Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
45
Favori
81.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı durum ben de de mevcut

Hız testinde sorun yok

ama psn ve marketlerden indirmede inanılmaz yavaş.

AKK geçmişim gibi sürekli.
  • btk ya şikayet yazdım ama onlar superonline iletene kadar ne kadar süre geçer bilmiyorum superonline tiwitter dan tek mesajıma bile dönmedi.
  • Arkadaşlar hız sorunu olanlar lütfen sikayet.btk.gov.tr adresinden şikayetlerini bildirsin. Biraz önce şikayetimi gönderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Perşembe gecesi indirmeye başladığım Horizon Zero Dawn bu sabah sonunda indi.

Ben de Superonline 35mb kullanıyorum inanılmaz yavaş indiriyordu. Dün gece DNS değiştireyim dedim. 18 saat kalan süre 3 saate indi şok oldum. Gece biraz daha fazla indiğini biliyordum ama DNS daha önce de değiştirmiştim. Gece DNS değiştirip indirmeyi deneyin.

Bu arada Open DNS yaptım.
  • Dns falan hikaye sorun yok şuan abanın download a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akisame A kullanıcısına yanıt
    Dns olarak ne giriyosunuz hocam

• Bütün DNS'leri denememe rağmen bende durum hala aynı ve evet Superonline kullanıyorum :(
  • Gece hızlandı normal seviyeye çıktı hiçbir şey değiştirmeden fakat şimdi yine biraz yavaşladı superonline. Problemi tam çözemediler galiba.
  • 1-2 saat önce düzeltmişlerdi şimdi gene bozuldu.
  • kuzeys kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk defa yaşadım bu sorunu.1 yıldır superonline kullanıyorum.Sanırım mayısta olacak düzenleme ile ilgili çalışma yapıyorlar.
  • kuzeys kullanıcısına yanıt
    Turk telekom 50 mbit kullaniyorum. Operatorle cok alakasi oldugunu sanmiyorum ayni sorunu bende cekiyorum. 3 mbit ustune cikamiyorum bir turlu.

• Gece dns değiştirip bırakmıştım downloada beklemedeydi açıp baktığımda hız normaldi 21 saat yazıyordu bugün sabah baktım öğlen gibi +99 daydı yine halende öyle şuan dns değiştirsem bile artmıyor. Gece belki yine düzelir sanmıyorum ama çıldırmamak elde değil. Çalışan dns niz varsa yazın buraya deniyelim.
  • Görünen o ki bekleyeceğiz mağduriyet süresini faturadan kesmeleri için btk ya şikayet edelim bari

• Şey olmasın bu iş playstation türkiye oyun download ları kotadan sayılmaması konusunda çalışılıyor demişti. Bundan dolayı olmasın bu sorun? Belkide superonline la anlaşmışlardır. Hazırlık çalışmasıdır belkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Mart 2017; 0:20:2 >
  • Olabilir, fakat kotadan sayılmaması, bu hızda kotayı hadi dolduramayın şeklinde de olmasın.
  • Modemi ince iğne soktuğumuz reset kısmından resetledim modem kurulumunu baştan yaptım kolay kurulum yaptım wifi şuan sorunduz iniyor. Kullanıcı adını bilmeyen hard reset atmasın modeme uğraşırsınız.

• Ne oldu PSN e yav, 1GB oyuna 22 saat diyor. Ccproxy'li ameliyat zamanı gelmiş.
  • benim psn de oyun inirirken +99 saat yazıyorudu.. modemi kapattım 10 saniye bekleyip açtım ve düzeldi. ratched and clank oyununu çok hızlı bir şekilde indirmeye başladım. deneyin arkadaşlar. belki düzelir.
  • Merhaba arkadaşlar. Az önce Sony müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede sorunun düzelmesi için servis sağlayıcınızla görüşüp size vereceğim portları açtırmanız gerekmektedir ve bunu yaptıktan 2 saat sonra indirme hızınız normale dönecektir şeklinde bilgi aldım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • dün geceden beri bende de sorun var. bir hızlanıp bir yavaşlıyor. superonline kullanıyorum. DNS denemedim modem açıp kapatmayı deneyeceğim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.