Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
471.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam mrb cod mw3 sec hesap alsam ds yöntemi olurmu acaba iki adet dualsense mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resE kullanıcısına yanıt

Cod oynamıyorum, oyunun ana konusunda sorarsan daha iyi olur

• Arkadaşlar baskasından primary hesap alındııgında , güvenlik olarak kimin tel kalıyor hesapta, sec kişisinin mi benim mi, yeni ps kullanıyorım o yüzden nasıl oluyor bilmiyorum, primary olan ben bi kere kodla girip ana hesap yapsam yetiyormu, yoksa hep kodmu isteyecek

• Arkadaşlar merhaba, ps4 te kardeşlik yapmıştık arkadaşla. Plus ve oyunlar benim hesapta onun cihazda ana hesap yapıp kendi hesabından oynuyordu. Şimdi ps5 aldı. Yine kendi cihazında ana hesap yaptı yine oynayabiliyor ben de kendi ps4 ümde oynayabiliyorum. Fakat şöyle bişy oldu. O kendi hesabından oynasa da, oyun indirildi bildirimleri bana geliyor. Ayrıca sanki ben ps5 almışım gibi telefondaki psn App ta arkadaşa ait ps5 konsol özelliklerini görebiliyorum, oyunlarını silebiliyorum. Benim ana cihazım ps4 aslında. Bunu nasıl değiştireceğiz

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt

PS App içerisinden

Settings / Console Management / Link Console to App

seçerek PS App’e ps4’ünüzü bağlarsanız düzelmesi gerekir

• Merhabalar,

Bende bu hafta oğlum için (Tabi arka planda kendim için) PS4 Pro aldık. Oyunların ve üyeliklerinin fiyatlarını görünce önce küçük bir şok ve sonrasında burayı buldum. 1-2 gündür okuyorum. Anladığımdan emin olduktan sonra hesap paylaşım ilanları ile iletişime geçeceğim.

Anladığımı yazdım, burada yanıldığım bir husus olmuş mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

1. Online oynamak istediğimizden 1 tane içinde plus aboneliği olan bir üyeliğe PS4 Pri olarak girmem gerekiyor ve ana hesap yapmam gerekiyor.
    2. Bu kardeşliğini yaptığım hesapta istediğim oyunlar yoksa , yine satış konusundan istediğim farklı bir oyun için PS4 Pri satan bir hesap alacağım.
    3. Bu şekilde en fazla 16 hesap alıp, ana hesap yapacağımdan ve ilk aldığım hesapta da plus olduğundan bu 16 hesaptaki farklı oyunların online oynanmasında herhangi bir sorunla karşılaşmayacağım.
    4. Kardeşliğini yapacağım hesaplar sec olmayacağı için internete bağlanma zorunluluğum olmayacak (yazlıkda çocukların rahat oynaması için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 20 Aralık 2023; 10:39:31 >

• chemsul kullanıcısına yanıt

Gayet net anlamışsınız, yazdığınız tüm maddeler doğru, keşke herkes forumu sizin kadar efektif kullanabilse  

Her ne kadar oyun ve plus fiyatlarında ciddi artışlar yaşanmış olsa da ps4 aldığınız için nispeten daha uygun ücretlere kardeşlik yapabilirsiniz. Halen pek çok oyunun hem ps4 hem ps5’e çıkıyor oluşundan dolayı oyun sıkıntısı da çekmezsiniz.

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için, forumu elimden geldiğince 2005'ten beri efektif kullanmaya çalışıyorum.

PS4 Pro 7216 1TB neredeyse sıfır diyeceğimiz bir temizlikte buldum. 7500 Tl + 2 orjinal kol ve bir tanesi hiç kullanılmamış+ sony garantisi devam ediyor. İlanı bulduğum kişi de çok iyi bir insan denk geldi. PS5 fiyatları şuan çok yükselmiş. İlerleyen dönemde çocuklar muhakkak baskı yapıp aldırmaya çalışacak ama bir kaç yıl idare edecek gibi gözüküyor.

Kardeşlik paylaşımlarından da eski ve güvenilir üyeleri seçip üyelik ve oyunlar aldığım zaman sıkıntısız bir şekilde oynarım diyorum. Yoksa bu üyelik fiyatlarına ve oyunlara bir maaş bağlamak gerekir.

Ps4 çıkmıyor hocam sadece ps5 çıkıyor nedense dediğiniz kısımda.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt

Ps4’te hesabını ana hesap olarak etkinleştirirsen çıkar

• Arkadaşlar selam, arkadaşımın ps5 hesabında fifa24 var ikimizde de plus mevcut. Onun hesabıyla giriş yaparak oyunu indirirsem aynı anda ikimizde online oynayabiliyor muyuz fifayı?

• kalilinux kullanıcısına yanıt

Arkadaşınla kardeşliği nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Bunu da anlatman lazım.

• Plus deluxe hesap kardeşliği yapıyoruz. Bende ps4 pri var. Ps5 Sec kullanan arkadaşım şifreyi değiştiriyor yanlışlıkla çocuklar oynarken onun hesabına girmesin diye. Bir süre sonra plus oyunlarda kilit ekranı çıktı.

Normalde olmaması lazım diyor arkadaşım. Ps4 den hesabı kaldırmadığım sürece hesabın şifresini değiştirse de benim nakinada pri olarak kaldığı için plus özelliklerin devam etmesi gerekiyor.

Bu arada diğer ps5 pri de bu sorun olmuyormuş.

Bununla ilgili yanlış bir bilgi yada güncelleme var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 23 Ocak 2024; 22:49:11 >
  • chemsul kullanıcısına yanıt

Lisans yenileme yapmanız gerekiyor olabilir, plus oyunların bağlı olduğu hesabın şifresi değiştiği için cihaz bu yenilemeyi yapamamış olabilir. Veya plus oyun kütüphaneden kalkmıştır, o zaman da kilit gelir.

PS deluxe özelliği olan hesaba tekrar girip çıktından sonra plus oyunlarının kiliti kalktı. Normale döndü. Yani muhtemelen lisans denetimi yaptı. Belki bir periyodu vardır bu yaptığı kontrolün.

• Arkadaşlar Merhaba,

Benim bir kac sorum olacak bilen biri aydınlatırsa cok sevinirim:)

2 arkadas psn plus kardesliği yaptık(Emre ve Gürkan). Gürkan'da psn plus delux var. Emre'de normal hesap var. İkimiz aynı anda ps plus'dan faydalanabilmek için;

Emre --> Gürkan'ın ps plus hesabını ps5'ine primary hesap olarak tanımladı.

Gürkan --> Emre'nin normal hesabını ps5'ine primary hesap olarak tanımladı.

Bu konfigurasyon ile ikimizde kendi hesabımızdan oyunları karsılıklı ve online oynayabiliyoruz anladığım kadarıyla.

Ancak;

Emre ve Gürkan ikiside kendi hesapları dışında bir oyun aldılar örneğin FifaOrtakHesap (FC 24) olsun. Bu FifaOrtakHesap ikiside ps5 hesaplarına nasıl eklemeliler?

İkiside kendi psn hesapları üzerinden oynayabilmeleri için nasıl ayarlamamız gerekiyor?

FC 24'e Emre kendi ps5'inde kendi psn hesabından, Gürkan kendi ps5'inde kendi psn plus hesabından online nasıl oynayabilir?

**Herkes kendi hesabından oynayabilmesini istememizin sebebi, oyun kupaları, ilerlemeler vs.. gibi durumları ana psn hesabında kaydedilsin istediğimiz için. Bu mümkün mü? Eğer mümkün değilse farkı ortak alınan oyun hesaplarını secondary hesap üzerinden mi oynamamız gerekiyor?

Destekleriniz için simdiden cok tesekkür ederim. Belkide bir çok kişiye bu örnek faydalı olacaktır günün birinde :)

• Arkadaslar merhaba, yurt disinda yasiyorum primary hesabimda ps premium var. TR den kardeslik ile secondary hesap alip oyunlari oynabiliyor miyim secondary hesaptan. Benim veya hesabi aldigim kisinin ban riski vs var mi? VPN kullanmayacagim

• esC# kullanıcısına yanıt

Bu mümkün değil.

Bir hesabı sadece tek bir ps5’te ana hesap yapabilirsiniz, diğer arkadaş ps4 kullanıyor olsaydı mümkün olurdu.

Tam olarak da bu sebepten dijital hesap satışı ps5 pri + ps4 pri + sec şeklinde yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 15 Şubat 2024; 16:30:44 >
  • arkadaşlar ps5'imde Pri kayıtlı olan hesabın Sec hakkını satmıştım, şimdi o hak el değiştirdi eleman giriş yaparken verdim giriş kodunu girdi neyse. ertesi gün bir daha giriş yapacağım dedi yine verdim kodu. o gün bir durum olmadı normal Pri hesaptaki oyunu oynadım. ertesi gün oyunu açtım baktım satın al diyor, Pri hesaba girdim baktım çıkmış Pri'likten çıkmış tekrar etkin ettim.

şimdi sorum şu bu hesap Pri olmaktan nasıl çıktı? başkası ben pasifleştirmeden kendi konsolunda pri aktif edebilir mi? Bu işi sec hesabı alan mı yapmıştır? kimsenin günahını da almak istemiyorum ama durup dururken niye hesap ana hesap olmaktan çıktı anlamadım.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle sec olarak hesabı giren arkadaşa bu hesap başka ps5’te ana hesap olarak etkin bu ps5’te etkinleştirilsin mi diye sordu, o arkadaş da evet dedi. Durup dururken ana hesap olmaktan çıkmaz, illa müdahale vardır.

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.