Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşlik için Facebook grubu. (İzinli) (Sorunlu Alısveriş listesi eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

Mesela şöyle bir faydası daha var , burda yöneticiler yasakladı liste vb şeyleri. Yani ben senin oyununu çalsam sen yazarsan böyle yaptı diye ceza alıyorsun.Grupda biz dosya oluşturduk sorun yaşandıkça yaşatanları isimleri nicklerini vs yazıcaz orda kalıcak faceden alım satım kullanmasan bile girip bakabilcek isteyenler bu fikirde yönetici arkadaşdan geldi mesela.Yani serbest olunca üretilcek çok şey var ama herşeyden önce kimse tam güvenmeden ne donanımdan ne grupdan alışveriş yapmasın.

Sorunlu alışverişler kısmına girin %70 Referanslı üyelerin hırsızlıkları dolandırıcıkları var adam benden eski benden cok ref var ki ben 8senelik üyeyim ve 10bin tl üstü satısım olmus adam 2katım ama yaptıkalrını okusanız yani herşey ref demekde degil onun içinde varsa bi şekilde yapıyor.

Hocam ref oyun satildigi anda alinyr, problem ise oyun aldiktan bir sure sonra cikiyor. Yani ref in pek anlami yok. Referansa degisiklik yapma secenegi gelse ancak ozmn akla kara belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Arkdaslar sorun yasadiginiz kisileri kanitlariyla beraber bana veya diger yoneticlere iletebilirsiniz bizde face grubunda liste yapicaz biliyorsunuz burada yasak en azindan ordan takip edebilirsiniz..satis yapacaklar dh nicikini yazsin face grubunda ve satisi burdan gerceklestrmeye calisin.cift hak haric pri ve sec hakki forum disina satmayin satan kisilerde sorunlular listesine girebilir..

On numara fikir. Ilk yapilmasi gereken buydu zaten.

Sadece sunu soracagim, liste sifirdanmi olusacak yoksa eski liste devammi edecek?

eski listeyide ekleyebilirz ayrı olarak ama detayları da önemli ben kanıtları fln saklamayı düşünüyorum dosya oluşturup pc de ciddi önem vermeyi düşünüyorum yazık günah bir oyun için ne hesaplar ne paralar ve ne ps gitti banlandı yanına kalmasın kimsenin..

• quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

quote:

Mesela şöyle bir faydası daha var , burda yöneticiler yasakladı liste vb şeyleri. Yani ben senin oyununu çalsam sen yazarsan böyle yaptı diye ceza alıyorsun.Grupda biz dosya oluşturduk sorun yaşandıkça yaşatanları isimleri nicklerini vs yazıcaz orda kalıcak faceden alım satım kullanmasan bile girip bakabilcek isteyenler bu fikirde yönetici arkadaşdan geldi mesela.Yani serbest olunca üretilcek çok şey var ama herşeyden önce kimse tam güvenmeden ne donanımdan ne grupdan alışveriş yapmasın.

Sorunlu alışverişler kısmına girin %70 Referanslı üyelerin hırsızlıkları dolandırıcıkları var adam benden eski benden cok ref var ki ben 8senelik üyeyim ve 10bin tl üstü satısım olmus adam 2katım ama yaptıkalrını okusanız yani herşey ref demekde degil onun içinde varsa bi şekilde yapıyor.

Hocam ref oyun satildigi anda alinyr, problem ise oyun aldiktan bir sure sonra cikiyor. Yani ref in pek anlami yok. Referansa degisiklik yapma secenegi gelse ancak ozmn akla kara belli olur.

Aynı şeyi konusuyoruz aslında. Forumda ilk alacaksan neye bakıyorsun? ref bakşa secenegin yok.
    Kara liste olsa adama bakarsın hem ref var hem listede degil sorun yaşama % düşer. Burda liste vs kalktı grupdan yazıyoruz .

Şunu unutmayın riski 0 indirmek hiçbir alışverişde mümkün degil. Azaltacak yolları arayıp çözüme ulasıyoruz 2senedir alım satım yapıyorum 1 sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 9 Kasım 2015; 23:00:45 >

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    İstek yolladım @mert1905x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce alisverisim oldu burda fakat kimden aldim ettim aklimda degil gta almıştım aylardir sorunsuz kullaniyorum.

Benide alirsaniz sevinirim kadir karadağ ismin

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkef611

Arkadaşlar daha önce alisverisim oldu burda fakat kimden aldim ettim aklimda degil gta almıştım aylardir sorunsuz kullaniyorum.

Malesef dostum ref olmadan almıyoruz. (forumun konusu acıldı oraya kullanabilirsin)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kafkef611

Arkadaşlar daha önce alisverisim oldu burda fakat kimden aldim ettim aklimda degil gta almıştım aylardir sorunsuz kullaniyorum.

Malesef dostum ref olmadan almıyoruz. (forumun konusu acıldı oraya kullanabilirsin)

Yarın is yerinde pc geçince kullanıcı adını bulurum arkadasin

Ne hikmetse ozel mesajlari göremiyorum telefonda.

• dün akşam çok eski hesabımla yazmışım

kadir karadağ ismim.hali hazırda @semi_conductor ile gta oyununu ortak kullanmaktayım.referans olarak gösterebilirim.
  • Bende gruba katıl ı tıkladım, cevap bekliyorum :)
  • Ben de istek yaptım gruba katılmak için...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruba katılmam mümkün mü?
  • Tabiki referansı olan arkadaşları alıyoruz.
  • Sorunlu kisilerin oldugu bir liste face te varmis sanirim. Bilen varsa linki atablrmi pm ile..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Facebook grubumuzdaki liste burdaki konudaki liste degil o silinmiş onu bulsak eklerdik.Bizim listede 2 kişi var suan sorun yaşatan.

Facebookda grup sayfasına geldiginiz sağ yukarda Dosyalar sekmesi var ordan ulaşabilirsin.
  • arkdaşlar eski sorunlu kişilerde eklenmiştir listemize oradan kontrol edeblrsnz
  • Slm beyler
    Bir arkadaştan fifa 16 sec almıştım ancak şuan hesaba giremiyorum güvenlik nedeni ile şifrenizi değişmeniz gerekiyor diye ıyarı verip maile gönderiyor ancak tabii ben öaile giremiyorum bu durum neden kaynaklanır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Slm beyler
    Bir arkadaştan fifa 16 sec almıştım ancak şuan hesaba giremiyorum güvenlik nedeni ile şifrenizi değişmeniz gerekiyor diye ıyarı verip maile gönderiyor ancak tabii ben öaile giremiyorum bu durum neden kaynaklanır?

hocam şifreyi değişmeniz gerekiyor pri hakkına ulaşıp bildirin ortak bi şifre belirleyin değişin.
  • Arkadaşlar Sorunlu alışverişlerinizi bana yada sametbaggio kanıtları ile iletirseniz facebookdaki grubumuzda belge kısmında bunları tutalım.Psn konumuz acık rahatca alısveriş yapıyoruz sorunlu alısveriş yazmak yasaklandı.Grupdan yazalım elimizde liste olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.