Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS4 Slim 500GB SSD'li + çift kol Satın Al 26 Kasım 2023 15:04 1 1 PS4 Slim 500GB SSD'li + çift kol PS5 almayı planladığım için satıyorum. İlk çıkan ps4 slim modeli. Garantisi bitti ama kusursuz çalışıyor. İki sene önce stok hdd'yi samsung evo 870 model 500gb ssd ile değiştirdim. Oyun yükleme sürelerinde ve ana menü geçişlerinde normal ps4'lere göre bir tık daha hızlıdır. Yanında iki adet orijinal DualShock 4 veriyorum. DS4'lerden birini iki sene önce Mediamarkttan aldım (kutusu mevcut), ve kusursuz çalışıyor. Diğer kol farklı bir fat kasa ps4'ten kaldı ve nadiren r2 tuşunun tutukluk yapması dışında sorunsuz çalışıyor. Yanında orijinal hdmi ve güç kablosu, bir adet de micro usb kablo ile gönderilecektir. Balıkesir içi elden, diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde satış yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Xbox Series S + Çift Kol + Pil Şarj Cihazı [SATILDI] Nintendo DSi ve Nintendo DS Lite [SATILDI] 2. Nesil Apple Pencil (Orijinal Apple ürünü) [SATILDI] Pokemon DS oyunları [Tam kutu içerikli/Koleksiyonluk]