Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
471.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda okudum hocam linki kaydetmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyali38 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, forumda yazdığım şekilde okuyunca online oyun paylaşımı konusunda tereddüt yaşadım ama istisnai bir durum oldu herhalde. Online oyunlarda da paylaşım yaparız o zaman. Teşekkürler🙂

• Coldhuntr kullanıcısına yanıt

Muhtemelen kaynağı oturma organı olan birinin mesajıdır, dikkate almaya gerek yok  PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) 

• zepharoth kullanıcısına yanıt

O zaman sorun yok 😂

• Bu konuya ne olmuş arkadaşlar, daha önce şunu satıyorum bunu satıyorum mesaj doluydu, şu an kimse bir şey yazmıyor. bir şey mi kaçırdım?

Herkes deluxe mü oldu yoksa konu başka bir başlıkta mı dönüyor?

uncharted 4 lazım ona bakayım dedim, durum bu.

• excadow E kullanıcısına yanıt

Burası rehber konusu, bence sen yanlış yerdesin  PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) 

Edit: Ayrıca Uncharted tüm oyunlar plus deluxe’te mevcut, satışta bulman çok çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 22 Ağustos 2023; 15:32:25 >
  • Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz.

Yeni Ps5 aldım arkadaşımda da PS4 var.

orhan@hotmail.com benim profil hesabım (Hiç oyun yok)

berk@hotmail.com arkadaşımın profil hesabı (Ps Plus Deluxe + oyunlar)

Şimdi arkadaşımın ana hesabına Ps Plus Deluxe alacağız ve ben onun hesabını kendi konsoluma ana hesap yapacağım sonra kendi hesabım ile (orhan@hotmail) oyuna ve internetten oynamaya girebiliyorum değilmi?

Birde ekstra'dan Cod Mw3 almayı düşünüyorum onu da başka birisi ile yaplaşım yapıcam ve onun Pri hesabını kendi konsoluma kayıt edebiliyormuyum?

Yani ben bütün oyunları orhan@hotmail ile oynamak istiyorum ama psn plus başka hesapta Cod Mw3 başka hesapta olucak.

• ShaRLooT kullanıcısına yanıt

Tüm soruların cevapları evet, konsolda aynı anda 16 adede kadar hesabı pri olarak kullanabilirsin

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Ps5 pri + ps4 pri + ps4 sec şeklinde kardeşlik yapabilirsiniz

• 2 ps4 ve 1 ps5 kardeşlik yapacaksa olmaz, 2 ps5 ve 1 ps4 kardeşlik yapacsk olsaydı olurdu. Sadece ps5 sürümü bulunan oyunlar dışındaki her oyun için bu şekilde 3 kişi kardeşlik yapılabilir.

• Evet oluyor

• Ps appte bir konsolu linklemeni istiyor, ps4’ü linklersen ps4 indirmesini, ps5’i linklersen ps5 indirmesini başlatabilirsin. İki konsolu aynı anda linkleyemiyorsun.

• Arkadaşlar yılllardır PS4 de kendi PSN hesabım üzerinden oyun satın alarak oynuyordum ama PS4 bana ait değildi arkadaşımdı sadece yıllardır bendeydi makine şimdi kendime ps5 aldım ve kendi psn hesabımı kullanmaya devam edeceğim PS4 ü ise arkadaşıma geri vereceğim, arkadaşımda sen bir sürü oyun almışsındır bende oynarım diyor ama hesap olaylarını nasıl ayarlamak lazım ps4 de kendi hesabım ana hesap olarak ekli kalırsa bende ps5 de aynı hesabı ana hesap olarak ekleyebilir miyim yada PS4 de kendi hesabımı ana hesap olarak bırakıp arkadaşa yeni bir hesap mı açmak lazım ozaman ben kendi hesabımı ps5 ye kullanabilirmiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vndc V kullanıcısına yanıt

Hesabın hem ps4 hem de ps5’te ana hesap olarak kalabilir

• Tek psn plus uyeligi paylasarak iki ps5te ayni anda online oyun oynayabilir miyiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hhizarcioglu H kullanıcısına yanıt

Evet, tek plus hesap ile biriniz sec diğeriniz pri olarak aynı anda online oynayabilirsiniz.

• PS5 için Psn Plus kardeşi arıyorum.

Ortaklık durumuna göre ben alabilirim veya ortak olabilirim

• PlayStation 5 için kardeşlik arıyorum arkadaşlar varsa wp,telegram varsa gelebilir miyim malum sonbahar ayları oyun ayları ve fiyatlar da malum :(

• Merhaba, ps5 2 hesap ps plus kullanıyoruz. Ortaklık için bildiğimiz kadarıyla ps4 te olabiliyor. 3. Ve 4. Ps 4 ortakları arıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.