Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
43
Favori
81.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısı bende de var. Makine veya modemi 2 saatte bir filan resetliyorum düzeliyor. Ama sıkıntı ps4 te gibi. Var mı bir çözümü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsiparişle Horizon Zero Dawn aldım ama oyun indirmeye açıldığından beri 15GB indirebildi. Durdur başlat yaptığımda download süresi 99+ saat görünüyor. PS4'ün hız testinde hız genellikle 3Mb/s (İnternet paketi Superonline 16mbps, konsol modeme kablosuz bağlı), cep telefonuna bağladığımda hız testi 5-6Mb/s olarak görünüyor.
    PC'den TTnet hız testi yaptığımda gördüğüm değer 9-10 mbps arasında çıkıyor.
    Sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Önsiparişle Horizon Zero Dawn aldım ama oyun indirmeye açıldığından beri 15GB indirebildi. Durdur başlat yaptığımda download süresi 99+ saat görünüyor. PS4'ün hız testinde hız genellikle 3Mb/s (İnternet paketi Superonline 16mbps, konsol modeme kablosuz bağlı), cep telefonuna bağladığımda hız testi 5-6Mb/s olarak görünüyor.
    Sorun ne olabilir?

Aynı durumdayız.Dedim acaba ben mi yazdım.(Superonline bu arada)

• quote:

Orijinalden alıntı: romasanta1903

quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Önsiparişle Horizon Zero Dawn aldım ama oyun indirmeye açıldığından beri 15GB indirebildi. Durdur başlat yaptığımda download süresi 99+ saat görünüyor. PS4'ün hız testinde hız genellikle 3Mb/s (İnternet paketi Superonline 16mbps, konsol modeme kablosuz bağlı), cep telefonuna bağladığımda hız testi 5-6Mb/s olarak görünüyor.
    Sorun ne olabilir?

Aynı durumdayız.Dedim acaba ben mi yazdım.(Superonline bu arada)

Supershitline'a geçtiğimden beri konsolun ayarı kalmadı, banlı IP hatası verip duruyordu şimdi de bu çıktı.

• *https://www.reddit.com/r/PS4/comments/522ttn/ps4_downloads_are_notoriously_slow_i_might_have/
    *https://www.reddit.com/r/PS4/comments/5drvcc/an_update_on_psn_download_speeds/

bu ıkısınde konu detaylı acıklanmakta.

kısacası ccproxy kuruyoruz, ps4'e bilgisayarımızı proxy olarak veriyoruz ve ardından C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasına su satırı ekliyoruz;

62.252.170.90 gs-sec.ww.np.dl.playstation.net

ccproxy'yi yenıden baslatıyoruz, bu sayede 2mb olan download hızım 10mb'a cıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 4 Mart 2017; 12:9:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raistlinthewiz

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/522ttn/ps4_downloads_are_notoriously_slow_i_might_have/https://www.reddit.com/r/PS4/comments/5drvcc/an_update_on_psn_download_speeds/

kısacası ccproxy kuruyoruz, ps4'e bilgisayarımızı proxy olarak veriyoruz ve ardından C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasına su satırı ekliyoruz;

ccproxy'yi yenıden baslatıyoruz, bu sayede 2mb olan download hızım 10mb'a cıktı.

Biraz daha detaylı anlatmanız mümkün mü? Tam olarak nasıl yapıyoruz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: raistlinthewiz

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/522ttn/ps4_downloads_are_notoriously_slow_i_might_have/https://www.reddit.com/r/PS4/comments/5drvcc/an_update_on_psn_download_speeds/

Denemek lazım ama bizim sorunumuz hız testi 2 de gösterse 9 da gösterse bir şey fark etmemesi. Hız testinde 3 çıkıyor download a bakıyorsun 30gb için 99+ saat, tekrar hız testi yapıyorsun 6 çıkıyor, download a bakıyorsun hala 99+ saat. İşin garibi problemin başladığı ilk gün nadiren de olsa 40-50 saatlere inen download süresinin artık 99+ a çakılmış olması.

• 25mbit kullanıyorum,ps4 de test ettim 15 mbit idirme hızı çıktı

En hızlı yandex dns kesinlikle.

• Arkadaşlar download şuan inanılmaz yavaş 2 saatte hesaplama yaptı şimdi 17 gb lık oyuna 99 saat diyor yeni akk yenilenmiş olmasına rağmen bişeyler olmuş yardımcı olacak var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boye585858

Arkadaşlar download şuan inanılmaz yavaş 2 saatte hesaplama yaptı şimdi 17 gb lık oyuna 99 saat diyor yeni akk yenilenmiş olmasına rağmen bişeyler olmuş yardımcı olacak var mı?

Dur tahmin edeyim.Superonline?

• romasanta1903 kullanıcısına yanıt
    Evet Superonline ama önceden yoktu böyle bişey 10mb download hızım gözüküyor ama 99 saat yazıyor çıldırmak üzereyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Superonline. Ancak internet hızımda bir problem yok. 786 MB Fifa 17 update'i inmeye çalışıyor. 93 saat gösteriyor. Hız testinde 5.2 Mbit görüyorum.
  • Benimde aynı akşam açık bırakıp yatıyorum makineyi sabaha kadar 200 mb indirmiş kaç gündür sıkıntılı mart ayına girdi internete bişey oldu süperonline benimkide

• salıdan beri ps4 dinlenme modunda 19 gb indirebildi anca hala bir düzelme yok

• superonline kullanıyorum. salı gününden beri 15gb anca indirebildim. Modemi komple resetledim, denemediğim dns kalmadı düzelmiyor
    8mbit adsl kullanıyorum pcde full hızda download yapabiliyorum. ps4 10 dakikada 1 mb iniyor

• Superoonline da sıkıntı var ev ve iş yerinde aynı durum ne googleplay den ne psn den doğru düzgün bir şey iniyor, işin garibi kendileride bilmiyor yada bilmemezliğe vuruyorlar
  • Önceki gece sabaha kadar 12Gb download yapmıştı, bu gece sadece 2 Gb yapabilmiş
  • SuperOnline microsoft ile anlaştı heralde Ps4 sahiplerini caydırmaya çalışıyor

Şaka maka 2 gündür 100 mb indirebildim.

• Superonline sorunlu değil, en azından bende bir sorun yok. PC'de son hız indirme yapabiliyorum, PSN'de yapamıyorum. Horizon'un çıkışı ile beraber PSN'de ciddi bir sıkıntı vardı, hala devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Superonline sorunlu değil, en azından bende bir sorun yok. PC'de son hız indirme yapabiliyorum, PSN'de yapamıyorum. Horizon'un çıkışı ile beraber PSN'de ciddi bir sıkıntı vardı, hala devam ediyor.

Apple Store ve Google Play'de aynı derecede sorunlu. Ben de başta suçu PSN'de görüyordum ama konsolu cep telefonuna bağlayıp 3G ile download deneyince normal hızda indirme yapabildiğini gördüm. Burada suçlu tamamen Superonline.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.