareti bir türlü kalkmıyor. Lisanlari geri yükle yaptım, inetreti resetledim, Kullanıcı sildim geri açtım. Ps5 i olan arkadaşa indirmeyi sildirttim, kullanıcıyı sildirttim, internetten bütün cihazlardan çik ve devre dışı bırak da haptim. şu an hesabı kullanan tek konsol benimki, ana hesap yapıyorum başka hesaba geçtiğinde yine kilit geliyor. Oyun acaba çıkmadığı için mi diyeceğim ama ps5 kullanan arkadaşın indirme esnasında oyunun üzerinde kilit yokmus. Acaba hesabı açıp ilk ps5 ile giriş yaptığımiz için mi böyle oldu..Aklımı kaybedecegim🤣 yardımcı olabilecek biri var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikera -- 23 Şubat 2022; 21:39:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ps5 de aynı anda birden fazla kullanıcıyı pri hesap yapabiliyoruz değil mi? Konsol paylaşımı ve çevrimdışı oynama açık bir hesap ekledim. O hesaptaki oyunu kendi hesabımdan oynayabildim. Ama aynı zamanda bu iki hesapta plus olmamasina rağmen ana plus hesabım da konsol paylaşımı açık olduğu için online oynayabildim oyunu. Diyeceksiniz madem yaptın niye soruyorsun :) Emin olmak istiyorum çünkü elden ring alıp kendi hesabımdan (plus olan ana hesaptan değil) platinleyip sonra satmak istiyorum. Onlineda sorun çıkar mı emin olamadım.
Hiçbir sorun çıkmaz hocam konsolunuzda bir tane ps plus hesabını ana hesap yapmanız yeterli, iyi oyunlar.
-
Hocam oyunu indirebildiyseniz kilitli görünmesi normal, ha yok indiremedim hala diyorsanız bir sorun var demektir, peki sec hesapta bir sorun varmıymış. aynı şekilde biz de 3 kişi paylaşıyoruz ve sorunsuzca indirdim bugün fakat menüde kilitli görünüyor ki bu normal çünkü oyun henüz çıkmadı. Bu arada bizde de önce ps5 giriş yaptı yani onunla bir ilgisi yok.
-
Teşekkür ederim hocam harika oldu bu
Aynen hocam oyun çıkmadigi için kilit gözüküyor sanırım, ilk defa ps5 ile aynı anda ps4 pri denedigimiz için çalışıp çalışmadığını bilmeden panik oldum, ps5 ilk hesaba girdiği için PS4 e artık izin vermeyecek sandım. Sonuçta Sony bu işi danaya girer gibi oyuna girelim diye yapmiyor Ps5 te kilit olmayınca endiselendim onlarda da farklı şekilde ifade ediyormuş oyunu oyna yerine oyunu görüntüle çıkıyormus. Tıklayınca yine aynı şekilde oyunu satın alın yazıyormuş. İfade eksikliği var hocam bence😁
Peki EA PLAY alsak yıllık ortak yine üç kişi kullanabiliyor muyuz aynı mantıkla?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikera -- 24 Şubat 2022; 0:46:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gereksiz panik yapmışsınız, sürüyle sorunsuz ps5-ps4 kardeşlik yapan var, bir gün daha bekleyin oyun çıkışını yapsın
Evet, ea play için de aynı mantıkla kardeşlik yapabilirsiniz
iyi forumlar.
benim hesabımdan oyunları alıyoruz, kendi cihazımda arkadaşımın hesabını ana hesap yaptım keza arkadaşım da kendi cihazında benim hesabı ana hesap yaptı. oyunları indirmekte sıkıntı yok fakat oyundayken lisans doğrulanamadı 15 dakika sonra askıya alınacak hatası alıyoruz. hesap yönetiminden sürekli lisansları geri yükle yapmak zorunda kalıyoruz. bunun bi çözümü var mıdır ?
-
Dostlar son bir sorum olacak yeni hesap ile oyun aldım onu satmaya karar verdim ve sattım diyelim.Bir kişi pri hesaptan alan arkadaş kendi hesabından oynayabiliyor.Fakat bu oyunun sec hesabını nasıl ayarlıyorum? ilk oyunu alırken mi ayarlamam lazım
-
Aynı sorun bende de vardı ne denediysem ben de çözemedim maalesef hocam. kendi hesabımı kendi ps4ümde pri yapınca çözüldü sadece haberin olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X