Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşlik için Facebook grubu. (İzinli) (Sorunlu Alısveriş listesi eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 243 Kişi olduk arkadaşlar hızla büyüyoruz Yöneticilik yapmak isteyenler varsa sevinirim pm atarlarsa tek basına başa cıkmak zor.
  • Ben de tam PS4 aldım oh kardeşlikle oyunlarımı satın alırım derken forumdaki konu kapatıldı diye üzülüyordum. Grubu gördüm şimdi katılma isteği yolladım. Dün Gta 5 ve Elder Scrolls Online almıştım forumdan, umarım daha da fazla oyun satın alırım sıkıntısız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Bende katildim fakat buradaki konunun ikide bir kapanmasi gercekten sinir bozucu olmaya basladi.kurallara uymayani uzaklastirmayip konunun surekli kapatilmasi gercekten cok gereksiz.

Zaten facebook grubu burası kapanıyor diye oldu yoksa dh sıkıntısız olsa hiç gerek olmasa daha iyi olur ama ikide bir konu kapanıyor .. en azından konu acıldıgında bile kapanınca ordan devam ederiz diyerek actık.

Isin ilginicide konuya gonullu olan arkadasin surekli isin kolay kismina kacip konuyu kitlemesi.....

Neyse insallah grup faydali olur.ucuz oyun oynamaya devam ederiz

Ilgi cekmek isteyen cocuk aglar ya hani, buradaki adminlerde buna dondu iyice.

Mesajlari silmeye bile gerek yok. Bukadar kotu olan nedir, konuyi niye kapatyrsnz diye sorunca mantikli tek bir cevap bile gelmedi.

Soyledikleri tek sey boyle giderse cok kotu olacak. Kotuye giden ne? Kotuye gitse ne olacak? Boyle giderse konu kontrol edilemez olacak ve kapatilmak zorunda kalacak diyorlar.

Konu kapanmasin diye ise alinan cozum konuyu kapamak.. gayet zekice...

En guzeli bu sekil alternatifle gitmek ama facete zaten bir grup var. Ben eski gruba uyeyim. Bunun farki ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 8 Kasım 2015; 16:11:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmişsin :) "Konu kapanmasin diye ise alinan cozum konuyu kapamak.. "

O grup hakkında bir bilgim yok. Şuan 248 kişi olduk satışlar başladı herkes oyunlarını alıp satıyor. Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz en rahat facebook ordan oyuna bak kafana yatarsa dh den ister ordan yaz al en ufak şifre degiştirme vs işe giren direk atılır kafası rahat olur herkesin.Bekleriz.
  • istek gönderdim kabul ederseniz sevinirim farumda eskiyim ama mesaj filan çok zamanım olmuyor işime gelen ilandan irtibata geçer güvenilir olduğuna inanırsam alışverişimi yaparım
    face :kadircatal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cceranimoo -- 8 Kasım 2015; 16:42:56 >
  • Bende istek gonderdim mustafa bicer

• Arkadaşlar gerçekten çok faydalı bir grup oldu bizim gibi ucuz oyun oynamaya devam etmek istiyenler için
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    İstek attım hocam

İlker Doğan

• Talep ilettim kardeşim gökhan çakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istek atan arkadaşlar kabul edildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler önceki konu kapandıgında facebookda grup acmıstık burdaki arkadaşlar ile 185 kişi suan ama aktif kullanılmıyordu cok fazla. Konu durumu ortada Yöneticiye mesaj atarak bu konuyu acmanın sıkıntı varmı diye sordum reklama dönusmedigi sürece sorun yok dedi.

https://www.facebook.com/groups/594195617373441/ Grup Linki.

Referanslı üyeler ile grup işimizi halletmek işimize gelir.Ordan ilana bakıp burdan konuşma vs kısmını yaparız diye düşünüyorum. Başka grup varsa bizde gelebiliriz grup kimin açtigini gram önemi yok. Rahat rahat ugrasmadan alişverişi yapalım tek derdimiz bu.

Görüşlerinizide yazarsanız iyi olur.

Yöneticilik yapmak isteyen arkadaslar pm atabilirler.

Hocam, aklimda birkac soru isareti var. Face yoneticilerinin sistemi kurarken bu konularida goze almalari gerekir diye dusunuyorum.

---Kardeslik takibi nasil yapilacak? Yani bir tane pri hesap satildi. Uye face ten aldi. Sec sahibi 2 gun sonra sifre degistigini farkederse face tenmi iletisime gececek. Kim kimi nerede bulacak. Burada eski mesajlari takip etmek mumkundu cunku.

---Bu sistem forum disina oyun satilmaninda onunu acmis olacak. Ps cafe isleten biri 10 dakikada fake bir hesap acarak oyunu alip yoluna devam edebilir. Bu nedenle forumda gruba katilim kriteri olacakmi? Olac!ksa yukaridaki risk ile ilgili alinacak aksiyon nedir?

Aklima geldikce buraya yazarim. Amacim sistemin problemsz devreye alinmasi. Elestiri olarak yazmadigimi belirtmek istiyorum.

• Bende istek yolladım.
  • Günaydın,

İstek gönderildi :)
  • Hayırlı olsun, akşam eve geçince ben de istek göndereceğim.
    Eleştiri kötü birşey değil daha iyi olmayı sağlar iyi niyetle yapıldıktan sonra. Sorulara gelirsek

Kardeşlik takibini burdada yöneticiler yapmıyor .Grupa geldiysen görmüşssünür ilanların altına Dh nicklerinin yazılmasınıda rica ettik ordaki amaç burası kapanınca rahatça iletişime geçmek.

Örnek vermek gerekirse, konuyu gene kapattılar ne yapıcaz ? başka alternatif siteleri vb yerine facebookdan ilanı koyabiliyoruz.Ordaki ilan sahibinede dhnickini sorup dh üzerinden oyunu alabilir.Yani benim grubu acmamdaki amaç aslında burası bitsin ordan sadece satış olsun degil buluşma yeri gibi. yoksa ps4 kutulu oyun ve cihaz satış grubu acmıstık mesea suan 3100 kişiden fazla var ama orası dh degil burdakiler sadece dhdeki konudan gelenler.

Forum dısına oyun satılmasının önune gececek hiçbir sistem yok burda aldıgı oyunu başka yere satan üyede var başka yerden aldıgı hakkı burda satanda.Gelenler hep oyun satışı yapmış kişiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

Hayırlı olsun, akşam eve geçince ben de istek göndereceğim.

Bütün istekler kabul edildi
  • Arkdaslar sorun yasadiginiz kisileri kanitlariyla beraber bana veya diger yoneticlere iletebilirsiniz bizde face grubunda liste yapicaz biliyorsunuz burada yasak en azindan ordan takip edebilirsiniz..satis yapacaklar dh nicikini yazsin face grubunda ve satisi burdan gerceklestrmeye calisin.cift hak haric pri ve sec hakki forum disina satmayin satan kisilerde sorunlular listesine girebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesela şöyle bir faydası daha var , burda yöneticiler yasakladı liste vb şeyleri. Yani ben senin oyununu çalsam sen yazarsan böyle yaptı diye ceza alıyorsun.Grupda biz dosya oluşturduk sorun yaşandıkça yaşatanları isimleri nicklerini vs yazıcaz orda kalıcak faceden alım satım kullanmasan bile girip bakabilcek isteyenler bu fikirde yönetici arkadaşdan geldi mesela.Yani serbest olunca üretilcek çok şey var ama herşeyden önce kimse tam güvenmeden ne donanımdan ne grupdan alışveriş yapmasın.

Sorunlu alışverişler kısmına girin %70 Referanslı üyelerin hırsızlıkları dolandırıcıkları var adam benden eski benden cok ref var ki ben 8senelik üyeyim ve 10bin tl üstü satısım olmus adam 2katım ama yaptıkalrını okusanız yani herşey ref demekde degil onun içinde varsa bi şekilde yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Arkdaslar sorun yasadiginiz kisileri kanitlariyla beraber bana veya diger yoneticlere iletebilirsiniz bizde face grubunda liste yapicaz biliyorsunuz burada yasak en azindan ordan takip edebilirsiniz..satis yapacaklar dh nicikini yazsin face grubunda ve satisi burdan gerceklestrmeye calisin.cift hak haric pri ve sec hakki forum disina satmayin satan kisilerde sorunlular listesine girebilir..

On numara fikir. Ilk yapilmasi gereken buydu zaten.

Sadece sunu soracagim, liste sifirdanmi olusacak yoksa eski liste devammi edecek?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.