Şimdi Ara

Ps4 Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Benim Ps4 Çok ısınmaya başladı Haliyle de Rahatsız Etmeye Başladı artık bunun için biraz daha az ses yapan 200 Tl'ye kadar soğutucu önerisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Soğutucu almadan önce ps içini açarak genel bir toz temizliği yapmanızı öneririm ( bu işlem cihazınızın garantisini bozacaktır. Ancak 2 yıllık garanti suresinin dolmuş olduğunu var sayıyorum ) . YouTube’da bu iş için gerekli örnek videolar var ve oldukça basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Toz temizliği yaptım biraz ama Fanın arasındaki Tozları Nasıl Temizleyebilirim onu yapamadım yanı diş fırçası giriyor biraz ama fanların arasına ulaşamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umutleclerc U kullanıcısına yanıt

Hocam internette toz temizlemek için hava spreyleri var. Ben onlardan almıştım. Sade hava veriyor. Dikkatli bir şekilde belki o kullanılabilir.

• umutleclerc U kullanıcısına yanıt

Hava spreyi zarar verebilir diyorlar pek yakından yapmadıkça sıkıntı çıkaracağını sanmam.Sanırım ürünün içi açılmış eğer ürün eskimiş ve eski kasalardansa termal macun yenilemenizi tavsiye ederim.

• İşinim ehli brine acitirip kaliteli bir termal macun ve fan temizligi yaptirmak gerek sogutucu pek fayda etmez.Birde kasanizin modeli nedir.Fatkasalar genelde cok ses yapiyor ozellikle ilk seri cikanlar.Ben bu yaz tornavida takimi ve macun alip kendim acip temizlik bakim yapacagim 3 sene oldu.Ha suan ses/isinma normal ama elektronikde bakim yapmayi severim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4-PS5 için monitör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.