Çok teşekkür ederim. |
PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (339. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E3DE85BF -- 3 Ağustos 2024; 12:25:13 > -
Selamlar, ilk defa bir playstation sahibi oldum. Bir arkadaşım secondary hesaplarla farklı farklı oyunları satın alıyordu, benim nasıl yaptığını sormak hiç aklıma gelmedi. Ps5 için fifa24'ü secandary hesap nasıl edinebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaslar Merhaba
10 yildir oyunlardan uzaktim bugun bir ps5 satin aldim.
Pri ve sec olayini tamamen unutmusum.
Sizlere sorum ise benim 2 tane hesabim var birisinde ps plus var ve bu hesap benim oyunlari oynayacagim hesap olarak bir hesabim daha var orada da nba 2k25 var secondary hesabini satmak istiyorum yani soyle ps plus olan hesabimda nba2k25 i oynamak istiyorum ve ps plus im burada diger hesabiminde sec hesabini satmak istiyorum playstation 5 de ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor. Kusura bakmayin is yerindeyim kafam cok karisti yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Dip not nba2k25 i sattigim arkadas ayni zamanda benim ps plus imdanda mi faydalanacak ? Oyle olmamasi adina ps plus hesabini ayrimi tutmam mantikli olur yani oyunlari baska hesapdanmi oynasam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 22 Ağustos 2024; 16:27:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçinde nba2k25 olan hesabı ps5 üzerinde ana hesap yapacaksınız, bunun dışında birşey yapmanıza gerek yok, nba hesabını sec olarak alan kişi de hesabı ana hesap yapmadan direkt o hesaptan girerek oynayacak. Plus üyeliğin bulunduğu hesap ayrı olduğu için nba sec hakkını alan kişi plusınızdan faydalanmaz.
Tesekkur ederim
Arkadaşlar merhaba ben ps4 kullanicisiyim PS plusdan almış olduğum oyunlar plus uyeligim bittiği için kilit kondu bir arkadasim PS5 kullanıcısı ve plus hesabı 1 yıl aktif onun hesabını PS4 de ana hesap yaptım ve kendi hesabıma geçiş yaptım ama bendeki plustan almış olduğum oyunlar halen kilitli gozukuyor nedeni ne olabilir ??
Satın almış olduğum FC 23 online oynuyor
Plustan almış olduğum FC 24 kilitli
Eğer arkadaşınızın plus üyeliği fc24 verildiği ay veya öncesinde başlamışsa ve aynı bölgeye ait bir plus üyeliği ise (örneğin sizin süresi biten plus üyelik TR bölgeden, arkadaşınızın hesabı US bölge ise kilit kalkmaz) oynayabilmeniz gerekir, lisans yenileme yapmayı deneyebilirsiniz.
Arkadaşım plus extra yi 2 gün önce aldı tr uzerinden bende 210 tane plus oyunu var ve hepsi kilitli ne yaptıysam kilit i kaldiramadim ama online oynaya biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyleyse gayet normal, o kilit ancak plus oyunlarının verildiği dönemde alınmış bir plus hesabı ile kalkar. Kilidin kalkmasını istiyorsan ya kendi hesabına plus alacaksın veya uzun zamandır plus almakta olan başka bir hesap bulacaksın.
Tşk ederim hocam
Dualshock 4 yöntemi tam olarak hangi oyunlar da çalışıyor, bi liste vs var mı? Ayrıca bu dualshock 4 yöntemi ile sec hakkına sahip oyunlarımızı kendi hesabımızdan oynarken kupaları vs yine kendi hesabımıza kazanabiliyor muyuz? Save dosyalarında da bi sıkıntı oluşturur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle bu güzel bilgilendirme başlığı için teşekkür ederim. Öğrenmek istediğim bir şey var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben kendi hesabımdan FC25 satın aldım. Yeğenimle kardeşlik yaptım. Primary hesap yeğenim. Ben secondary hesabım. Benimle beraber evde aynı ps5'i kullanan oğlumun ayrı bir PSN hesabı var ve anladığım kadarıyla benim ps5'te secondary hesap olduğu için oğluma ait ikinci hesapta oynanamıyor. Tamamen böyle midir?. Secondary ps5'te iki ayrı hesapta oynamanın bir yolu var mıdır? Şimdiden cevap için teşekkürler.
-
Evet öyledir. Oyun yeğenin hesabı ile satın alınmış olsaydı eğer ve o hesap sizde primary olsaydı; 3 kişi de kendi hesabından oynardı.
Merhabalar herkese öncelikle , forumda çok araştırdım hatta son mesajdaki arkadaşımızın anlattığı mesajada baktım ancak kafamda hala oturtamadım pri sec mantığını...
Size bir sorum olacak
Yakın bi arkadaşım fc25 ultimate sürümünü aldı 2 hafta önce , kendisi ps5 ten giriyor oynuyor oyunu , ben kendi ps5 konsolumda bu arkadaşımın hesabını ekleyip ana hesap yaptığımda ve fc25 i indirdiğimde , oyunu kendi hesabımdan oynabiliyorum değil mi ? bu durumda ben pri mi oluyorum sec mi oluyorum ?
-
merhaba,
tanımadığımız biriyle oyun ortaklığı (PS 5 de) yaptımızda, malum PSN şifresini paylaşmak zorundayız, e-mail adresinin şifresini paylaşmaya gerek yok.
Xbox da e-mail ve Xbox hesabının şifresi aynı olmak zorunda olduğu için P2 (PS de Sec karşılığı) şifreyi değişteremez eğer P1 telefon veya ikincil e-mail bilgisini girmişse.
ben Primary' im ve hesabın bağlı olduğu telefon numarası, kurtarma e-maili benim bilgilerim olsa da, art niyetli bir Secondary isterse bu bilgileri değiştirip, kendi telefonunu girebilir mi? Sanırım girebiliyor. Orada telefon numarası ekle diye bir bölüm var hesap ayarlarında.
-
Arkadaşınız hesabı oyunun sahibi.
O hesap, sizin cihazda pri olacak. Bu sayede, siz, o hesaba sadece oyunu indirmek için gireceksiniz. Sonrasında kendi hesabınızdan oyunu oynayabilirsiniz.
O hesap, arkadaşınızın cihazında sec olacak. Arkadaşınız, oyunu oynamak için, daima o hesaba giriş yaparak oynayacak.
Xbox Ultimate ve ozellikle de PSN Deluxe icin oldukca uzun sureli uyeliklerim var. Kardeslik isini bir yerden sonra biraktim. Herhangi bir sorun yasamadim ama ozellikle PSN'de hesaba bir kez giris yapildiktan sonra tum bilgiler degistirilebiliyor sanirim.
Olumsuz bir durumda sonradan Sony'ye ulasip kredi karti bilgileri vs ile belki hesap kurtarilabilir ama ugrasmaya degmez.
O yuzden ya kardeslik yapmamak ya da yapilacak ise de arkadas/bilindik birisi ile yapmak gerekiyor.
SEC olarak hesabi birisi ile paylastiktan sonra hesap bilgilerini degistirilmesini engelleyen bir yontem bilen varsa paylasirsa guzel olur.
-
Selamlar, bilgiler için teşekkürler. Kardeşlik yapacağınız bildiğiniz tanıdığınız bir kişi olsun sebebi o kişi eğer ban yerse sizinde cihazınız banlanıyormuş bilgilerinize
Güzel açıklama olmuş teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X