Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
45
Favori
81.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 üzerinden test yaptığımda 50 mbitte 24, 100 mbitte 68 den fazlasını göremedim. Hızın yarısını anca görüyor, indirirken de hız çok dengesiz. Bazen saniyede 4-5 mb a çıkıyor bazen 1 mb'ın altına iniyor.
    Dns,mtu vs hepsini denedim, hiçbiri çözüm sağlamıyor maalesef. Sony'den başkası çözemez bu durumu.
  • xbox one da nasıl durumlar acaba, gerekirse platform değiştirebilirim bu olay can sıkmaya başladı.
  • Arkadaşlar kablo ile mi bagliyorsunuz yoksa wi fi ile mi ? Wi fi da epey düşük çıkıyor sonuç. Kablolu da nasıl ? Ona göre access point ile kablolu baglayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

PS4 üzerinden test yaptığımda 50 mbitte 24, 100 mbitte 68 den fazlasını göremedim. Hızın yarısını anca görüyor, indirirken de hız çok dengesiz. Bazen saniyede 4-5 mb a çıkıyor bazen 1 mb'ın altına iniyor.
    Dns,mtu vs hepsini denedim, hiçbiri çözüm sağlamıyor maalesef. Sony'den başkası çözemez bu durumu.

Aynen, bende herşeyi denedim ama elde ettiğin en iyi sonuç tutarsız hızlar oldu. Yani 1 defa test sonucu iyi çıktı mı hemen 10-15 dakika sonra interneti trafiğini tamamen kesip tekrarladığımda bağlantı yerlerde oluyordu... Tek açıklaması var bunun, sorun cihazdan kaynaklanıyor yani var bir uyumsuzluk. Umarım çok geç olmadan sony ilgilenir...
  • Aynı sorundan bende muzdaribim. Ps4 ağ arayüzünde internetim 79.9 mbit gözükmesine rağmen(Superonline turbo) indirme maalesef çok yavaş gerçekleşiyor. 5gb'ı şu anda 4 saatte indiriyor. Sorunun bende sony'nin altyapısından kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayardan 2 saatte 20gb çekmeme rağmen ps 4 de 9 saattir 30gblık oyunu indiremedim hala.
  • ben'de ne denediysem olmadı, Müşteri hizmetlerini aradım UyduNet'in. PS4 le ilgili servis veremiyoruz, PC de hızınız da sorun yoksa bişe yapamayız daha ya getiriyorlar konuyu. Evet pc de hiç sorun yok 25Mbit / 2Mbit çıkıyor her seferinde. Ama gel gelelim PS4 9mbit / 1.2mbit çıkıyor ortalama.

Modem update inden önce yoktu böyle bi dert.. DNS yazınca 25 mbit akıyordu resmen. sonradan bu oldu. yeni updateden sonra Modem ile PS4 ün bence bi uyum sorunu var. Port açma vs işleri ile mi uğraşsam bilemiyorum.
  • ben test yaptırdığımda 42 görüyor cihaz ethernet ile bağlı modeme... 5GB yi 5 saatte indiriyorum... sony
  • uydunet kullanıp ping sorunu yaşayanlar herhangi bir çözüm var mı
  • Aynı sorunu ben PS3 tede yaşıyorum 8mbit internetim var ama konsol max 100 kb/s çekiyor benden mi kaynaklı PSN demi?
  • Bi god of war 'ı indiremedim...
  • MTU 1450 işe yaradı bende. Çok hızlı değil ama 6-7 sn'de 1 mb indirirken şimdi sn'de 1 mb indiriyorum.
  • Mtu değiştirmeden 6 saat yazıyordu 1450 yaptım şimdi 110dkya indi. Galiba işe yaradı MTU değişmek

• Sorun PSN'den 48GB oyun çok yavaş inerken test için Demo indireyim dedim anında indirdi.
    Her iki oyunda TR Store bölgesinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

xbox one da nasıl durumlar acaba, gerekirse platform değiştirebilirim bu olay can sıkmaya başladı.

Abartırken bile bir sınır olmalı cihaz yavaş download yapıyor diye platform değiştirmek 😊

• Konuyu tekrar hortlatacağım ama Allah tuttuğunuzu altın etsin demek için yazıyorum. Haftalardır çözemediğim sorunu MTU 1450 değişikliği ile çözdüm.

Az önce 10 saat gösteren downloadn şu an 70 dakika gösteriyor.

Çok çok teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legoloman

Konuyu tekrar hortlatacağım ama Allah tuttuğunuzu altın etsin demek için yazıyorum. Haftalardır çözemediğim sorunu MTU 1450 değişikliği ile çözdüm.

Az önce 10 saat gösteren downloadn şu an 70 dakika gösteriyor.

Çok çok teşekkürler. :)

Amin hocam :) Ne demek. Forum yoksa niye var. Arada bi hortlasın da, görmeyenler faydalansın.
  • Hem mtu yazın hem de modem arayüzünde dmz açın. Akk ile 3 snde 1 mb iniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiosmann -- 29 Ağustos 2015; 13:50:28 >
  • MTU nasil degistiriliyor?

• Arkadaslar ps internet testte sınırlama gosteryo acaba normalmi zaten nat kısıtlaması dolayı bazı kişilerle sohbet edemyorum dmz actım port ypnlendırıp sabit ip atadım degişen bişey yok baska ne yapabilir im

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teste 37 mbit gösteriyor indirme hızı 4mbiti geçemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.