Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşlik için Facebook grubu. (İzinli) (Sorunlu Alısveriş listesi eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler önceki konu kapandıgında facebookda grup acmıstık burdaki arkadaşlar ile 185 kişi suan ama aktif kullanılmıyordu cok fazla. Konu durumu ortada Yöneticiye mesaj atarak bu konuyu acmanın sıkıntı varmı diye sordum reklama dönusmedigi sürece sorun yok dedi.

https://www.facebook.com/groups/594195617373441/ Grup Linki.

Referanslı üyeler ile grup işimizi halletmek işimize gelir.Ordan ilana bakıp burdan konuşma vs kısmını yaparız diye düşünüyorum. Başka grup varsa bizde gelebiliriz grup kimin açtigini gram önemi yok. Rahat rahat ugrasmadan alişverişi yapalım tek derdimiz bu.

Görüşlerinizide yazarsanız iyi olur.

Yöneticilik yapmak isteyen arkadaslar pm atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 19 Kasım 2015; 19:05:34 >

• Evet arkadaşlar grup büyüdükçe aktifleşecektir güzel bir grup
  • Ben de gruptayım, çok güvenilir insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de istek gönderdim iyi oyunlar
  • Hayırlısı olsun sıkıntısız birliktelik orada devam eder insallah

• Teşekkürler 208 kişiyiz şuan
  • Dostum bende istek gönderdim "ozan yılmaz" kabul ederseniz sevinirim burası sıktı artık.referanslarımında yeterli olacağını düşünüyorum.

• İstek gönderdim.

• Hocam faceten katıldım gruba Sercan Hör ismim eklersen sevinirim

• Bende katıldım tesekkurler arkadaslarımıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı olacak bi grup teşekkürler.

• Face'i de yeni kapatmıştım kullanmamak üzere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Face'i de yeni kapatmıştım kullanmamak üzere.

Alış satış için fake açabilirsiniz facedeki amaç birbirimizi bulalım daha sonra gene forum vs kullanılır.

220 Kişiyiz şuan.
  • bende katılıyorum burada ki konu ne oldu yine mi kapatıldı :)

facebook: dogan tüysüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draw1907 -- 8 Kasım 2015; 12:14:35 >
  • benide alin
    araniza face adres aziz adiguzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocu_aziz -- 8 Kasım 2015; 12:26:33 >
  • Bende katildim fakat buradaki konunun ikide bir kapanmasi gercekten sinir bozucu olmaya basladi.kurallara uymayani uzaklastirmayip konunun surekli kapatilmasi gercekten cok gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 8 Kasım 2015; 12:22:46 >
  • Bende katıldım inşallah diğer konu gibi olmaz

• İstek yolladım, nick dh szgn

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Bende katildim fakat buradaki konunun ikide bir kapanmasi gercekten sinir bozucu olmaya basladi.kurallara uymayani uzaklastirmayip konunun surekli kapatilmasi gercekten cok gereksiz.

Zaten facebook grubu burası kapanıyor diye oldu yoksa dh sıkıntısız olsa hiç gerek olmasa daha iyi olur ama ikide bir konu kapanıyor .. en azından konu acıldıgında bile kapanınca ordan devam ederiz diyerek actık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

Bende katildim fakat buradaki konunun ikide bir kapanmasi gercekten sinir bozucu olmaya basladi.kurallara uymayani uzaklastirmayip konunun surekli kapatilmasi gercekten cok gereksiz.

Zaten facebook grubu burası kapanıyor diye oldu yoksa dh sıkıntısız olsa hiç gerek olmasa daha iyi olur ama ikide bir konu kapanıyor .. en azından konu acıldıgında bile kapanınca ordan devam ederiz diyerek actık.

Isin ilginicide konuya gonullu olan arkadasin surekli isin kolay kismina kacip konuyu kitlemesi.....

Neyse insallah grup faydali olur.ucuz oyun oynamaya devam ederiz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.