Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
45
Favori
81.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım bu hız testi dediğiniz yer Ayarlar/Ağ/İnternet bağlantısını test et/ burası değilmi? Eğer burası ise test edince bu sonuçları aldım.

Superonline 25 mbps ile

Bağlantı hızı (İndirme) 7.0 Mb/s
    Bağlantı hızı (Yükleme) 5.0 Mb/s

Bu sonuçlar normalmi? Başka test varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brc27 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde o şekilde test ediyoruz ama bilgisayar da aldığım sonucun yarısını alıyorum, pcde 50 alıyorum hız testinde , ancak ps4 te 25 çıkıyor, ama ps4 te download yapınca saniyede 5 veya 6 megabayt download yapıyor
    Bakın aklıma ne geldi, ps4 te google girin birde internet üzerinden speedtest yapın sonuçları bizimle paylaşın

• Çok çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz ve yardımlarınız için. Çok mantıklı bencede. Akşam sonuçları yazarım.

• brc27 B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam , inşallah sorununuz çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: lycn

Valla baya bi denedim pc den 22-23 alirken ps den 11 aliyordum en son... Simdi turktelekom dns i denedim 23 hiz testi verdi simdilik benim cozumum bu oldu...su an yazdigim dns i hatirlayamiyorum ama sanirim suydu;
    195.175.39.39
    195.175.39.40

allah razı olsun kardes 1 yıldır denemediğim dns kalmamıstı 50mb ınternetım var max 20 goruyodu download da hız testinde de 12 cıkıyodu simdi ise 50mb ı gordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan20002001 kullanıcısına yanıt
    estagfirullah
  • 195.175.39.39
    195.175.39.40
    Bunları denememe rağmen 31 mps alıyorum 100 mbit nitro aldım 1 günlüğüne Uydunet

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

195.175.39.39
    195.175.39.40
    Bunları denememe rağmen 31 mps alıyorum 100 mbit nitro aldım 1 günlüğüne Uydunet

ilkini 39-40 ikinciyi 39-39 yapin ve Ethernet ile baglanin cihaza , dns dışında diğer ayarlar otomatik veya varsayılan seçin

• Selamun aleykum arkadaşlar, süperonline
    İçin en iyi güncel dns adresi nedir acaba ps4 için

• Sony nin portlarını da denedim dmz de açtım sonuç berbar son 1 2 haftadır böyle.Superonline fiber kullanıyorum ve sorunum sony serverlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

• Yardım edecek bir ALLAH'ın kulu yok mu?

• Guncel olarak hızlı indiren varmi ? Dns ayarlariniz nedir ?

• Takip. Güncel DNS varsa bende deneyebilirim. Ps3'te de DNS ile biraz olsa da bu sorunu çözüyorduk sonuçta.

• uydunet 25 mb bağlanti hizim var. psdan 22-23mb olarak performans aliyorum indirme hizi saniyede 2-3mb oluyor günceldir.

benim kendi çözümüm şu şekilde oldu.

ps4 e sabit bir ip atadim. o ip için modemden ilgili portlari actim.

dns ayarlari olarak onlarca dns denedim en iyi sonucu asagidaki ikili veriyor.

195.175.39.39
    195.175.39.40

ayda bir iki günde olsa bazen sorun yaratabiliyor hic internet baglantisi alamiyorum bu dns ile o zaman da yandex dnsleri kullaniyorum online oyunda sikinti yaratmiyor ama download hizi tam kapasite değil.

77.88.8.8
    77.88.8.1

ancak yandex ile 10mb baglanti hizi aliyorum.

indirmede yavaslik olursa durdurup yeniden baslatmak bir çözüm düzelmezse baglanti testi yapmak ikinci çözüm yine düzelmez ise MTU ayarlarini 1400 yapmak üçüncü bir çözüm bunlardan birisi mutlaka tutuyor ve hizli indirme basliyor. oyun indirirken ps4 te baska bir islem yaparsaniz. oyun oynama veya internette gezinme gibi hiz düsüyor.

son olarak divisioni indirdim hicbir sey yapmama gerek kalmadi kendi basina tam kapasite indirdi biraz sansa bakiyor malesef.

bu arada oyunlarda ping sorunu yasayanlar için kesin olmayan ama birkaç defa karsilastigim bir durumu paylasayim.
    rocket league oynarken oyuncularin yanlarinda pingler yaziyor. MTU 1500 iken bu deger 80-90 bazende 110 lar seviyesindeyken MTU 1400 ile 60-70 leri görüyorum.

bilginize...

• Oquzhann kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende de aynı internet var fakat 20 yi geçemiyorum. Ayar olarak özel birşey yaptın mı mıdem be ps4 te

• Merhaba hocam yeni görüyorum kusura bakmayın. Mtu ayarını bazı zamanlar değiştiriyordum ama çoğu zaman ayarlara dokunmuyordum. Eğer modemle ps'yi kablo yoluyla bağlarsanız daha yüksek hız alırsınız. Bende bu şekilde o hızları görmüştüm ama indirirken o veriler gerçeği yansıtmıyordu.
  • rekor hala bende sanırım dün test ettim

Bu mesaja eklenen görseller:

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA
  • Vallahi bu sorunu yaşayan zibilyon insan var, bende de 25Mbps Superonline var, PS4'ü aldığım gün yaptım ve download hızından memnunum, hiç test etme gereği de duymadım. ben yıllarca 1Mbit indirme hızlı TTNet'e dayandıktan sonra beni çok mutlu ediyor 25Mbps
  • Cözüm bulan veya Guncel olarak hangi yontem kullaniyorsunuz ?

Dns vs nedir ?

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Ben satmadan önce kullandığım yöntemi söyleyelim. En kesin yöntemdir. Download i baslatiyorsunuz, sonra duraklatiyorsunuz, sonra tekrar devam böyle böyle en az sürenin yazdığı yani en hızlı olduğu noktaya bu işlemi 5-6 kez yaparak ulasiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.