Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
45
Favori
81.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben indirirken Google DNS kullanıyorum ilk 5-10 dakikada normal olması gibi indirmesine rağmen ondan sonra hep bir düşük yaşıyor ve dosya indirilemiyor diyor. Sorun nedir anlayamadım önceden böyle olmuyordu. Önerdiğiniz başka DNS vs. var mı kafayı yemek üzereyim.
  • Hortlatayim konuyu.

Ben de TTnet 50mbps Hipernet kullanıyorum.

Wi-Fi de yerlerde sürünüyordu ps4.
    Ethernet + Google dns kullandım suan 8 gb kalan güncellemeye 25 dk diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip ediyorum.

• çözdün mü bilmiyorum ama genel cevap olsun, dnsi otomatik yap düzelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 16 Eylül 2015; 5:46:30 >
  • Bıktım lan şu sorundan

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

çözdün mü bilmiyorum ama genel cevap olsun, dnsi otomatik yap düzelecek

Yok hocam çözülmüyor maalesef. Ben şöyle yapıyorum bir nebze olsa düzeliyor. Önce google dns'i girip indif ditorum. Sonra indirmeyi durdurup interneti kapa aç diyerekten dns'siz halini giriyorum. Bu şekil anca yapabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydunet kullanıcılar hangi dns kullanıyo acaba nitro alıyorum 41 den yüksek hızla indiremiyorum
  • Xbox iniz olsaydi sizde hizli indirirdiniz

• ps4 mtu sorununu kim çözecek pc'de hız 3 mbt düştümü mtu 'yu modemden düşüyoruz download hızlanıyor ps4 ise hiç bir şey değişmiyor pc'de internet felan çalışmazken ps4 bütün online özellikler çalışıyor. ps4 kendi mtu ayaraları var fakat oda 500 'den aşağı düşmüyor bunların yüzünden 3 mbit ile 40 gb oyun nasıl download olacak.
  • ya bende 16mbps ttnet var ama 100kbs fln bile göremiyorum download hızında
  • Konuyu hortlatiyorum ama uydunet dns hata veriyor... 25mbps lik uydunet aldim speedtest de 22 verirken ps4 de 11 veriyor uygun bir dns varmidir su ana kadar denediklerim 11 den yukari cikmadi

• Evet bende de internet sorunu var. her yerde kesin çözüm adı altında yazılar var ama çözüm felan yok. Sony nasıl böyle bir başarısızlığa imza atar aklım almıyor. 50tl lik tabletlerde bile net daha hızlı...
  • Valla baya bi denedim pc den 22-23 alirken ps den 11 aliyordum en son... Simdi turktelekom dns i denedim 23 hiz testi verdi simdilik benim cozumum bu oldu...su an yazdigim dns i hatirlayamiyorum ama sanirim suydu;
    195.175.39.39
    195.175.39.40

• Çok teşekkürler hocam. Ciddi manada iyileşme oldu.

• uydunet için şuanda en iyi dns ler bunlar

195.175.39.39
    195.175.39.40

bağlanti hiziniz testte yüksek cikiyor ve indirme hiziniz artiyor. bu dnsleri girip indirme hizi artmayanlar. baglanti ayarlarina girip mtu ayarlarini 1400, 1493 ve 1500 sirayla degistire degistire denesin. zira ite kaka yaptiginizda bir süre sonra indirme normal hiza kavusuyor. indirma yaparken oyun acarsaniz hiz düsüyor. indirme ekranini acik birakip bekleyin. çok denedim suanda ki çözümüm bu.
  • Merhaba Arkadaşlar,

444 sony numarasını aradım ve 3 ü tuşlayarak direk müşteri hizmetlerine bağlandım. Öncelikle bu download ve upload hızındaki anlamsız düşüklükten yakındım. M.hizmetlerinin önerisi aşağıdaki numaralarla modem sağlayıcımdan portu açtırmak oldu.

TCP80.443.5223.10070.10080
    UDP3658.3479.3478.10070

Şu an işte olduğum için denemedim, belki işe yarar aklınızda olsun.

İkinci olarak da cüzdana para eklemedeki sıkıntılardan bahsettim.

Siz de arayın, talep-öneri formu oluşturun. Bu şekilde dikkate alınıp gerekli düzeltmelerin yapılacağından bahsetti. Çok uzun sürmüyo zaten. Müsait olduğunuzda 444 sony tuşlayıp direk 3 e basın. Mesaileri 19:00'a kadar C.tesi dahil
  • Superonline Fiber için en iyi dns adresini bilen var mı ps4 için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atrinn

Superonline Fiber için en iyi dns adresini bilen var mı ps4 için ?

ben dns ile uğraşmak yerine, indirme yaparken ps4 ü dinlenme moduna alıyorum. Ne hikmetse tam hızda indiriyo o zaman. Misal 4.5 gb lık dosyayı ps açıkken 8-9 saate indirdiğimi bilirim, aynı dosyayı dinlenme modunda 45 dk da indiriyo ( 16 mbps adsl )
  • Arkadaşlar bir hatırlatma yapayım, oyunu değişik dnslerle indirdikten sonra yine TTnet DNS'e geçin. Online'da bağlantı ve lag problemi yaşamayın.
  • Zıp.Zıp kullanıcısına yanıt
    işe yaradı mı port açma işlemi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.