onun hata alması gerekmiyor muydu peki bu durumda, bende aktifken izin vermiyor diye biliyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (337. sayfa)
-
-
Yoo, hata vermeden gerçekleşebiliyor, tam olarak da bu tarz açıklardan dolayı kardeşliğin bilindik tanıdık kişilerle yapılması gerektiğini öneriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Elden ring oyununu aldık, arkadaşımla kardeşlik yapmak için. Fakat pri yapacağımız cihazda ayarlar menüsünde paylaşım kısmı çıkmıyor. Nedenini bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa böyle bir sorun duyuyorum, menünün görüntüsünü atabilir misiniz?
Merhaba, cevabını bulamadığımdan yazmak zorunda kaldım, gözümden kaçtıysa şimdiden özür . çok okudum...
PS4'üm vardı PS+ hesabımla. Şimdi PS5 aldım ve PS4'ü oğluma devredeceğim. Nasıl bir yol izlemeliyim oyunları hem birlikte oynamak istiyoruz (yeniden satın almak zorunda kalmadan) hem de kurulumu nasıl yapmalıyım?
-
Ps5’te pluslı hesabı girip oradan oynamaya devam edeceksin, oğlun da bu pluslı hesabı ps4’te ana hesap olarak etkinleştirecek sonra kendine açtığı başka bir hesaptan oyunları oynayacak.
Böylelikle her ikiniz de pluslı hesaptaki oyunları oynayabileceksiniz.
Valla öyleyse süper, sevindim...
-
Evet, bu şekilde ikiniz de sorunsuz ve birbirinizi etkilemeden hatta isterseniz aynı anda online olarak oynayabilirsiniz. Sadece oğlunun oynamak istediği oyunları pluslı hesaba girip indirme başlatması gerekir, indirme başladığı gibi pluslı hesaptan çıkıp kendi hesabından devam edebilir.
çok teşekkür ediyorum...
-
Arkadaşlar konuda yeniyim. İlk sayfalara baktım ama göremedim. Ps5 te oyun hesaplarını ekleyebileceğimiz bir karekod uygulaması var mı acaba? Birkaç tanesine baktım paralı. Mesela xbox tarafında microsoft authenticator diye uygulama var tüm oyunların maillerini oraya kaydedip güvenliği oradan sağlıyorum. Sony'de de öyle bir şey arıyorum.
-
Arkadaşlar bende ps5 var ve plus hesabı bende arkadaşımda Ps4 var ikimiz kardeşlik yaptık ps4 sahibi arakdas benim hesabı ekleyip ana hesap yaptı sorunsuz oynuyoruz daha sonra sisteme bir ps5 daha dahil ettik o arkadaşta benim hesabı ekleyip ana hesap yaptı deluxe hesabı kütüphanesinden oyun indirip kendi hesabında oyun oynayabiliyor onda da sorun yok buraya kadar herşey tamam sorum şu olacak
1- Bu sisteme bir ps4 cihazı daha ekleniyor mu ekleniyor ise yapacağı işlem nedir ???
Mevcut sistemde
İki ps5
Bir ps4 var
Limite ulaşmışsınız daha zorlamayın, almaz
Yani oluyorsa faydalanmak lazım çünkü PSN pri sec haklarını satanlar görüyorum
Yazdığına göre onu zaten yapıyorsunuz, ps5 pri + ps4 pri + ps5 sec olarak paylaşmışsınız 3 kişi, geriye hak kalmamış twitchte yayın açın bari de izlenmelerinizi satın
😁😁😁😁
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar bende 2027 kadar ps extra ps5 sec hesap var bu hesapta online oyun oyniyabilirmiyim??geçen başka bir sec hesap alıp od mw3e gireyim dedim ps plus almamı istedi.
O hesaptan online oynayabilmen için alacağın diğer hesabın pri olması gerekiyor
Yani hocam ben cod mw3 pri alsam sec ps plus hesabinda oynayabilirim.bir tane arkadaş sadexe ps plus pri olursa oynayabilirsiniz demişti valla hangisi doğru bilmiyorum deneme amaçlı pri alayım olmadi
Eğer elinde pri olarak kullandığın plus hesabı olsaydı sec olarak alacağın her oyunu online oynatabilirdin. Fakat sende sec plus olduğu için oyunları pri alıp sec plus hesabı üzerinden online oynarsın.
Çok teşekkür ederim bende korkuyorum sec plus online oynatmaz dediklerinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X