< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (338. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar, komple hesabı satmayı düşünüyorum. Bu pri sec hakkı olarak ayrı ayrı satmakla uğraşılmaz demi? Tek seferde mail devirli satıp geçiyor muyuz?
-
merhaba şimdi ben dün arkadaşımla ps5 te kardeşlik kurduk ve ben onun hesabında ana cihaz oda benim hesabımda ana cihaz olarak ayarladık.sonrasında ben onun kütüphanesindek oyunları indirip kendi hesabımda oynamaya başladım.benim merak ettiğim ise ortak para verip oyun aldığımızda ilerde de kardeşliği bitirdiğimizde oyun ikimizde de kalacakmı
-
Merhaba;oyunu hangi hesaptan aldıysanız o hesapta kalacak oyun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bende ps5 var plus hesabı bende bir arkadaşım ps4 sahibi benm hesabı ana hesap yaptı bir sorun yaşamıyoruz sisteme bir ps4 daha eklenebilir mı eklenirse o da bnm hesabımı ana hesap mı yapacak
Yeni eklenecek olan arkadaş sadece plus hesabını kullanacak beleş oyunları o kadar başka işi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmuratsal -- 1 Haziran 2024; 15:6:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni eklemeyi düşündüğünüz arkadaş sadece hesabı ana hesap yapmadan o hesaptan girerek oynayabilir yani sec olarak oynayabilir.
Burada ps5’te hesabı nasıl kullandığınız önemli, eğer ps5’te de bu pluslı hesaptan girip oynuyorsanız başka birini ekleyemezsiniz çakışma yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o hesabi sadece ben kullanıyorum
Şimdi plus hesabı bende ben kendi ps5 cihazımı konsol paylaşımı yapmicam yani ana hesap yapmicam ikinci ps4 cihazı kullanan arkadaş sec hesap olarak ps4 cihazından benim hesabıma geçiş yapıp oynayacak ben kendi cihazımda ana hesap yapmaz isem sorun yok dimi hocam
Kısaca ps5 cihazı olan ana hesap yapmayacak kendi hesabından oynayacak
Ps4 cihazından birisi plus hesabı ana hesap yapacak kendi hesabından pri olarak devam edecek
Diğer ps4 plus hesabını cihazına ekleyecek o hesaptan kendi ps4 cihazınsan sec hesap olarak ps5 cihazı ile çakışma olmadan oynayacak
Sorun ps5’i olanın ana hesap yapmamasında değil, eğer ps5’te kullanılan hesap ile ps4’te kullanılan hesap aynı anda oyun açarlarsa çakışır ve diğerini hesaptan atar.
Hayır, bu şekilde yine sorun olur.
Çakışma olmaması için ps5’ten oynayanın pluslı hesabı ana hesap yaptıktan sonra başka hesaptan girerek oynaması lazım.
Arkadaşlar iki ps5 ve bir ps4 plusı ortak kullanabilir mi?
Evet, kullanabilir.
ps5 pri + ps5 sec + ps4 pri olarak
-
Sahile gidiyorum, internetten psn kardeşlik diye aratıp videolarda anlatılanı uygulayın
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. Ps alemine aşırı uzak olduğum için size sormak istedim. Daha önce sorulduysa affola.
Şimdi benim kuzende ps5 var ve plus üyeliği de mevcut. Bende de ps5 var plus üyeliğim yok.
Anladığım kadarıyla Ben kuzenin hesabını kendi cihazımda giriş yapıp ana hesap yaptıktan sonra kendi hesabıma geçiş yaparak ( burdan sonra kendi hesabim ikinci yan hesap olacak muhtemelen ) plustan oyun indirebilir miyim? Kuzenin kendi cihazından bişey yapması gerekiyor mu ? Benim üyelik zaten boş.
Birde kuzen birkaç senelik üyelik peşin almış. Durduk yere hesap banlanmasın dedi. Yanlış bişey yaparsam hesabın banlanma durumu olur mu bir hatadan dolayı ? Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar.
Bende bir adet ps4 var ve plus üyeliğim de mevcut.
Yeğenimin ps5'ine kardeşlik yaptım. Benim plus kaydı olan hesabımı onun ps5'e ana hesap yaptık, onun hesabını da benim ps4'e ana hesap yaptık.
şimdi diğer yeğenim de ps4 almış. Ona da kardeşlik yapabiliyor muyum?
Yapabiliyorsam, sadece onun ps4'üne benim plus kaydı olan hesabımı ana hesap yapmam yetiyor mu? Yoksa başka şekilde mi yapmalıyım?
Teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E3DE85BF -- 30 Temmuz 2024; 17:20:7 > -
Amacınız plus hesabı paylaşmaksa ps4’lerden biri sec (yani plus hesabı ana hesap yapmadan direkt o hesaptan girerek) diğeri de pri (yani plus hesabı ana hesap yaptıktan sonra kendine ait başka bir hesaptan girerek) olarak kullanabilir.
ps5’i olan da plus hesabını pri kullanıyorsa çakışmazsınız.
Yani benim ps4'de plus üyeliğimim olan hesabım ana hesap olmayacak (yeğenlerimden birininkini ana hesap yapacağım) kendi kullanıcı hesabımla oynayacağım
Yeğenlerim ise benim plus hesabımı ana hesap yapacaklar (hem ps4, hem ps5 den) ama kendi kullanıcı hesaplarıyla oynayacaklar.
-
Evet, aynen öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X