Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
43
Favori
81.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Superonline sorunlu değil, en azından bende bir sorun yok. PC'de son hız indirme yapabiliyorum, PSN'de yapamıyorum. Horizon'un çıkışı ile beraber PSN'de ciddi bir sıkıntı vardı, hala devam ediyor.

PSN ile alakası yok.Cihazı telefona bağlayınca hız normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum daha ne kadar sürecek arkadaşlar Driveclub 1.28 güncellemesini yapmaya çalışıyorum.Bu hızda 1 haftadan fazla sürer.Bu arada cd li oyunu güncelleme yapmadan oynayamıyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teologin09

Bu durum daha ne kadar sürecek arkadaşlar Driveclub 1.28 güncellemesini yapmaya çalışıyorum.Bu hızda 1 haftadan fazla sürer.Bu arada cd li oyunu güncelleme yapmadan oynayamıyor muyuz ?

Eğer oyundan oyuna değişmiyorsa güncelleme yapmadan oynarsın ama oyunun online özelliklerini kullanamazsın, çok uzun zamandır Assetto Corsa dışında kutulu oyun almadım kesin bir şey söylemiş olmayayım.
  • Arkadaşlar bende güncelleme yapamıyorum.İnternet hızım 50 megabit fakat güncellemeleri 500 kb ile indiriyor.Bilgisayarda ya da cep telefonumda indirme konusunda sıkıntı yok.İnternetim superonline.PS4'te hız testi yaptığımda da 43 megabit falan gösteriyor ama indirirken inmiyor.
  • Arkadaşlar ne zaman halledecekler bune ya para verdiğim oyunu indiremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boye585858

Arkadaşlar ne zaman halledecekler bune ya para verdiğim oyunu indiremiyorum.

Arayıp şikayet bildirin, ben defalarca aradım ama tek kaldığım sürece bu iş çözüme ulaşmaz.

Bir de çok fazla ayrıntıya girmeyin. Playstation Network, Google Play ve Apple Store'da hızımız nerdeyse sıfır deseniz yeter, ayrıntıya girerseniz birşey anlamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 4 Mart 2017; 13:54:57 >
  • Hocam arayayım da 2-3 kişiyle olmaz bu ne yani biz download yapamayacak mıyız şaka gibi bişey bu.

• Bende aynı sorunu yaşıyorum testte 20 mbps diyor fakat 20 gb lik oyun icin +99 saat diyor internetim Superonline

• 3-4 gundur r6 ındırmeye calısıyorum ıne ıne 13gb ındı ordada takıldı ılerlemıyor +99 saat gosterıyor 1 saatte 1 mb fılan artıyor basında durursan durmazsan zaten ındırılemıyor dıye uyarı verıyor. Telefonda dun bir app indirmek istedim işim vardı 3-4 saatı buldu ınmesı şaka gibi 20-30mb lık bıseyden bahsediyorum. Bence genel olarak bu ay superonline da sorun var çünkü geçen ay uncharted 4 ü 3-4 gunde ındırmıstım boyutunu bılıyorsunuz. Gel gelelim 36gb lık r6 altıyı ındıremedım ınmıyor ne yapsam olmuyor bağlantıyı test ettiğimde 1.1 mb/sn gosteriyor gelde çıldırma 3-4 mb/sn çekse ona bile razıyım gerçi ne göstersede o +99 değişmiyor kanser eder adamı :S
  • Abi bu ne saçmalık ya.Bilgisayardan hiç sıkıntı olmadan ne istesem yüksek hızda izleyip indirebiliyorum.Playstation 4'ten güncelleme inmiyor.Appstore'dan inmiyor.İnsanlar mağdur oluyor.Ne zaman düzeltecekler bu illeti.Çalışan adam ya da öğrenci adam hafta sonu oynamak için oyun aldı diyelim.Nasıl indirecek.İnşallah kısa sürede düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Kenway -- 5 Mart 2017; 11:32:36 >
  • Superonline ile ben de sorun yaşıyorum. Denemediğim dns, mtu değeri kalmadı hiçbiri işe yaramadı. 2 gündür bf1 indirmeye çalışıyorum 99+ saat gösteriyor.

• Ttnet kullanıyorum bende bir sorun yok 3 saatte 50 gb a yakın download yaptım

• bu kadar insan sıkıntı yaşıyorsa ve aynı şekilde sadece psnde oluyorsa turkcell superonline playstation networkün bant aralığını daraltmıştır.Bunu da yapacak kalitede bir firmadır kendisi aslında.İlk çıktığı zamanlarda da rastgele şekilde zamunda gibi sitelere giremiyorduk.O yüzden şikayetinizi superonline a değilde tüketici haklarına ve btk'ya şikayet edin.
  • rezilliğin daniskası ya neredeyse 1 haftadır r6 yı indiremedim arkadaş ya +99 da kalıyor bir süre ilerlemiyor da zaten sonra bi açıyorum kontrol etmek için konsolu indirelemiyor uyarısıyla karşılaşıyorum bıktım valla oyunu geri satıcam konsoluda kaldıracam kutusuna o raddeye geldim
  • 50 mb süperonline kullanıyorum ps4 de hız yerlerde torrentde de öyle 15 gündür ciddi bir peoblem var daha önce turk telekomdaydım böyle bi r sorun yaşamadım hiç. Durumu bildirdim 48 saat içinde döneceğiz dediler ben de sorun çözülmezse boşa para vermem iptal edeceksiniz dedim.. herkes arasın bakalım ne olacak

• Ben de sorun şimdilik düzeldi.Umarım bir daha olmaz böyle bir şey çok sinir bozucu.

• superonline da inanılmaz bir sorun var hafta başından beri

deflarca aradım ama sistemlerde hata var, genel sorun vs diye geçiştiriyorlar

speedtest normal görünüyor ama internet hızı rezalet

bence yurtdışı çıkışları sorunlu ama duyurmuyorlar

hız testi yapıyorum 13mbit görüyorum

telefonda appstore dan 20 mb lık uygulama indir diyorum yarım saat sürüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfiber

bu kadar insan sıkıntı yaşıyorsa ve aynı şekilde sadece psnde oluyorsa turkcell superonline playstation networkün bant aralığını daraltmıştır.Bunu da yapacak kalitede bir firmadır kendisi aslında.İlk çıktığı zamanlarda da rastgele şekilde zamunda gibi sitelere giremiyorduk.O yüzden şikayetinizi superonline a değilde tüketici haklarına ve btk'ya şikayet edin.

Hocam hadi torrenti belki korsan indirmesin diye insanlar kısıtlamış olabilirler.Ama playstation 4'ün bant aralığını ne amaçla daraltıyorlar ya da diğer Appstore Google Playstore gibi mağazaların hızını neden düşürüyorlar.Eğer böyle bir şey varsa ne amaçla yaptıklarını çözemedim.
  • 100 mbit internetim var hep 2mb/sn download yapıyor hep aynı ne ileri ne geri standart hep aynı hep çile bi kurtulamadık ne yaptıysam olmadı hiç sorun yoktu 10mb/sn indirirdi, psn nin iliğini kuruturdum köpek gibi son gaz download ederdim nerde o günler ah ah ...

• BaDWoLf! B kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hocam.50 mbit internetim var.Fakat 100 kbit ile indiriyor.Daha ne kadar sürecek böyle bilmiyorum.1 hafta oldu hala çözüm yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.