Şimdi Ara

PS4 Satılık sizce ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana hediye olarak ps4 gelmişti ancak 4 ay kadar kullandıktan sonra hdmi girişi bozuldu garantiside worldbazaar garantisiydi.Neyse işte götürdüm doğubanka verdim garantiye birlikte sonra 1 hafta içinde tekrar aradılar "Düzeltemiyoruz size yenisini kargoluyoruz" dediler bende kabul ettim.Şimdi arkadaşlar garanti 2 yıllık ve ilgililer saolsunlar 2 kol var yanındada 3 oyun (İnFamous SS, KİLLZONE Shadowfall, Wolfenstein The New Order) satmak istesem ne kadar tutar daha kutusunu açmadım satarım belki diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1700 veya 1800 eder.
  • dostum yeni ps4 alacağım worldbazaar önerir misin?

bu arada arkadaşın dediği gibi rahat 1700 1800 eder.
  • Sony garantililer okadar eder ancak abartmayalim. Eger gercekten satmak istiyorsaniz 1200-1300 arasina cok hizli bursekilde satilir.

Kolu ayri oyunlari ayri satarsaniz daha karli olur sizin icin. Ps4 u elden cikarmasi da daha kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 18 Ocak 2015; 15:14:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlari ayri satmaniz daha iyi olur. Şahsen ben ps4 alacak olsam, bu oyunlarla beraber 1800 tl vermem.
    Ps4 u alir , oyunlari ayri alirdim.1000 tl altindan satmaniz daha kolay olur. Cunku ona mesela 1300 verecek kisi, 200 daha koyar 1500e magazadan alir.hani 2.el yada sıfıra yakin bir cihazin piyasada ki fiyatlarindan biraz farklı olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roose Bolton.

dostum yeni ps4 alacağım worldbazaar önerir misin?

bu arada arkadaşın dediği gibi rahat 1700 1800 eder.

Benim ps4 te klasik bir sorun çıktı o HDMİ sorunu 2000 de 1 oranı vardı bana patladı 2000 de 1 ama servis hızlıydı ve uğraştırmadan yenisini yolladılar bence oradan alabilirsin.
    Bu arada cihaz 2.el yada sıfıra yakın değil sıfır daha açılmadı tek eksisi Sony garantisi değil worldbazaar garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santonir0n -- 18 Ocak 2015; 19:30:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.