< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuslu -- 9 Eylül 2023; 8:16:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (334. sayfa)
-
-
PS4 slim cihazım için fifa 24 satın aldım. Kardeşlik yapmak isteyen var ise benimle iletişime geçebilir.
-
Ps plus üyeliği online oynamak için gerekli online oynanmayan bir oyunun kardeşliğini yapmak için şart değil.
Ps4’ünü son sürüme güncellemeden psne bağlanmana izin vereceğini sanmam, bundan ötürü psn kardeşliği yapamazsın diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps5’te ili hesap kullanıyorsanız biriniz ps5 pri, diğeri sec kullanıyordur. Geriye ps4 için sadece ps4 pri kalıyor. 4. ortağa ne sunacaksınız çok merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 12 Eylül 2023; 11:58:16 >
hocam merhaba, psn kardeşliğimdeki arkadaşımla 2 tane ps5imiz var. ben sec hakka sahibim. 1 dualsensem var ve DS4 yöntemiyle SEC hesaptan pri hesabıma geçiş yapmak istediğimde oturumu kapatıyor lisans sorunu çıkıyor.
Formu araştırdım 2 dualsense lazım demişsiniz. Şimdi ben sec hakka 1. dualsenseyi bağlasam, pri hesaba da 2. dual senseyi bağladıktan sonra oyunu ana hesabımdan oynayabiliyorum anladığım kadarıyla. Ama arkadaşım kendi hesabına girince oyun kapanır mı?
-
Arkadaşın pri olarak oynadığı için oyunun bulunduğu hesaba giriş yapmadan direkt kendi hesabıyla giriş yapıp oynuyor. Bundan dolayı seni etkilemez. Sec hesaba aynı anda başka biri daha giriş yaparsa etkilenirsin.
Herkese merhaba, playstation 5 sahibiyim oyunlarımı oyun kardeşliği yöntemiyle iki farkı ps5le paylaşabilir miyim yoksa tek cihazda mı oluyor? Bir de bir arkadaşımla bir oyunu ortaklaşa aldıktan sonra başkasıyla başka oyunu alamaz mıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mümkün bence hocam ben sec hesap aldım gt7 bir kaç ay önce.
oyuna girdiğimde arabaların yarısı açılmış, yolların coğu açılmış vs başka bir hesap sahibinin save ile açılıyor oyun.
pri sahibi fark etmeden sec hesaptan giriyorsa bilemiyorum.
-
Merhabalar, rehberi okudum ancak emin olmak için sormak istedim. Normalde yabancıyım bu konulara daha önce kardeşlik yapmadım. Şimdi ben kendime fifa 24 alsam PS5'te, hesabımı arkadaşım kendi konsoluna ana hesap olarak girse, sonra kendi hesabından oyunu oynayabilir mi? Benim yine kendi hesabımla o da kendi hesabıyla oynamasından bahsediyorum. Okuduğum kadarıyla oluyor diye algıladım ama bilen biri konfirme ederse sevinirim.
GT7 hesabını kendiniz açmadıysanız sizden önce sec hakka sahip olan kişi nereye kadar ilerlediyse oradan devam edersiniz, gt7 özelinde durum bu şekilde.
Evet, garantici forumdaş kardeşim, yazdığın şekilde yaptığınızda ikiniz de kendi hesaplarınızdan oynarsınız
EA FC 24 için dualshock yöntemi oluyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hesabimda psn plus var, arkadasiminkinde yok. Tek psn plusu kullanarak herkes kendi hesabindan online oynamayi nasil yapabiliriz? Arkadasim para versin istemiyorum zamlanan fiyatlara.
O primary olarak benim hesabi kaydedicek, ben onun hesabini primary olarak kaydedicem, kendi hesabini o sec olcak ben de benim hesabim sec olcak oyle mi oynayacagiz?
Evet
Oynanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 28 Eylül 2023; 3:29:3 >
Merhaba arkadaşlar ea play psn de iki hesaptan oynanabiliyor mu acaba ? pri hesap sahibi diğer hesabından oyunlara erişim sağlayabiliyor mu ?
-
Evet, ps4 sürümü bulunan oyunlar bu şekilde 3 farklı konsolda aynı anda oynanabilir
Evet, aynı plus üyeliklerde olduğu şekilde 2 hatta 3 hesaptan oynanabiliyor, tabi ki pri hesapların oyunları indirebilmek için sec hesaba girmesi gerekiyor fakat indirme başladıktan sonra kendi hesaplarından devam edebilirler.
arkadaşlar ps5'imde 3 tane hesabim var bir tanesinde plus var ikisinde yok eğer plussuz hesaptan fc24 alırsam plusluda oynayabilir miyim? ayrıca arkadasima o plussz hesabi versem arkadasim indirip kendi diger plussuz hesabinda oynayabilir mi ayrica son olarak ben kendi hesabimda 2 kolla (2 hesapla ) fc24 oy arken o da baska o da fc24 oynayabilir mi??? cok onemli benim icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sorunun cevabını ben de merak ettim 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X